1-3-1-4-3- آنزیم کاتالاز …………………………………………………………………………………………………………………………… 9

 

1-3-1-4-4- آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز ………………………………………………………………………………………………………. 9

 

1-3-1-4-5- گیرنده‌های اکسیژن………………………………………………………………………………………………………………….. 9

 

1-4- ترکیبات فنولی در گیاهان…………………………………………………………………………………………………………………….. 10

 

1-4-1- اسیدهای فنولیک…………………………………………………………………………………………………………………………….. 10

 

1-4-2- فلاونوئیدها…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 11

 

1-4-3- تانن‌ها……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 11

 

1-4-4- بیوسنتز ترکیبات فنولی و عملکرد آن‌ها…………………………………………………………………………………………….. 12

 

1-5- کلیات گیاه شناسی……………………………………………………………………………………………………………………………… 12

 

1-5-1- منشاء وتاریخچه انگور…………………………………………………………………………………………………………………….. 12

 

1-5-2- سطح زیرکشت و میزان تولید انگور در جهان……………………………………………………………………………………. 13

 

1-5-3- سطح زیرکشت انگور در ایران…………………………………………………………………………………………………………. 13

 

1-5-4- گیاه شناسی انگور…………………………………………………………………………………………………………………………… 14

 

1-5-5- موارد مصرف انگور………………………………………………………………………………………………………………………… 14

 

1-5-6- ترکیبات شیمیایی……………………………………………………………………………………………………………………………. 15

 

1-5-7- خواص دارویی میوه انگور………………………………………………………………………………………………………………. 15

 

1-6- سابقه تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 19

 

1-7- هدف…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 20

 

2-فصل دوم: مواد و روش ها

 

2-1 جمع­آوری نمونه ها ……………………………………………………………………………………………………………………………… 21

 

2-2 عصاره گیری ……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 21

 

2-3-تعیین محتوای فنل کل …………………………………………………………………………………………………………………………. 21

 

2-4-تعیین محتوای فلاونوئیدی …………………………………………………………………………………………………………………… 22

 

2-5-ظرفیت جمع آوری رادیکال های نیتریک اکسید …………………………………………………………………………………….. 22

 

2-6-تعیین درصد جمع آوری رادیکال سوپراکسید ………………………………………………………………………………………… 22

 

2-7- ظرفیت جاروب کنندگی رادیکال های DPPH ……………………………………………………………………………………. 23

 

2-8-قدرت احیای آهن با استفاده از سنجش FRAP …………………………………………………………………………………… 24

 

2-9- تعیین فعالیت شکستگی زنجیر ……………………………………………………………………………………………………………. 24

 

2-10-سنجش ظرفیت مهار پراکسیداسیون چربی با روش تیوباربیوتیک اسید(TBA) ……………………………………… 24

پایان نامه و مقاله

 

 

2-11-آنالیز آماری ……………………………………………………………………………………………………………………………………… 25

 

3-فصل سوم: نتایج و بحث

 

3-1-انتخاب حلال مناسب ………………………………………………………………………………………………………………………….. 26

 

3-2-نتایج حاصل از سنجش میزان کل ترکیبات فنلی در عصاره های مختلف انگور………………………………………….. 26

 

3-3-نتایج حاصل از سنجش میزان کل فلاونوئیدها در عصاره های مختلف انگور…………………………………………….. 29

 

3-4-نتایج حاصل از آزمون DPPH در عصاره های مختلف انگور…………………………………………………………………. 31

 

3-5-نتایج حاصل از سنجش قدرت احیا در عصاره های مختلف انگور……………………………………………………………. 33

 

3-6-نتایج فعالیت شکستگی زنجیر رادیکال در عصاره های مختلف انگور……………………………………………………….. 35

 

3-7-نتایج مهار رادیکال نیتریک اکسید در عصاره های مختلف انگور………………………………………………………………. 36

 

3-8-نتایج میزان پراکسیداسیون چربی در عصاره های مختلف انگور………………………………………………………………. 39

 

3-9-نتایج درصد جمع آوری رادیکال سوپراکسید در عصاره های مختلف انگور………………………………………………. 40

 

3-10-نتیجه گیری کلی………………………………………………………………………………………………………………………………… 43

 

پیشنهادها…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 44

 

4-پیوست‌ها…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 45

 

منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 47

 

Abstract …………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 57

 

فهرست شکل‌ها و نمودارها

 

شکل 1-1: ویتامین‌ها و مقابله با رادیکالهای آزاد …………………………………………………………………………………………….. 3

 

شکل 1-2: ساختار مولکولی 4 گروه مهم از فلاونوئیدها………………………………………………………………………………….. 11

 

 

 

نمودارها

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...