پایان نامه ارشد :تاثیر پارامتر های استخراج صنعتی روغن با حلال بر اسیدهای چرب آزاد ، فسفاتید ها |
1-6-4 فرایند صمغ گیری اصلاح شده 35
1-6- 5 صمغ گیری به روش TOP- 36
1-6-6 تصفیه اسیدی: 37
1-6-7 مقایسه سه روش صمغ گیری آبی، اسیدی و TOP روی روغن های کلزا و آفتابگردان. 37
1-6-8 صمغ گیری نرم 39
1-6-9 صمغ گیری آنزیمی- 40
1-6-10 صمغ گیری به روش اولترافیلتراسیون 42
1-7 اهمیت بررسی فلزات کمیاب در روغن های خام. 44
1-8 اهمیت اسیدهای چرب آزاد در روغن های خام. 46
1-9. اهمیت و ضرورت تحقیق.. 48
فصل دوم- مروری بر تحقیقات.. 50
2-1 .اسیدهای چرب آزاد 51
2-2. فسفاتید ها: 53
فصل سوم: 57
روش تحقیق- مواد و روشكار. 57
3-1. آنالیز مواد اولیه. 58
3-1-1 . تعیین رطوبت اولیه 58
3-1-2.اسیدیته دانه های مورد آزمون 59
3-1-3. تعیین میزان روغن در دانه های اولیه 61
3-2- آزمایشات روغن ( فراورده) 63
3-2-1 تعیین عدد پراکسید 63
3-2-2. تعیین درصد اسیدهای چرب آزاد 64
3-2-3. اندازه گیری میزان فسفر 65
3-2-4 اندازه گیری آهن و مس در نمونه روغن- 67
3-2-5. صمغ گیری در آزمایشگاه 67
3-2-6. تعیین میزان روغن دانه به روش سوکسله 68
3-2-7.اندازه گیری میزان اسیدیته روغن- 69
3-2-8 رنگ سنجی به روش لاویباند 70
3-3 آنالیز آماری- 70
3-4 طرح های مورد آزمون 71
3-4-1 مقایسه کیفیت روغن های حاصل از روش های مختلف آماده سازی استخراج با حلال روغن از دانه روغنی سویا 71
3-4-1-1 مراحل آماده سازی دانه های سویا 71
3-4-1-1-1 تمیز کردن دانه 71
3-4-1-1-2 شکستن دانه های سویا 73
3-4-1-1-3 دستگاه پخت- 74
3-4-1-1-4 پرک کردن 77
3-4-1-2 استخراج روغن از کیک ها و فلیک ها و کلت های روغنی- 86
3-4-2. تاثیر شرایط انبارداری ، کنترل میزان رطوبت و غیر فعال کردن آنزیم ها و تخریب دانه ها بر میزان فسفاتید دانه ها . 90
3-4-3 تاثیر دمای هیتر های جداسازی حلال از روغن بر میزان اسیدهای چرب آزاد روغن و باقیمانده حلال در روغن. 93
3-4-4 بررسی تاثیر حضور یون های مس بر کیفیت روغن گام گیری شده. 96
3-4-5 بررسی شرایط بهینه اپراتوری دانه کلزا و تاثیر آن بر اسیدیته و فسفر. 97
فصل چهارم- بحث و نتیجه گیری.. 100
4-1 . آنالیز دانه های مورد استفاده در این پژوهش- 101
4-2 مقایسه کیفیت روغن های حاصل از روش های مختلف آماده سازی استخراج با حلال روغن از دانه روغنی سویا. 105
4-2-1 عدد پراکسید و اسیدهای چرب آزاد 106
4-2-2 رنگ سنجی به روش لاویباند 109
4-2-3 مقایسه میزان فسفر و فسفاتیدها در روغن های حاصل از روش های مختلف روغن کشی- 110
4-2-4 مقایسه میزان فلزات کم مقدار آهن و مس در روغن حاصل از روش های مختلف روغن کشی- 112
4-3. تاثیر شرایط انبارداری ، کنترل میزان رطوبت و غیر فعال کردن آنزیم ها و تخریب دانه ها بر میزان فسفاتیدها و اسیدیته دانه ها . 113
4-4 تاثیر دمای هیتر های جداسازی حلال از روغن بر میزان اسیدهای چرب آزاد روغن و باقیمانده حلال در روغن. 114
4-5 بررسی تاثیر حضور یون های مس بر کیفیت روغن گام گیری شده. 115
4-6 بررسی شرایط بهینه اپراتوری دانه کلزا و تاثیر آن بر اسیدیته و فسفر. 117
فهرست مأخذ. 119
چکیده
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 07:53:00 ق.ظ ]
|