2-2-1-2-2-6- معایب سامانه­های هیدروپونیک 15

 

2-2-1-3- جنس سازه 16

 

2-2-1-3-1- گلخانه­های چوبی- 16

 

2-2-1-3-2- گلخانه­های نیمه­فلزی- 17

 

2-2-1-3-3- گلخانه­های فلزی یا مدرن- 17

 

2-2-1-4- دهانه 17

 

2-2-1-4-2- گلخانه­های مجزا 17

 

2-2-1-4-3- گلخانه­های دوقلو- 18

 

2-2-1-4-4- گلخانه­های به هم پیوسته 18

 

2-2-2- مزایای کشت گلخانه­ای- 19

 

2-3- خیار 20

 

2-3-1- ازدیاد خیار 21

 

2-3-2- شرایط محیطی رشد خیار 21

 

2-3-3- برداشت و نگهداری خیار 22

 

2-4- گوجه­فرنگی- 23

 

2-4-1- ارقام گوجه­فرنگی- 23

 

2-4-2- شرایط محیطی رشد گوجه­فرنگی- 24

 

2-4-3- برداشت و نگهداری گوجه­فرنگی- 25

 

2-5- توت­فرنگی- 25

 

2-5-1- ارقام توت­فرنگی- 25

 

2-5-2- ازدیاد توت­فرنگی- 26

 

2-5-3- شرایط محیط و خاک رشد توت­فرنگی- 27

 

2-5-4- برداشت و نگهداری توت­فرنگی- 28

 

2-6- انرژی- 29

 

2-6-1- شاخص­های انرژی- 29

 

2-6-1-1- نسبت انرژی- 30

 

2-6-1-2- بازده خالص انرژی- 30

 

2-6-1-3- بهره­وری انرژی- 31

 

2-6-2- شدت انرژی- 31

 

2-7- مروری بر تحقیقات انجام شده 32

 

2-7-1- مروری بر پژوهش­های کاربردی محصولات گلخانه­ای در ایران- 32

 

2-7-2- مروری بر پژهش­های کاربردی محصولات گلخانه­ای در سایر کشورها 36

 

 

 

فصل سوم: مواد و روش‎ها                                     صفحات: 54-41

 

3-1- مقدمه 42

 

3-2- اطلاعات مربوط به گلخانه­های استان زنجان- 42

 

3-3- موقعیت جغرافیایی استان زنجان- 44

 

3-4- مراحل مطالعات انرژی- 45

 

3-4-1- انرژی ماشین- 45

 

3-4-2- انرژی سوخت– 46

 

3-4-3- انرژی کارگری- 46

پایان نامه و مقاله

 

 

3-4-4- انرژی کود 47

 

3-4-5- انرژی سموم شیمیایی- 48

 

3-4-6- انرژی آبیاری- 48

 

3-4-7- انرژی حمل و نقل- 49

 

3-5- بخش اقتصادی- 50

 

3-6- اندازه­گیری میدانی- 50

 

3-6-1- اندازه­گیری فاصله گلخانه تا مراکز فروش– 50

 

3-6-2- اندازه­گیری آب مصرفی 51

 

3-6-3- اندازه­گیری پارامترهای ساختمانی گلخانه­ها 51

 

3-7-نرم­افزار SPSS- 51

 

 

 

فصل چهارم: نتایج و بحث                                          صفحات: 83-55

 

4-1- مقدمه 56

 

4-2- انرژی مصرفی تولید توت­فرنگی در گلخانه هیدروپونیک– 56

 

4-3- انرژی مصرفی تولید خیار در گلخانه خاکی- 61  4-4- انرژی مصرفی تولید گوجه­فرنگی در گلخانه خاکی  66

 

4-5- برآورد درآمد و هزینه تولید توت­فرنگی- 69

 

4-6- برآورد درآمد و هزینه تولید خیار 72

 

4-7- برآورد درآمد و هزینه تولید گوجه­فرنگی- 75

 

4-8- تجزیه و تحلیل- 78

 

4-8-1- اثر مساحت زمین و نوع محصول بر کارایی انرژی هیدروپونیک– 78

 

4-8-2- اثر مساحت زمین و نوع محصول بر کارایی انرژی خیار و گوجه­فرنگی- 79

 

4-8-3- اثر مساحت زمین و نوع کشت گلخانه­ای بر کارایی انرژی- 81

 

 

 

فصل پنجم: نتیجه­گیری و پیشنهادها           صفحات: 88-84

 

5-1-مقدمه 85

 

5-2-بحث– 85

 

5-3-نتیجه­گیری کلی- 87

 

5-4-پیشنهادها 88

 

 

 

منابع 89

 

 

 

فهرست شكل‎ها

 

شکل 2-1- شماتیکی از تولید محصول در گلخانه­های خاکی– 11

 

شکل 2-2- شماتیکی از تولید محصول در گلخانه­های هیدروپونیک— 12

 

شکل 2-3- نمایی از ریشه محصول تولیدی در گلخانه­های هیدروپونیک— 12

 

شکل 2-4- استفاده از محلول در کشت محصول در گلخانه­های هیدروپونیک— 13

 

شکل 2-5- تولید محصول خیار در گلخانه­های خاکی– 20

 

شکل 2-6- تولید محصول گوجه­فرنگی در گلخانه­های خاکی– 24

 

شکل 2-7- تولید محصول توت­فرنگی در گلخانه­های هیدروپونیک— 26

 

شکل 3-1- سیمای استان زنجان– 44

 

شکل 4-1- سهم انرژی مصرفی تولید توت­فرنگی در گلخانه­های هیدروپونیک— 57

 

شکل 4-2- نهاده­های مصرفی تولید توت­فرنگی در سطوح زیر 3000 مترمربع– 58

 

شکل 4-3- نهاده­های مصرفی تولید توت­فرنگی در سطوح بالای 3000 مترمربع– 59

 

شکل 4-4- شاخص­های انرژی و اقتصادی در تولید توت­فرنگی– 60

 

شکل 4-5- مقدار مصرف انرژی عملیات­های مختلف تولید توت­فرنگی– 60

 

شکل 4-6- سهم انرژی مصرفی برای تولید خیار در گلخانه­های خاکی– 62

 

شکل 4-7- سهم نهاده­های مصرفی تولید خیار در سطوح زیر 3000 مترمربع– 63

 

شکل 4-8- سهم نهاده­های مصرفی تولید خیار در سطوح بین 3000 تا 5000 مترمربع– 63

 

شکل 4-9- سهم نهاده­های مصرفی تولید خیار در سطوح بالای 5000 مترمربع– 64

 

شکل 4-10- شاخص­های انرژی و اقتصادی در تولید خیار 65

 

شکل 4-11- مقدار مصرف انرژی عملیات­های مختلف تولید خیار 65

 

شکل 4-12- سهم انرژی مصرفی برای نهاده­های تولید گوجه­فرنگی– 66

 

شکل 4-13- سهم نهاده­های مصرفی تولید گوجه­فرنگی در سطوح زیر 3000 مترمربع– 67

 

شکل 4-14- سهم نهاده­های مصرفی تولید گوجه­فرنگی در سطوح بالای 3000 مترمربع– 67

 

شکل 4-15- شاخص­های انرژی و اقتصادی در تولید گوجه­فرنگی– 68

 

شکل 4-16- مقدار مصرف انرژی عملیات­های مختلف تولید گوجه­فرنگی– 69

 

شکل 4-17- برآورد هزینه برای نهاده­های تولید توت­فرنگی در گلخانه­های هیدروپونیک— 70

 

شکل 4-18- سهم هزینه در تولید توت­فرنگی در گلخانه­های هیدروپونیک— 71

 

شکل 4-19- شاخص اقتصادی در تولید توت­فرنگی در گلخانه­های هیدروپونیک— 72

 

شکل 4-20- برآورد هزینه برای نهاده­های تولید خیار در گلخانه­های خاکی- 72

 

شکل 4-21- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح زیر 3000 مترمربع در گلخانه­های خاکی- 73

 

شکل 4-22- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح بین 3000 تا 5000 مترمربع- 74

 

شکل 4-23- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح بالای 5000 مترمربع– 74

 

شکل 4-24- شاخص اقتصادی در تولید خیار در گلخانه­های خاکی– 75

 

شکل 4-25- برآورد هزینه برای نهاده­های تولید گوجه­فرنگی در گلخانه­های خاکی– 76

 

شکل 4-26- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح زیر 3000 مترمربع 76

 

شکل 4-27- سهم هزینه در تولید خیار در سطوح بالای 3000 مترمربع– 77

 

شکل 4-28- شاخص اقتصادی در تولید گوجه­فرنگی در گلخانه­های خاکی– 77

 

فهرست جداول‎

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...