دانلود پایان نامه:استفاده از کرم پرتار Perinereis nuntia در جیره غذایی مولدین میگوی سفید غربی Litopenaeus vannamei و بررسی … |
1
مقدمه و کلیات
1
1-1 مقدمه
5
1-1-1 اهداف و فرضیات
5
1-1-2 جنبه نوآوری تحقیق
6
1-2 کلیات
6
1-2-1 پراكندگی میگوها و مناطق زیست
6
1-2-2 طبقه بندی میگوهای پنائیده
7
1-2-3 چرخه زندگی میگو
7
1-2-4 تخمریزی
8
1-2-4-1 انکوباسیون تخم
8
1-2-5 مراحل لاروی
8
1-2-5-1 مرحله ناپلیوس
8
1-2-5-2 مرحله پروتوزوآ
9
1-2-5-3 مایسیس
9
1-2-5-4 مرحله پستلاروی (پس نوزادی)
9
1-2-5-5 سایر مراحل زندگی
10
1-2-6 دستگاه تولید مثل
10
1-2-7 اهمیت آبزیپروری
14
1-2-8 تکثیروپرورش میگوهای خانواده پنائیده
17
1-2-8-1 تکثیرو پرورش میگوی وانامی (سفید غربی)
18
1-2-8-2 پرورش میگوی وانامیدر ایران
19
1-2-9 نیازهای آبزیپروری موفق (با تاکید بر اهمیت غذا)
21
1-2-10 غذای زنده در آبزیپروری
21
1-2-11 مروری بر کرمهای پرتار و اهمیت آنها
24
فصل دوم
24
مروری بر مطالعات پیشین
28
فصل سوم
28
مواد و روش ها
28 | 3-1 محل اجرای آزمایش |
28 | 3-2 طرح آزمایش |
29 | 3-3 وسایل، تجهیزات و مواد مورد استفاده |
29 | 3-3-1 وسایل آزمایشگاهی و اندازه گیری |
30 | 3-3-2 مواد شیمیایی |
30 | 3-4 مواد غذایی |
31 | 3-5 سایرتجهیزات و مواد مورد استفاده |
31 | 3-6 آماده سازی مخازن |
32 | 3-7 تامین و ضدعفونی آب مورد نیاز پرورش |
32 | 3-8 آبگیری مخازن و تنظیم فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب |
32 | 3-9 انتقال مولدین به مخازن |
33 | 3-10 غذادهی مولدین و رسیدگی جنسی |
35 | 3-11 تخمریزی و انتقال لاروها |
35 | 3-12 شمارش و توزیع لاروها به مخازن |
36 | 3-13 عملیات پرورش، غذادهی و بررسی سلامت لاروها |
38 | 3-14 تعویض آب و خارج نمودن مواد زائد در مخازن لاروی |
39 | 3-15 تعیین شاخصهای رشد و بازماندگی در لاروها |
40 | 3-16 نحوه انجام تستهای استرس شوری، دما و فرمالین |
42 | 3-17 تجزیه و تحلیل آماری دادهها |
43 | فصل چهارم |
43 | نتایج |
43 | 4-1 شاخصهای کیفی آب |
44 | 4-2 میانگین وزن اولیه مولدین |
44 | 4-3 مدت زمان لازم تا حصول به رسیدگی جنسی مولدین |
45 | 4-4 درصد مولدین ماده تخمریزی کرده در مدت زمان 20 روز |
45 | 4-5 تعداد تخم تولیدی از مولدین |
46 | 4-6 بازماندگی لاروهای مرحله ناپلیوس |
46 | 4-7 بازماندگی لاروهای مرحله پستلارو |
46 | 4-8 طول کل و وزن ترپستلاروها در پایان دوره آزمایشی |
47 | 4-9 تستهای استرس |
47 | 4-9-1 تست استرس شوری 50 قسمت در هزار |
48 | 4-9-2 تست استرس شوری 40 قسمت در هزار |
48 | 4-9-3 تست استرس شوری 20 قسمت در هزار |
48 | 4-9-4 تست استرس شوری 10 قسمت در هزار |
49 | 4-9-5 تست استرس دمای 50 درجه سانتیگراد |
49 | 4-9-6 تست استرس دمای 40 درجه سانتیگراد |
50 | 4-9-7 تست استرس دمای 20 درجه سانتیگراد |
50 | 4-9-8 تست استرس دمای 10 درجه سانتیگراد |
51 | 4-9-9 تست استرس فرمالین 100 قسمت در میلیون |
52 | فصل پنجم |
52 | بحث و نتیجهگیری |
59 | نتیجهگیری کلی |
60 | آزمون فرضیات |
61 | فصل ششم |
61 | پیشنهادات |
صفحه | فهرست جدول ها |
29 | جدول 3-1 تیمارهای غذایی مورد استفاده در طول دوره تغذیه مولدین میگوی Litopenaeus vannamei برای حصول به رسیدگی جنسی |
43 | جدول 4-1 میانگین دامنه تغییرات شاخصهای کیفی آب در طول دوره تغذیه مولدین میگوی Litopenaeus vannamei تا زمان حصول به رسیدگی جنسی |
43 | جدول 4-2 میانگین دامنه تغییرات پارامترهای کیفی آب در طول دوره پرورش لاروهای تولیدی از مولدین میگوی Litopenaeus vannamei |
44 | جدول 4-3 میانگین وزن اولیه مولدین میگوی Litopenaeus vannamei بر حسب گرم در هر تیمار آزمایشی |
45 | جدول 4-4 میانگین تعداد روزهای رسیدن به رسیدگی جنسی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei در تیمارهای آزمایشی در یک دوره 20 روزه |
45 | جدول 4-5 درصد مولدین ماده Litopenaeus vannamei تخمریزی کرده در هر تیمار آزمایشی در دوره 20 روزه |
45 | جدول 4-6 میانگین تعداد تخم تولیدی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei در تیمارهای آزمایشی |
46 | جدول 4-7 میانگین تعداد لاروهای مرحله ناپلیوس تولیدی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei در تیمارهای آزمایشی |
46 | جدول 4-8 میانگین تعداد پستلارو تولیدی از مولدین میگوی Litopenaeus vannamei تحت تیمارهای آزمایشی |
47 | جدول 4-9 میانگین طول کل لاروها (میلیمتر) در پایان دوره پرورش |
47 | جدول 4-10 میانگین وزن تر لاروها (میلیگرم) درپایان دوره پرورش |
47 | جدول 4-11 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 50 قسمت در هزار |
48 | جدول 4-12 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 40 قسمت در هزار |
48 | جدول 4-13 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 20 قسمت در هزار |
49 | جدول 4-14 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 10 قسمت در هزار |
49 | جدول 4-15 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس دمای 50 درجه سانتیگراد |
49 | جدول 4-16 میانگین درصد بازماندگی لاروهادر برابر استرس دمایی 40 درجه سانتی گراد |
50 | جدول 4-17 میانگین درصد بازماندگی لاروهادر برابر استرس دمایی 20 درجه سانتی گراد |
50 | جدول 4-18 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس دمایی 10 درجه سانتیگراد |
51
|
جدول 4-19 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس فرمالین 100 قسمت در میلیون |
فهرست شکل ها | |
7 | شکل 1-1 مراحل مختلف زندگی میگوها |
30 | شکل 3-1 دستگاههای اندازه گیری فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب و زیست سنجی |
31 | شکل 3-2 مواد غذایی مورد استفاده مولدین میگوی Litopenaeus vannamei به ترتیب از بالا و راست به چپ کرم پرتار Perinereis nuntia، ملالیس، جگر گاو و اسکوئید |
33 | شکل 3-3 وزن کشی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei برای انتقال به مخازن آزمایشی |
34 | شکل 3-4 وزن کردن غذاها و آماده سازی آنها برای مولدین میگوی Litopenaeus vannamei در هر وعده غذایی |
36 | شکل 3-5 آماده سازی مخازن لاروی، انتقال لاروها به مخازن و بررسی روزانه وضعیت لاروهای تولیدی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei |
38 | شکل 3-6 غذاهای لاروی مورد استفاده در دوره پرورش لاروهای تولیدی از راست به چپ فلک آرتمیا، غذای M.C.F، جلبک کیتوسروس و ناپلی آرتمیا |
39 | شکل 3-7 تعویض آب روزانه لاروهای تولیدی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei |
40 | شکل 3-8 اندازه گیری طول کل پستلاروهای تولیدی مولدین میگوی Litopenaeus vannamei برای بررسی رشد آنها |
42 | شکل 3-9 آماده سازی تشت های محتوی آب با شوری های مختلف و انتقال لاروها به آنها برای انجام تست استرس شوری |
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 06:04:00 ق.ظ ]
|