دانلود پایان نامه:تاثیر پوشش خوراکی کنسانتره پروتئین آب پنیر با عصاره مرزه بر فعالیت اکسایشی و قارچی در مغز بادام زمینی |
1-2-5- مرزه. 8
1-3- فرضیات… 10
1-4- اهداف… 10
2-1- تاریخچه استفاده از پوششهای خوراکی در مواد غذایی.. 12
2-2- مزایای فیلم و پوشش خوراکی.. 12
2-3- معایب پوششهای خوراکی.. 13
2-4- کنسانتره پروتئین آب پنیر پوششی جهت حفظ کیفیت مواد غذایی.. 13
2-4-1- استفاده از پوشش خوراکی کنسانتره پروتئین آب پنیر جهت حفظ رطوبت مواد غذایی.. 13
2-4-2- استفاده از پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر در میوهها و سبزیها 14
2-5- خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان دارویی.. 16
2-6- استفاده از کنسانتره پروتئین آب پنیر و عصاره گیاهان دارویی در پوشش خوراکی.. 20
3-1- دستگاههای مورد استفاده. 24
فهرست مطالب
عنوان صفحه
3-2- مواد و محلولهای شیمیایی.. 25
3-3- مواد اولیه. 25
3-3-1- بادام زمینی.. 25
3-3-2- کنسانتره پروتئین آب پنیر. 26
3-3-3- مواد بسته بندی.. 26
3-4- اندازهگیری ترکیبات شیمیایی بادام زمینی.. 26
3-5- تهیه محلول کنسانتره پروتئین آب پنیر جهت پوششدهی.. 26
3-6- اندازهگیری ترکیبات فنلی کل در عصاره مرزه. 27
3-7- آمادهسازی عصاره مرزه. 28
3-8- پوششدهی مغزهای بادام زمینی.. 28
3-9- بستهبندی و نگهداری مغزهای بادام زمینی.. 28
3-10- آزمونهای انجام شده بر روی مغز بادام زمینی.. 29
3-10-1- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی.. 29
3-10-2- آزمون میکروبی.. 33
3-10-3-آزمون حسی.. 33
3-11- آنالیز آماری.. 34
4-1- آزمونهای فیزیکی و شیمیایی.. 36
4-1-1- تعیین ترکیبات شیمیایی بادام زمینی.. 36
4-1-2- تعیین میزان کل ترکیبات فنلی موجود در عصاره مرزه. 36
4-1-3- تغییرات دما و رطوبت نسبی محیط طی مدت شش ماه نگهداری.. 36
4-1-4- رطوبت… 37
فهرست مطالب
عنوان صفحه
4-1-5- اندیس پراکسید.. 39
4-1-6- اندیس TBA… 41
4-1-7- شاخص دی ان مزدوج.. 43
4-2- آزمون میکروبی.. 44
4-2-1- بررسی نمونه شاهد و نمونه پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و بدون عصاره مرزه 45
4-2-2- اثرات افزودن عصاره مرزه بر رشد کپک و مخمر. 46
4-3- ارزیابی حسی.. 47
4-3-1- بافت… 47
4-3-2- رنگ….. 48
4-3-3- طعم.. 48
4-3-4- پذیرش کلی.. 49
4-4- نتیجهگیری کلی.. 50
4-5- پیشنهادات… 51
4-5-1- پیشنهادات پژوهشی.. 51
4-5-2- پیشنهادات اجرایی.. 52
منابع. 54
فهرست جدولها
عنوان صفحه
جدول 1-1- وضعیت کشت بادام زمینی در استان گیلان…………………………………………………………… 6
جدول 1-2- جدول محتوای چربی و مقداراسیدهای چرب در سه گونه معمول بادامزمینی…………….. 8
جدول 2-1- ترکیب شیمیایی اسانس روغنی مرزه تابستانه………………………………………………………… 19
جدول 3-1- دستگاههای مورد استفاده…………………………………………………………………………………. 24
جدول 3-2- مواد شیمیایی مصرفی………………………………………………………………………………………. 25
جدول 3-3- جدول درجهبندی کیفی آزمون حسی………………………………………………………………… 34
جدول 4-1- میانگین تغییرات دمایی در طی 6 ماه نگهداری نمونههای بادامزمینی………………………… 37
جدول 4-2- تغییرات درصد رطوبت نمونههای بادامزمینی و تجزیه و تحلیل آماری آنها……………….. 37
جدول 4-3- عدد پراکسید بادامزمینی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آبپنیر در طی شش ماه نگهداری (بر حسب میلی اکیوالان پراکسید بر کیلوگرم روغن)………………………………………………………………………………………………………………… 40
جدول 4-4- میزان تغیرات اندیس TBA در طی 6 ماه نگهداری نمونههای بادامزمینی………………….. 42
جدول 4-5- عدد دیان مزدوج (میکرومول بر گرم روغن) در طی 6 ماه نگهداری نمونههای بادامزمینی در دمای اتاق 44
جدول 4-6- میزان رشد کپک و مخمر در طول 6 ماه نگهداری (log cfu/gr)…………………………….. 45
جدول 4-7- میانگین امتیاز بافت بادامزمینی در آزمون حسی……………………………………………………. 47
جدول 4-8- میانگین امتیاز رنگ بادامزمینی در آزمون حسی…………………………………………………… 48
جدول 4-9- میانگین امتیاز طعم بادامزمینی در آزمون حسی…………………………………………………….. 49
جدول 4-10- میانگین امتیاز پذیرش کلی بادامزمینی در آزمون حسی……………………………………….. 49
فهرست شكلها و نمودارها
عنوان صفحه
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 02:09:00 ق.ظ ]
|