1-9-3- مزایای آنزیم های تثبیت شده………………………………………………………………………………………………………..12

 

1-10- روش های تثبیت آنزیم…………………………………………………………………………………………………………………….13

 

1-10-1- تثبیت با جذب غیر کوالانسی………………………………………………………………………………………………………13

 

1-10-2- تثبیت از طریق فعل و انفعالات یونی…………………………………………………………………………………………..13

 

1-10-3- تثبیت با اتصالات کوالانسی………………………………………………………………………………………………………….14

 

1-10-4- تثبیت بوسیله اتصال عرضی آنزیم ها …………………………………………………………………………………………15

 

1-10-5- تثبیت بوسیله به دام انداختن در یک ژل پلیمری یا کپسول …………………………………………………….15

 

1-11- کپسوله کردن آنزیم و روش محصور کردن …………………………………………………………………………………… 16

 

1-11-1- مزیت های تثبیت آنزیم در میکروکپسول ها ……………………………………………………………………………..16

 

1-11-2- تکنولوژی انکپسوله کردن برای کاربردهای غذایی …………………………………………………………………….17

 

1-12- اتلاف فعالیت آنزیم های تثبیت شده و ویژگی های آن ها …………………………………………………………… 18

 

1-13- تکنولوژی نوین آنزیم برای کاربردهای غذایی ………………………………………………………………………………….19

 

1-14- هیدرولیز لاکتوز و مزایای هیدرولیز لاکتوز شیر ………………………………………………………………………….. 20

 

1-15- هیدرولیز لاکتوز آب پنیر ………………………………………………………………………………………………………………..21

 

1-16- کاربردهای بالقوه آب پنیر هیدرولیز شده  …………………………………………………………………………………….21

 

1-18- کاربردهای تثبیت آنزیم لاکتازدر صنعت فرآوری موادغذایی …………………………………………………………21

 

1-19- ویژگی های آنزیم لاکتاز حاصل از منابع مختلف …………………………………………………………………………..23

 

1-20- فاکتورهای موثر در هزینه فرآیند تثبیت ………………………………………………………………………………………..25

 

 

 

2- مواد و روش ها ………………………………………………………………………………………………………………………………………26

 

 

 

2-1- طرح آزمایش و تجزیه و تحلیل آماری  …………………………………………………………………………………………….27

 

2-2- مواد شیمیایی و تجهیزات مورد استفاده در آزمایش ها ……………………………………………………………………29

 

2-3- طراحی بیوراکتور و مشخصات ستون بیوراکتور  …………………………………………………………………………….. 31

 

2-4-دیاگرام خط تولید شیر کم لاکتوز برای آزمایش ها ……………………………………………………………………………33

 

2-5-روش تولید و ساخت شیر کم لاکتوز (غیر مداوم و مداوم ) ……………………………………………………………….34

 

2-6- روش اندازه گیری درصد هیدرولیز لاکتوز ………………………………………………………………………………………….35

 

2-7- نحوه تثبیت آنزیم در سدیم آلژینات و رخداد های تثبیت آنزیم در آلژینات …………………………………….35

 

 

 

3- نتیجه گیری ……………………………………………………………………………………………………………………………………………..38

 

 

 

3-1- درصد هیدرولیز لاکتوز شیر…………………………………………………………………………………………………………………39

 

3-1-1- آنالیز واریانس مدل  ……………………………………………………………………………………………………………………….40

 

3-2- اثر دما روی آنزیم لاکتاز ……………………………………………………………………………………………………………………..42

 

3-2-1- اثر غلظت آنزیم تثبیت شده …………………………………………………………………………………………………………..44

پایان نامه و مقاله

 

 

3-3- اثر غلظت آلژینات روی کارایی بیوراکتور ………………………………………………………………………………………….45

 

3-3-1- اثر فلوریت روی کارایی ستون ………………………………………………………………………………………………………46

 

 

 

4- بهینه سازی و نتیجه گیری کلی ……………………………………………………………………………………………………………47

 

4-1- نتیجه گیری کلی ……………………………………………………………………………………………………………………………….48

 

4-2- پیشنهادات ………………………………………………………………………………………………………………………………………….49

 

چکیده انگلیسی …………………………………………………………………………………………………………………………………………….50

 

پیوست …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..52

 

منابع

 

 

 

فهرست جداول 

 

جدول 1-1-منابع مختلف آنزیم لاکتاز و عامل های تثبیت کننده  …………………………………………………………..24

 

جدول 1-2- هیدرولیز لاکتوز با تکنیک های مختلف تثبیت ……………………………………………………………………..25

 

جدول 2- 4 –طراحی آزمایشات ………………………………………………………………………………………………………………… 28

 

جدول 2-5 – آنالیز واریانس مدل ………………………………………………………………………………………………………………..40

 

جدول 4-1-مقادیر بهینه جهت تولید شیر کم لاکتوز با هدف حداکثر هیدرولیز لاکتوز و کمینه بودن دبی جریان شیر ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………47

 

جدول 4-2-مقادیر بهینه جهت تولید شیر کم لاکتوز با هدف حداکثر هیدرولیز لاکتوز و بیشینه بودن دبی جریان شیر……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..47

 

فهرست اشکال

 

شکل 1-1-تصویر سه بعدی آنزیم لاکتاز حاصل از E.Coli …………………………………………………………………………..4

 

شکل 1-2- لاکتوز اندازه گیری شده به روش نقطه انجماد وکروماتوگرافی مایع ………………………………………….9

 

شکل 1-3-آنزیم بنزآلدئید لیاز به همراه زنجیره اش از طریق حامل اصلاح شده با نیکل تثبیت شده و تشکیل بنزوئین را کاتالیز می کند  ………………………………………………………………………………………………………………..14

 

شکل 1-4-متراکم شدن و اتصال عرضی آنزیم ها برای ایجاد یک CLA (توده های آنزیمی اتصال عرضی شده ) …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………15

 

شکل 2-1- طراحی Packed Bed Bioreactor ……………………………………………………………………………………31

 

شکل 2-2 -دیاگرام خط تولید شیر کم لاکتوز ……………………………………………………………………………………………33

 

شکل 2-3- نحوه تثبیت آنزیم به روش محصور کردن …………………………………………………………………………………36

 

شکل3-1- کانتورپلات نشان دهنده اثر دما و غلضت آنزیم بر درصد هیدرولیز لاکتوز موجود در شیر ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..43

 

شکل 3- 2 – نمودار سطحی نشان دهنده اثر فلوریت و غلظت آلژینات بر درصد هیدرولیز لاکتوز موجود در شیر  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….46

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...