2-1- 2- هدف از بسته بندی.. 11

 

2-1-3- خصوصیات مواد اولیه بسته بندی.. 12

 

2-2- بسته بندی فعال. 12

 

2-2-1- انواع سیستم های بسته بندی فعال. 13

 

2-2-1-1- بسته بندی جاذب اکسیژن. 13

 

2-1-2-2- بسته بندی متصاعد كننده دی اكسید كربن. 13

 

2-2-1-3- بسته بندی جاذب رطوبت.. 14

 

2-2-1-4- بسته بندی منتشركننده اتانول. 14

 

2-2-1-5- بسته بندی منتشركننده / جاذب طعم. 14

 

2-2-1-6- بسته بندی آنتی اکسیدانی. 14

 

2-2-1-7- بسته بندی ضد میكروبی. 15

 

2-3- بسته بندی های ضد میکروبی.. 15

 

2-3-1- ویژگی های ترکیب ضد میکروب.. 16

 

2-4- فیلم و پوشش بسته بندی.. 17

 

2-4-1- کاربرد فیلم و پوشش های بسته بندی.. 17

 

2-4-2- ترکیب فیلم و پوشش های بسته بندی.. 17

 

2-5- پلیمرهای سنتزی.. 18

 

2-6- پلیمرهای زیست تخریب پذیر. 18

 

2-6-1- طبقه بندی پلیمرهای زیست تخریب پذیر. 20

 

2-6-2- مزایای پلیمرهای زیست تخریب پذیر. 21

 

2-6-3- پلی لاکتیک اسید. 22

 

2-6-3-1- خصوصیات پلی لاکتیک اسید. 23

 

2-6-3-2- محدودیت پلی لاکتیک اسید. 25

 

2-7- فناوری نانو. 25

 

2-7-1- نانو. 25

 

2-7-2- کاربرد فناوری نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی. 26

 

2-8- کامپوزیت، نانو کامپوزیت و بایو نانو کامپوزیت… 27

 

2-9- نقره 28

 

2-9-1- مکانیسم عملکرد نقره در برابر باکتری.. 29

پایان نامه

 

 

2-10- اشرشیا کلی.. 31

 

2-10-1- بیماریزایی اشرشیا کلی. 31

 

2-10-2- عفونت های ناشی از اشرشیا کلی. 32

 

2-11- تهیه و آماده سازی فیلم. 33

 

2-12- فرآیندهای ساخت فیلم. 34

 

2-13- مروری بر تحقیقات انجام شده 35

 

 

 

فصل سوم : مواد و  روش ها

 

3-1- مواد شیمیایی.. 47

 

3-2- روش تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره 47

 

3-2-1- تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره با استفاده از کلوئید نانو نقره 48

 

3-2-2- تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره با استفاده از پودر نانو نقره 49

 

3-3- آزمایشات.. 50

 

3-3-1- بررسی فعالیت ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره 50

 

3-3-1-1- باکتری مورد استفاده و روش فعالسازی آن. 50

 

3-3-1-2- بررسی فعالیت ضد میکروبی. 50

 

3-3-2- طیف سنجی مادون قرمز با تبدیل فوریر ( FTIR) 52

 

3-3-3- آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ  (XRD) 52

 

3-4-تجزیه و تحلیل آماری.. 54

 

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...