2-9-3 پایداری غشا و تنظیم آنزیم…………. 17

 

2-9-4 تنظیم توزیع کلسیم درون سلول……….. 17

 

2-9-5 موازنه کاتیون- آنیون و تنظیم اسمز….. 17

 

2-10 استفاده از گچ در تغذیه گیاهان………. 18

 

2-11 نقش گوگرددر تغذیه گیاهان…………… 19

 

2-12 نقش گوگرد در افزایش عملکرد محصولات کشاورزی 22

 

2-13 اثر گوگرد بر مقدار پروتئین دانه لوبیا.. 23

 

2-14 اثرگوگرد بر مقدار کلروفیل برگها…….. 23

 

2-15 اثر کلسیم بر تثبیت نیتروژن…………. 24

 

2-16 نقش کلسیم و pH  درتثبیت نیتروژن……… 25

 

2-17 نقش گوگرد بر تثبیت نیتروژن…………. 25

 

 

 

فصل سوم : مواد و روش ها ………………..  27

 

3-1 مشخصات جغرافیایی و آب و هوایی منطقه….. 28

 

3-2 خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک محل انجام آزمایش   30

 

3-3 ویژگی های آماری طرح آزمایشی…………. 30

 

3-4 آماده سازی زمین، اجرای نقشه طرح و کاشت لوبیا    31

 

3-5 خصوصیات مورد بررسی…………………. 31

 

3-5-1 ارتفاع بوته……………………… 31

 

3-5-2 تعداد ساقه فرعی………………….. 32

 

3-5-3 طول غلاف…………………………. 32

 

3-5-4 تعداد غلاف در بوته………………… 32

 

3-5-5 تعداد دانه در غلاف………………… 32

 

3-5-6 تعداد دانه در بوته……………….. 32

 

3-5-7 وزن صد دانه خشک………………….. 32

 

3-5-8 عملکرد غلاف تر……………………. 33

 

3-5-9 عملکرد غلاف خشک…………………… 33

 

3-5-10 عملکرد دانه…………………….. 33

 

3-5-11 عملکرد بیولوژیک…………………. 33

 

3-6 محاسبات آماری……………………… 33

 

فصل چهارم: نتایج………………………. 34

 

4-1 اثر زمان و مقدار مصرف گچ برارتفاع بوته.. 35

 

4-2 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر تعداد ساقه فرعی 37

 

4-3 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر طول غلاف….. 39

 

4-4 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر تعداد غلاف در بوته   41

پایان نامه و مقاله

 

 

4-5 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر تعداد دانه در غلاف   43

 

4-6 اثر زمان و مقدار مصرف گچ برتعداد دانه در بوته   45

 

4-7 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر وزن صد دانه. 47

 

4-8 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر عملکرد غلاف تر 48

 

4-9 اثر زمان و مقدار مصرف گچ عملکرد غلاف خشک. 49

 

4-10 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر عملکرد دانه 50

 

4-11 اثر زمان و مقدار مصرف گچ برعملکرد بیولوژیک 51

 

فصل پنجم : نتیجه گیری………………….. 54

 

5-1- نتیجه گیری……………………….. 55

 

5-2- پیشنهادات………………………… 55

 

منابع………………………………… 56

 

فهرست جدول ها

 

جدول 3-1 خصوصیات  شیمیایی خاک محل آزمایش.. 30

 

جدول 3-2 خصوصیات  فیزیکی خاک محل آزمایش… 30

 

جدول 4-1 تجزیه واریانس داده ها………… 53                                                                                       

 

فهرست شکل ها

 

شکل 3-1 نقشه استان گیلان و تقسیم بندی شهرها و نقشه بخشهای شهرستان لنگرود………………………… 28

 

شکل 3-2 میزان بارندگی………………….. 29

 

شکل 3-3 میانگین دما……………………. 29

 

شکل 4-1 اثر مقدار مصرف گچ بر ارتفاع بوته لوبیا 36

 

شکل 4-2 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر ارتفاع بوته لوبیا 36

 

شکل 4-3 اثر مقدار مصرف گچ بر تعداد ساقه فرعی 38

 

شکل 4-4 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر تعداد ساقه فرعی   38

 

شکل 4-5 اثر مقدار مصرف گچ بر طول غلاف لوبیا.. 40

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...