دانلود پایان نامه ارشد:بررسی اثر آنتی اکسیدانی کروسین و ارتباط آن با افسردگی و اضطراب در افراد مبتلا به … |
(1-2) كلیات.. 4
(1-2-1) سندرم متابولیک… 4
(1-2-1-1) شیوع و اهمیت.. 4
(1-2-1-2) روش های تشخیص….. 5
(1-2-1-3) سبب شناسی و آسیب شناسی.. 10
(1-2-1-4) روشهای درمانی.. 18
(1-2-2) افسردگی و اضطراب.. 23
(1-2-3) استرس اکسیداتیو. 25
(1-2-3-1) گونه های اکسیژن واکنش زا و نقش آنها 25
(1-2-3-2) استرس اکسیداتیو. 26
(1-2-3-3)اهمیت استرس اکسیداتیو در سندرم متابولیک… 27
(1-2-3-4) سنجش بالانس پرو اکسیدانت – آنتی اکسیدانت.. 28
(1-2-4) زعفران.. 29
(1-2-4-1) گیاه زعفران.. 29
(1-2-4-2) تاریخچه زعفران و جایگاه ایران در تولید زعفران.. 29
(1-2-4-3) خصوصیات و ترکیبات زعفران.. 30
(1-2-4-4) خواص درمانی زعفران.. 33
(1-2-4-5) خواص درمانی کروسین.. 34
(1-2-4-6) خواص آنتی اکسیدانی و ضد افسردگی کروسین.. 35
(2) فصل دوم: 37
(2-1) ارتباط سندرم متابولیک با استرس اکسیداتیو. 39
(2-2) ارتباط استرس اکسیداتیو با افسردگی.. 40
(2-3) ارتباط سندرم متابولیک با افسردگی.. 40
(2-4) اثرات آنتی اکسیدانی زعفران و کروسین.. 41
(2-5) اثرات ضد افسردگی و اضطراب زعفران و کروسین.. 42
(3) فصل سوم: 47
(3-1-1) معرفی پژوهش…. 49
(3-1-2) روش اجرای پژوهش…. 49
(3-1-3) معیارهای ورود و خروج. 49
(3-1-4) تهیه دارو و دارونما 51
(3-1-5) تصادفی سازی.. 51
(3-1-6) داده های دموگرافیک، سابقه بالینی و دریافت های غذایی.. 51
(3-1-7) نمونه خون گیری و نگهداری نمونه ها 51
(3-1-8) مراحل ویزیت بیماران.. 51
(3-1-9) ارزیابی های بالینی و تن سنجی.. 52
(3-1-10) ارزیابی تغذیه و مشاوره تغذیه ای.. 53
(3-1-11) سنجش افسردگی و اضطراب.. 54
(3-1-12) ارزیابی های بیوشیمیایی.. 54
(3-1-13) سنجش بالانس پرو اکسیدان-آنتی اکسیدان.. 54
(3-1-14) روش تجزیه تحلیل آماری.. 57
(3-1-15) ملاحظات اخلاقی.. 58
(4) فصل چهارم: 59
(4-1) مقایسه خصوصیات افراد بین دو گروه دارو و دارونما 61
(4-2) مقایسه دریافت های غذایی بین دو گروه دارو و دارونما 62
(4-2-1) مقایسه دریافت غذایی با یادآمد غذایی 24 ساعته. 62
(4-2-2) مقایسه دریافت غذایی با پرسشنامه بسامد خوراک… 65
(4-3) مقایسه تغییرات پارامترهای تن سنجی بین دو گروه. 67
(4-4) مقایسه مقادیر PAB سرمی قبل و بعد از مداخله. 68
(4-5) مقایسه امتیازات افسردگی و اضطراب قبل و بعد از مداخله. 69
(4-6) بررسی زیر گروه های دارای حداقل امتیاز افسردگی و اضطراب.. 70
(4-7) بررسی ارتباط تغییرات PAB سرم با تغییرات افسردگی و اضطراب.. 72
(5) فصل پنجم: 75
(5-1) بحث و نتیجهگیری.. 77
(5-1-1) اثر کروسین بر PAB سرم. 77
(5-1-2) اثر کروسین بر افسردگی و اضطراب.. 78
(5-1-3) ارتباط بین تغییرات PAB سرم و تغییرات افسردگی واضطراب.. 80
(5-1-4) نتیجه گیری.. 80
(5-1-5) محدودیت ها 81
(5-1-6) پیشنهادات برای مطالعات آینده. 81
(6) مـنـابـع. 83
(7) پیوست ها 93
تصویر 1- خاصیت آنتی اکسیدانی کروسین علیه سندرم متابولیک و افسردگی.. 2
تصویر 2- تشخیص سندرم متابولیک با معیار WHO… 6
تصویر 3- تشخیص سندرم متابولیک با معیار ATPIII. 6
تصویر 4- تشخیص سندرم متابولیک با معیار AHA/NHLBI. 7
تصویر 5- تشخیص سندرم متابولیک با معیار IDF.. 7
تصویر 6- چاقی زمینه ساز مقاومت به انسولین.. 11
تصویر 7- تشدید مقاومت به انسولین با افزایش اسیدهای چرب آزاد خون.. 11
تصویر8 – عواقب مقاومت به انسولین.. 12
تصویر 9- ارتباط سندرم متابولیک با استرس اکسیداتیو. 27
تصویر 10- گیاه زعفران.. 29
تصویر11- مهمترین اجزای زعفران.. 31
تصویر 12- ساختار ترکیبات مهم زعفران.. 32
تصویر 13- خواص درمانی زعفران و اجزای آن.. 33
تصویر 14- خواص درمانی کروسین زعفران.. 34
تصویر 15- فلوچارت مراحل اجرای طرح. 50
تصویر 16–روش سنجش پرو اکسیدان-آنتی اکسیدان (PAB) 55
تصویر 17- تغییرات PAB سرم قبل و بعد از مداخله. 68
تصویر 18- مقایسه تغییرات میانگین PAB سرم بین دو گروه دارو و دارونما 69
تصویر 19- مقایسه فراوانی های کاهش درجه های افسردگی و اضطراب بین گروه های دارو و دارونما 71
تصویر 20- خواص آنتی اکسیدانی گزارش شده برای کروسین.. 78
جدول1 – خلاصه آخرین اجماع نظرها معیار تشخیص بالینی سندرم متابولیک… 8
جدول 2- توصیه های فعلی برای محیط دور کمر جهت تعیین چاقی شکمی.. 9
جدول3- اختلال عملکرد ارگانهای بدن در سندرم متابولیک 17
جدول 4 – گیاهان دارویی مفید برای محافظت از قلب-عروق و سندرم متابولیک… 21
جدول 5- عمده ترین آنزیم های آنتی اکسیدانی بدن.. 26
جدول 6- آنتی اکسیدانهای غیر آنزیمی مهم بدن.. 26
جدول 7- ترکیب زعفران.. 31
جدول 8- خلاصه یافته های مطالعات پیشین.. 44
جدول 9- توصیه های غذایی مطابق با توصیه های انجمن قلب امریکا 53
جدول 10 – وسایل مورد نیاز برای سنجش PAB.. 56
جدول 11- دستگاه های مورد نیاز برای سنجش PAB.. 56
جدول 12- مقایسه خصوصیات پایه بین دو گروه دارو و دارونما 61
جدول 13 – مقایسه دریافت های غذایی یادآمد غذایی 24 ساعته. 63
جدول 14– مقایسه دریافت های تعدیل یافته یادآمد غذایی 24 ساعته (بر حسب هر 1000 کیلوکالری) 64
جدول 15 – مقایسه دریافت غذایی پرسشنامه بسامد خوراک… 65
جدول 16– مقایسه دریافت غذایی تعدیل یافته پرسشنامه بسامد خوراک (بر حسب هر 1000 کیلوکالری) 66
جدول 17- مقایسه پارامترهای تن سنجی بین دو گروه. 67
جدول 18- مقایسه تغییرات PAB بین دو گروه دارو و دارونما 68
جدول 19- مقایسه امتیازات و درجه های افسردگی و اضطراب قبل و بعد از مداخله. 69
جدول 20- مقایسه خصوصیات اولیه بین دارو و دارونما در زیر گروه های دارای امتیاز خفیف به بالا. 70
جدول 21- مقایسه تغییرات امتیازات افسردگی و اضطراب در زیر گروه های دارای امتیاز خفیف به بالا. 71
جدول 22- بررسی همبستگی های میان تغییرات امتیازات PAB با تغییرات امتیازات افسردگی و اضطراب.. 72
جدول 23- ارتباط تغببر درجه افسردگی و اضطراب با تغییرات PAB سرم. 73
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 01:49:00 ق.ظ ]
|