1-8- جنبه‌ی جدید بودن و نوآوری تحقیق.. 25

 

1-9- تعاریف و اصطلاحات پایه. 26

 

1-9-1- کشاورزی.. 26

 

1-9-2- زمین.. 27

 

1-9-3- سطح زیرکشت… 27

 

1-9-4- خودکفایی.. 27

 

1-9-5- درآمد. 28

 

1-9-6- سودآوری.. 28

 

1-9-7- امنیت غذایی.. 29

 

1-9-8- تورم. 29

 

1-9-9- بیکاری.. 29

 

1-9-10- مکانیزاسیون.. 29

 

1-9-11- شالی.. 30

 

1-10- خلاصه. 30

 

فصل 2  : پیشینه نظری پژوهش.. 31

 

2-1- مقدمه. 32

 

2-2- برنج.. 32

 

2-2-1- تاریخچه جهانی  برنج.. 33

 

2-2-2- سابقه کشت برنج در ایران.. 33

 

2-2-3- میزان کشت برنج در ایران.. 34

 

2-2-4- نمونه‌هایی از مصارف برنج.. 34

 

2-2-5- تقسیم بندی واریته‌های برنج.. 35

 

2-3- تولید و تبدیل برنج.. 37

 

2-3-1- مرحله آماده سازی زمین اصلی.. 38

 

2-3-2) مرحله کاشت خزانه. 39

 

2-3-3- مرحله کشت زمین اصلی.. 41

 

2-3-4- مراحل داشت برنج.. 42

 

2-3-5- مرحله برداشت برنج.. 45

 

2-3-6- مرحله پس از برداشت… 47

 

2-4- بررسی پژوهش‌های انجام شده پیرامون موضوع : 48

 

2-5- خلاصه. 76

 

فصل 3 : متدلوژی تحقیق.. 78

 

3-1- مقدمه. 79

 

3-2- نوع تحقیق.. 80

 

3-3- جامعه‌ی آماری تحقیق.. 81

 

3-3-1- جامعه‌ی آماری.. 81

 

3-3-2- حجم نمونه و شیوه نمونه‌گیری.. 81

 

3-4- قلمرو آماری تحقیق.. 81

 

3-4-1- قلمرو مکانی نمونه‌گیری.. 81

 

3-4-2- قلمرو زمانی نمونه‌گیری.. 82

 

3-5- روش گرداوری آوری اطلاعات.. 83

مقالات و پایان نامه ارشد

 

 

3-5-1- مصاحبه حضوری.. 83

 

3-5-2- پرسشنامه. 83

 

3-6- متغیرهای تحقیق.. 84

 

3-6-1- متغیرهای مستقل.. 84

 

3-6-2- متغیرهای وابسته. 85

 

3-7- روش تجزیه و تحلیل داده‌ها 85

 

3-7-1- محاسبه‌ی درآمدها و هزینه‌ها 86

 

3-7-2- ارزش فعلی.. 86

 

91

 

3-7-4- شاخص‌ها و راه‌های اندازه‌گیری سودآوری (بهره‌وری) 92

 

3-8- خلاصه. 94

 

فصل 4 : پیاده‌سازی متدلوژی تحقیق.. 96

 

4-1- مقدمه. 97

 

4-2- محاسبه‌ی هزینه‌ی تولید برنج  به ازای یک هکتار (در سال 82 ) 98

 

4-2-1- مرحله آماده نمودن زمین قبل از کاشت… 98

 

4-2-2- کاشت… 100

 

4-2-3- داشت… 105

 

4-2-4- برداشت و پس از برداشت… 108

 

4-2-5- تبدیل شلتوک به برنج.. 113

 

4-3- هزینه‌های تولید کشاورزی برنج در استان مازندران.. 114

 

4-3-1- سطح زیركشت… 116

 

4-3-2- هزینه‌ی کل تولید کشاورزی برنج در استان مازندران.. 118

 

4-4- درآمد حاصل از کشاورزی برنج در استان مازندران.. 121

 

4-4-1- میزان تولید. 121

 

4-4-2- کل درآمد حاصل از کشاورزی برنج در استان مازندران در سال مبناء (سال زراعی 82) 124

 

4-4-3- درآمد حاصل از کشاورزی برنج در استان مازندران (از سال 82 الی 91) 127

 

4-5- تجزیه و تحلیل اقتصادی.. 130

 

4-5-1- ارزش فعلی(سال مبناء 1382) درآمد حاصل از کشاورزی برنج در استان مازندران از سال 1382 الی 1391  130

 

4-5-2- ارزش فعلی (سال مبناء 1382) هزینه‌ی کشاورزی برنج در استان مازندران از سال 1382 الی 1391. 131

 

4-5-3- نسبت درآمد به هزینه (B/C) 132

 

4-5-4- میزان سود حاصل از کشاورزی برنج (با کسر هزینه از درآمد) 134

 

4-5-5- ارزش فعلی سود حاصل از کشاورزی.. 136

 

4-6- بررسی و تعیین سهم هر یک از بخش‌های تولید در هزینه‌ی کل تولید برنج.. 138

 

4-7- راهکارهایی جهت رسیدن به سودآوری و بهره‌‌وری بالاتر در کشاورزی برنج.. 139

 

4-7-1- استفاده از تراکتور به جای تیلر در آماده سازی زمین کشاورزی قبل از کاشت… 141

 

4-7-2- استفاده از ماشین‌ نشاء به جای نشاء به روش سنتی( ایجاد خزانه و نشاء توسط کارگران ) 143

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...