2-1-1-3- ناقلین ویروس وای سیب زمینی.. 18

 

2-1-1-4-ساختار ژنتیکی.. 19

 

2-1-1-5-نژادهای ویروس وای سیب زمینی.. 19

 

2-1-1-5-2- نژاد N.. 20

 

2-1-1-5-3-نژاد C.. 21

 

2-1-1-6-روشهای بررسی نژادهای PVY : 21

 

2-1-1-7-نوترکیبی در ژنوم ویروس y سیب زمینی.. 22

 

2-1-1-8-مقایسه دو روش رایج شناسایی PVY.. 23

 

فصل سوم. 26

 

3-1-نمونه برداری از مزارع سیب زمینی.. 27

 

3-2- مواد گیاهی.. 28

 

3-2-1- نگهداری نمونه ها در آزمایشگاه 28

 

3-3-آزمون آزمون الایزای غیر مستقیم. 29

 

3-5- انتخاب جدایه های مثبت.. 30

 

3-6- مطالعات گلخانهای.. 30

 

3-6-1- آماده سازی گیاهان گلخانهای.. 31

 

3-6-2- مایه زنی گیاهان گلخانهای.. 31

 

3-7- روش آزمون RT-PCR.. 33

 

3-7-1 روش تهیه cDNA.. 33

 

3-7-3 مراحل به دام اندازی RNA ویروس… 34

 

3-9- انجام واکنش PCR.. 35

 

3-9-1- طراحی پرایمر. 35

 

3-9-2 روش آزمون واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR) 36

 

3-10 روش تهیه ی ژل و انجام الکتروفورز برای بررسی نتایج آزمون PCR.. 37

 

3-11- مقایسه توالی نوکلئوتیدی نژادهای  PVYبا توالی مشابه در سایر جدایه های موجود در بانک ژن. 38

 

فصل چهارم: 42

 

4-1- منبع ویروس… 43

 

4-2- نتایج آزمون الایزای غیر مستقیم. 44

 

4-3 مطالعات گلخانه ای.. 46

پایان نامه

 

 

4-5- نتایج آزمون RT-PCR.. 47

 

4-6- تنوع ژنتیکی.. 52

 

4-7- بیشترین درصد تشابه جدایه های مورد بررسی با نژادهای اصلی PVY در جهان : 52

 

4-7- مقایسه نتایج حاصله از آزمونهای الایزای غیرمستقیم و RT-PCR.. 54

 

فصل پنجم. 55

 

5-1- بررسی نوترکیبی در  ایزولههای ایرانی ویروس Y سیب زمینی: 58

 

5-2- پیشنهادات اجرایی و پژوهشی.. 59

 

فهرست منابع و ماخذ. 61

 

منابع انگلیسی: 64

 

فهرست جداول

 

جدول شماره­ی 3-1- مواد لازم در مخلوط واکنش ترانویسی معکوس (RT)……………………………………….44

 

جدول 3-2- توالی و موقعیت آغازگرهای مورد استفاده در این تحقیق…………………………………………………………45

 

جدول شماره­ی 3-3- مواد لازم در واکنش PCR…………………………………………………………………………….46

 

جدول شماره­ی 3-4- چرخه­­ی دمایی آزمون واکنش زنجیره ای پلیمراز………………………………………………47

 

جدول 3-5- مواد لازم و مقدار هر یک از آنها برای تهیه محلول پایه PCR………………………………………………….47

 

جدول3-6 جدابه­های ویروس وای سیب­زمینی که CP آنها مقایسه شده است………………………………………………49

 

جدول 4-1- فراوانی ویروس Y سیب زمینی در کل نمونه­ها به تفکیک منطقه نمونه برداری…………………………..55

 

فهرست اشکال

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...