1-6-4 فرایند صمغ گیری اصلاح شده 35

 

1-6- 5 صمغ گیری به روش TOP- 36

 

1-6-6  تصفیه اسیدی: 37

 

1-6-7 مقایسه سه روش صمغ گیری آبی، اسیدی و TOP روی روغن های کلزا و آفتابگردان. 37

 

1-6-8 صمغ گیری نرم 39

 

1-6-9 صمغ گیری آنزیمی- 40

 

1-6-10 صمغ گیری به روش اولترافیلتراسیون 42

 

1-7 اهمیت بررسی فلزات کمیاب در روغن های خام. 44

 

1-8 اهمیت اسیدهای چرب آزاد در روغن های خام. 46

 

1-9. اهمیت و ضرورت تحقیق.. 48

 

فصل دوم- مروری بر تحقیقات.. 50

 

2-1 .اسیدهای چرب آزاد 51

 

2-2. فسفاتید ها: 53

 

فصل سوم: 57

 

روش تحقیق- مواد و روش‌كار. 57

 

3-1. آنالیز مواد اولیه. 58

 

3-1-1 . تعیین رطوبت اولیه 58

 

3-1-2.اسیدیته دانه های مورد آزمون 59

 

3-1-3. تعیین میزان روغن در دانه های اولیه 61

 

3-2- آزمایشات روغن ( فراورده) 63

 

3-2-1 تعیین عدد پراکسید 63

 

3-2-2.  تعیین درصد اسیدهای چرب آزاد 64

 

3-2-3.  اندازه گیری میزان فسفر 65

 

3-2-4 اندازه گیری آهن و مس در نمونه روغن- 67

 

3-2-5. صمغ گیری در آزمایشگاه 67

 

3-2-6. تعیین میزان روغن دانه به روش سوکسله 68

 

3-2-7.اندازه گیری میزان اسیدیته روغن- 69

 

3-2-8 رنگ سنجی به روش لاویباند 70

 

3-3 آنالیز آماری- 70

پایان نامه و مقاله

 

 

3-4  طرح های مورد آزمون 71

 

3-4-1 مقایسه کیفیت روغن های حاصل از روش های مختلف آماده سازی استخراج با حلال روغن از دانه روغنی سویا 71

 

3-4-1-1 مراحل آماده سازی دانه های سویا 71

 

3-4-1-1-1 تمیز کردن دانه 71

 

3-4-1-1-2 شکستن دانه های سویا 73

 

3-4-1-1-3 دستگاه پخت- 74

 

3-4-1-1-4  پرک کردن 77

 

3-4-1-2  استخراج روغن از کیک ها و فلیک ها و کلت های روغنی- 86

 

3-4-2. تاثیر شرایط انبارداری ، کنترل میزان رطوبت و غیر فعال کردن آنزیم ها و تخریب دانه ها بر میزان فسفاتید دانه ها . 90

 

3-4-3  تاثیر دمای هیتر های جداسازی حلال از روغن بر میزان اسیدهای چرب آزاد روغن و باقیمانده حلال در روغن. 93

 

3-4-4 بررسی تاثیر حضور یون های مس بر کیفیت روغن گام گیری شده. 96

 

3-4-5 بررسی شرایط بهینه اپراتوری دانه کلزا  و تاثیر آن بر  اسیدیته و فسفر. 97

 

فصل چهارم- بحث و نتیجه گیری.. 100

 

4-1 . آنالیز دانه های مورد استفاده در این پژوهش- 101

 

4-2 مقایسه کیفیت روغن های حاصل از روش های مختلف آماده سازی استخراج با حلال روغن از دانه روغنی سویا. 105

 

4-2-1 عدد پراکسید و اسیدهای چرب آزاد 106

 

4-2-2 رنگ سنجی به روش لاویباند 109

 

4-2-3 مقایسه میزان فسفر و فسفاتیدها در روغن های حاصل از روش های مختلف روغن کشی- 110

 

4-2-4 مقایسه میزان فلزات کم مقدار آهن و مس در روغن حاصل از روش های مختلف روغن کشی- 112

 

4-3. تاثیر شرایط انبارداری ، کنترل میزان رطوبت و غیر فعال کردن آنزیم ها و تخریب دانه ها بر میزان فسفاتیدها و اسیدیته دانه ها . 113

 

4-4  تاثیر دمای هیتر های جداسازی حلال از روغن بر میزان اسیدهای چرب آزاد روغن و باقیمانده حلال در روغن. 114

 

4-5 بررسی تاثیر حضور یون های مس بر کیفیت روغن گام گیری شده. 115

 

4-6 بررسی شرایط بهینه اپراتوری دانه کلزا  و تاثیر آن بر  اسیدیته و فسفر. 117

 

فهرست مأخذ. 119

 

چکیده              

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...