2-11- باقی مانده‌های دارویی در محصولات دامی خطر جدی سلامت انسان. 18

 

2-12- تاریخچه استفاده از گیاهان دارویی.. 18

 

2-12-1- نقش‌های گیاهان دارویی و بر خورد با آن‌ها 19

 

2-13-مواد موجود در گیاهان دارویی.. 20

 

2-13-1- آلکالوئیدها 20

 

2-13- 2-گلوکوزیدها 21

 

2-13-3- ساپونین ها 22

 

2-13-4- مواد تلخ.. 23

 

2-13-5- تانن ها 23

 

2-14- سیاه‌دانه. 23

 

2-14-1- معرفی سیاه‌دانه. 23

 

2-14-2- گیاه شناسی.. 24

 

2-14-3- مصارف طبی و سنتی سیاه‌دانه. 25

 

2-14-4-استانداردهای بذری.. 26

 

2-14-5- ارزش غذایی.. 26

 

2-14-6- ترکیبات… 26

 

2-14-7- ماده مؤثره 27

 

2-14-8-خواص دارویی.. 27

 

2-14-9- اکولوژی.. 27

 

2-15- کلیاتی در مورد سیستم ایمنی.. 28

 

2-15-1- لزوم تقویت سیستم ایمنی.. 30

 

2-16-نقش سیاه‌دانه در سیستم ایمنی.. 30

 

2-17- مطالعات انجام شده روی سیاه‌دانه. 31

 

مواد و روش‌ها 34

 

3-1- زمان و محل آزمایش… 35

 

3-2- آماده سازی سالن.. 35

 

3-3-خرید مواد خوراکی و تنظیم جیره‌ها 36

 

3-4- بلدرچین‌های مورد آزمایش… 37

 

3-5- اقدامات انجام شده در روز ورود بلدرچین‌های یک روزه 37

 

3-6- مدیریت پرورش و تغذیه. 38

 

3-6-1-برنامه نوری، دما و رطوبت سالن.. 38

 

3-7- فراسنجه‌های اندازه گیری شده 38

 

3-7-1- خوراک مصرفی.. 39

 

3-7-2- افزایش وزن. 39

 

3-7-3- ضریب تبدیل غذایی.. 40

 

3-7-4- صفات لاشه. 40

 

3-7-5-اندازه گیری فاکتورهای خونی.. 40

 

3-7-5-1- اندازه‌گیری متابولیت‌های سرم. 41

 

3-7-5-2-اندازهگیری غلظت هموگلوبین خون. 42

 

3-7-5-3- هماتوکریت… 42

 

3-7-5-4- شمارش گلبول‌های قرمز خون. 43

پایان نامه و مقاله

 

 

3-7-6 – روش انجام تیتر آنتی بادی SRBC.. 43

 

3-8- مدل آماری و تجزیه و تحلیل آماری داده‌ها 44

 

نتایـــج.. 45

 

4-1- صفات عملکرد 46

 

4-1-1- مصرف خوراک هفتگی.. 46

 

4-1-2- افزایش وزن هفتگی.. 46

 

4-1-3- ضریب تبدیل غذایی.. 48

 

4-2- پارامترهای بیو‌شیمیایی اندازه گیری شده سرم خون و فاکتورهای خونی.. 51

 

4-3- بازده و وزن نسبی اجزای لاشه (28 روزگی) 54

 

4-4- بازده و وزن نسبی اجزای لاشه (42 روزگی) 55

 

4-9- SRBC.. 56

 

بحث و نتیجه گیری.. 58

 

5-1- صفات عملکرد 59

 

5-1-1- مصرف خوراک.. 59

 

5-1-2- افزایش وزن. 59

 

5-1-3- ضریب تبدیل غذایی.. 60

 

5-2- پارامترهای بیو‌شیمیایی اندازه گیری شده سرم  خون و فاکتورهای خونی.. 61

 

5-2-1- کلسترول، تری گلیسرید، 61

 

5-2-2 LDL، VLDL، HDL. 62

 

5-2-3- آلبومین و پروتئین تام. 62

 

5-2-4- گلبول‌های قرمز، هموگلوبین، هماتوکریت… 63

 

5-3- بازده و وزن نسبی اجزای لاشه. 64

 

5-5- SRBC.. 64

 

5-6- نتیجه گیری.. 65

 

5-7-پیشنهادات… 66

 

منابع و مأخذ: 67

 

چکیده انگلیسی.. 76

 

فهرست جدول‌ها
جدول 2-1 : مشخصات عمومی و تولیدی بلدرچین ژاپنی……………………………………………………………………………12

 

جدول 3-1 : ترکیب جیره غذایی مورد استفاده در آزمایش ………………………………………………………………………….36

 

جدول3-2:   ترکیب سیاه‌دانه مورد استفاده در  آزمایش……………………………………………………………………………….37

 

جدول 4-1: اثر سطوح مختلف سیاه‌دانه جیره بلدرچین بر( مصرف غذا، افزایش وزن، ضریب تبدیل)در

 

دوره‌های پرورشی مختلف……………………………………………………………………………………………………………………… 50

 

جدول 4-2 : اثر سطوح مختلف سیاه‌دانه جیره بلدرچین بر فاکتورهای خونی و بیو‌شیمیایی سرم در

 

42روزگی …………………………………………………………………………………………………………………………………………….54

 

جدول 4-3 : اثر سطوح مختلف سیاه‌دانه جیره بلدرچین بر ( بازده لاشه، اندام‌های ایمنی و داخلی در

 

28 روزگی)…………………………………………………………………………………………………………………………………………..55

 

جدول 4-4 :  اثر سطوح مختلف سیاه‌دانه جیره بلدرچین بر( بازده لاشه، اندام‌های ایمنی و داخلی در

 

42روزگی)……………………………………………………………………………………………………………………………………………57

 

جدول 4-5 : اثر سطوح مختلف سیاه‌دانه بر SRBC هفته‌های مختلف بر بلدرچین……………………………………….57

 

فهرست شکل‌ها
شکل 2-1- رده بندی بلدرچین…………………………………………………………………………………………………. 9

 

شکل 2- 2 : تصویر شما تیک گیاه دارویی سیاه‌دانه و بذر سیاه‌دانه……………………………………………… 25

 

فهرست نمودارها
نمودار 4-1 : اثر سطوح مختلف سیاه‌دانه جیره بلدرچین بر مصرف خوراک در 21- 0 روزگی…………….. 46

 

نمودار 4-2 :  اثر سطوح مختلف سیاه‌دانه جیره بلدرچین بر افزایش وزن در 21- 0 روزگی ……………….. 47

 

نمودار 4-3 :  اثر سطوح مختلف سیاه‌دانه جیره بلدرچین بر افزایش وزن در 42- 22 روزگی …………….. 47

 

نمودار 4-4 :  اثر سطوح مختلف سیاه‌دانه جیره بلدرچین بر افزایش وزن در 42- 0 روزگی ……………….. 48

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...