2-4     اهمیت غذایی و دارویی زیتون……………………………………………………………………………………………………………………………..

 

2-5     اکولوژی زیتون…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

2-6     تغذیه زیتون………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

2-7     گلدهی زیتون…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

2-7 -1  گل انگیزی………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

2-7-2  اثر دوره نوری و شدت نور…………………………………………………………………………………………………………………………..

 

2-7-3  اثر دما……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

2- 7-4  نقش تنظیم کننده های رشد…………………………………………………………………………………………………………………………

 

2- 7-5  گل آغازی………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

2-7-6  تمایز………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

2-7-7  گرده افشانی………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

2-7-8  فنولوژی گل…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

2-7-9  مرفولوژی گل……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

2-8     خصوصیات میوه زیتون……………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

2-8.-1  مراحل رشد و نمو میوه…………………………………………………………………………………………………………………………………

 

2-8-2   تنظیم رقابت بین میوه ها……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

2-8-3   تنفس میوه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

2-8-4   فتوسنتز میوه……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

2- 8 – 5. مراحل رسیدن میوه و زمان برداشت……………………………………………………………………………………………………………..

 

2- 8 – 6. سال آوری در زیتون…………………………………………………………………………………………………………………………………

 

2- 8 –7. اهداف اصلاحی زیتون……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

2- 9 . بیماریهای زیتون……………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

2- 9–1. مگس میوه زیتون………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

2- 9–2. پسیل زیتون………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

فصل سوم: مواد و روشها………………………………………………………………………………………………………………..

 

3-1.محل انجام آزمایش………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

3-2.ارقام مورد استفاده در تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………

 

3- 2–1.رقم کایلت………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

پایان نامه

 

 

3- 2–2.رقم میشن………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

3- 2–3.رقم مانزانیلا………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

3- 2–4.رقم کنسروالیا……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

3- 2–5.رقم زرد……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

3-3.طرح آماری مورد استفاده……………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

3-4.مراحل انجام آزمایش…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

3-5.مواد مورد استفاده در تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………

 

3-6.اندازه‌گیری‌های مزرعه‌ای………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

3-7. روش تجزیه و تحلیل اطلاعات………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

فصل چهارم: تجزیه تحلیل داده ها و یافته های تحقیق……………………………………………………………………………

 

4-1- نتایج حاصل از اندازه گیری صفات رشدی…………………………………………………………………………………………………………….

 

4-2- نتایج حاصل از اندازه گیری صفات مورفولوژیکی……………………………………………………………………………………………………

 

4-3- نتایج حاصل از اندازه گیری صفات پومولوژیکی……………………………………………………………………………………………………

 

4-4- نتایج حاصل از اندازه گیری عناصر پر مصرف و کم مصرف برگ……………………………………………………………………………

 

فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………

 

5-1. بحث………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

5-2. نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

5-3. پیشنهادها …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

فهرست منابع …………………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

چکیده

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...