1-6-3- برگ… 18

 

1-6-4- اندام‌های زایشی(گل آذین) 20

 

1-6-5- دانه. 21

 

1-5-6- مراحل رشد. 21

 

1-6- هیبریدهای ذرت… 22

 

1-7- اكولوژی ذرت… 22

 

1-8- كاشت… 24

 

1-9- داشت… 25

 

1-10- تأثیر میزان تشعشع خورشید بر تولید. 25

 

1-11- تولید ماده خشك… 26

 

1-12- عملکرد. 26

 

1-13- عملیات برداشت… 26

 

1-13-1- تعیین زمان برداشت… 28

 

1-14- نگهداری ذرت… 28

 

1-15- نیازهای غذایی ذرت… 28

 

1-16- جمع بندی.. 29

 

 

 

فصل دوم: بررسی منابع

 

2-1- نقش تغذیه بر خصوصیات فیزیولوژیک و مورفولوژیک ذرت دانه‌ای.. 31

 

2-1-1- نیتروژن. 31

 

2-1-2- كارآیی مصرف كود. 33

 

2-1-3- مدیریت صحیح مصرف كودهای نیتروژنی.. 34

 

2-2- تاثیر نیتروژن بر میزان پروتئین.. 36

 

2-3- تأثیر کاربرد بار ور 2 بر افزایش عملکرد و اجزای عملکرد. 37

 

2-4- تأثیر کاربرد کودهای آلی بر افزایش عملکرد و اجزای عملکرد. 38

 

 

 

فصل سوم: مواد و روش‌ها

 

3-1- موقعیت جغرافیایی محل اجرای تحقیق.. 42

 

3-2- خصوصیات خاك محل اجرای تحقیق.. 42

 

3-3- روش اجرای آزمایش… 43

 

3-4- کاشت آزمایش و اجرای طرح.. 43

 

3-4-1- شروع عملیات آبیاری و وجین.. 44

 

3-5- مراحل و روش نمونه برداری.. 44

 

3-5-1- سطح برگ پرچم. 44

 

3-5-2- تعداد برگ در بوته. 45

 

3-5-3- ارتفاع بوته. 45

 

3-5-4- عملکرد بیولوژیک… 45

 

3-5-5- عملکرد دانه. 45

 

3-5-6- تعداد ردیف در بلال. 45

 

3-5-7- تعداد دانه در ردیف… 45

 

3-5-8- وزن کل بلال. 46

پایان نامه

 

 

3-5-9- وزن چوب بلال. 46

 

3-5-10- قطر بلال. 46

 

3-5-11- قطر چوب بلال. 46

 

3-5-12- وزن هزار دانه. 46

 

3-5-13- شاخص برداشت… 46

 

3-5-14- وزن کاه و کلش… 47

 

3-6- روش تجزیه و تحلیل آماری طرح.. 47

 

 

 

فصل چهارم: نتایج و بحث

 

4-1 تعداد ردیف در بلال. 49

 

4-2- تعداد دانه در ردیف… 50

 

4-3- وزن هزار دانه. 52

 

4-4- عملکرد دانه. 53

 

4-5- عملکرد بیولوژیک… 56

 

4-6- شاخص برداشت… 57

 

4-7- سطح برگ پرچم. 57

 

4-8- ارتفاع بوته. 58

 

4-9- تعداد برگ… 59

 

4-10- وزن کاه و کلش… 61

 

4-11- وزن بلال. 62

 

4-12- وزن چوب بلال. 64

 

4-13- قطر بلال. 65

 

4-14- قطر چوب بلال. 66

 

 

 

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات

 

5-1-نتیجه گیری.. 68

 

5-2- پیشنهادات… 68

 

منابع و مآخذ. 69

 

فهرست جدول‌ها

 

جدول 1-1: مواد موجود در صدگرم دانه ذرت خام. 8

 

جدول 1-2: سطح، تولید و عملکرد ذرت در شش کشور برتر تولید کننده ذرت در سال 2009. 10

 

جدول 1-3: برآورد سطح، تولید و عملکرد در هکتار ذرت دانهای به تفکیک استان در سال زراعی 90- 1389. 12

 

جدول 1-4 : تركیب بذر ذرت… 21

 

جدول 3-1: خصوصیات شیمیایی و فیزیکی خاک محل آزمایش… 42

 

جدول 3-2: تجزیه آنیون و کاتیون‌های خاک محل آزمایش… 42

 

جدول 3-3: خصوصیات شیمیایی و فیزیکی آب چاه محل آزمایش… 43

 

جدول 4-1: خلاصه نتایج تجزیه واریانس برخی از صفات مورد بررسی.. 49

 

جدول 4-2: مقایسه میانگین برخی از صفات مورد بررسی.. 50

 

جدول 4-3: خلاصه نتایج تجزیه واریانس برخی از صفات مورد بررسی.. 56

 

جدول 4-4: خلاصه نتایج تجزیه واریانس برخی از صفات مورد بررسی.. 61

 

جدول4-5: مقایسه میانگین برخی از صفات مورد بررسی.. 62

 

فهرست نمودارها

 

نمودار 1-1: توزیع‌ ‌سطح ذرت دانهای استان‌ها نسبت به كل كشور در سال زراعی 90-1389. 13

 

نمودار 1-2: توزیع‌ ‌میزان تولید ذرت دانهای استان‌ها نسبت به كل كشور در  سال زراعی 90-1389. 13

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...