وضعیت صادرات در ایران ……………………………………………………………………………………………………………………………….17

 

وضعیت واردات ایران………………………………………………………………………………………………………………………………………..17

 

گونه­های سیر ………………………………………………………………………………………………………………………………………………….20

 

ترکیبات شیمیایی سیر و اجزای سازنده­ی سیر………………………………………………………………………………………………20

 

خواص سیر و تاثیرات دارویی آن:………………………………………………………………………………………………………………….21

 

سیر و کاهش کلسترول ………………………………………………………………………………………………………………………………….21

 

سیر و کاهش فشار خون:……………………………………………………………………………………………………………………………… 22

 

نقش سیر در تصلب شرایین………………………………………………………………………………………………………………………….22

 

نقش سیر در عملکرد سیستم ایمنی………………………………………………………………………………………………………………23

 

فعالیت ضد ویروسی ………………………………………………………………………………………………………………………………………..23

 

فالیت ضد باکتریایی…………………………………………………………………………………………………………………………………………23

 

فعالیت ضد قارچی ………………………………………………………………………………………………………………………………………….23

 

فعالیت ضد انگلی …………………………………………………………………………………………………………………………………………..24

 

فعالیت آنتی اکسیدان سیر………………………………………………………………………………………………………………………………24

 

اثرات سیر بر روی آسیب کلیوی……………………………………………………………………………………………………………………..24

 

آلیسین و خواص آن………………………………………………………………………………………………………………………………………….26

 

انواع شکل­های سیر موجود در بازار و خواص آنها : ……………………………………………………………………………………….26

 

مطالعات اثرات سیر در طیور……………………………………………………………………………………………………………………….. 27

 

اثرات جانبی و سمیت ……………………………………………………………………………………………………………………………………..29

 

پیاز…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….30

 

پیازخام………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………30

 

مطالعه اثرات پیاز در حیوانات…………………………………………………………………………………………………………………………..34

 

جدول مربوط به ترکیبات شیمیایی موجود در سیر و پیاز تازه ……………………………………………………………………..35

 

فصل سوم  مواد و روش ها……………………………………………………………………………..38

 

محل و زمان آزمایش………………………………………………………………………………………………………………………………………..39

 

آماده­سازی سالن …………………………………………………………………………………………………………………………………………….39

 

مشخصات جیره­ها: …………………………………………………………………………………………………………………………………………..39

 

مدیریت پرورش ………………………………………………………………………………………………………………………………………………41

 

نور : ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….41

 

رطوبت: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….41

 

تهویه: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………41

 

دانخوری و آبخوری: ……………………………………………………………………………………………………………………………………..41

 

دما………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….42

 

برنامه واکسیناسیون………………………………………………………………………………………………………………………………………42

 

 پرندگان و گروه­های آزمایشی……………………………………….…………………………………………………………………………….43

پایان نامه

 

 

گروه­های آزمایشی: ……………………………………………………………………………………………………………………………………..43

 

مدل آماری و تجزیه و تحلیل داده‌ها ………………………………………………………………………………………………………….43

 

متغیرهای مورد بررسی در مورد عملکرد و روش اندازه گیری آنها…………………………………………………………….44

 

مصرف خوراک………………………………………………………………………………………………………………………………………………44

 

افزایش وزن هفتگی………………………………………………………………………………………………………………………………………45

 

ضریب تبدیل خوراکی…………………………………………………………………………………………………………………………………..45

 

درصد تلفات: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….45

 

وزن نهایی………………………………………………………………………………………………………………………………………………………46

 

بازده لاشه و تفكیك آن…………………………………………………………………………………………………………………………………46

 

اندازه گیری طول نسبی روده باریك ……………………………………………………………………………………………………………46

 

تعیین تیتر آنتی بادی نیوکاسل…………………………………………………………………………………………………………………….47

 

پروفایل چربی خون ………………………………………………………………………………………………………………………………………47

 

فصل چهارم  نتایج………………………………………………………………………………………..49

 

4-1- اثر جیره های آزمایشی بر عملكرد:…………………………………………………………………………………………………….50

 

4-1-1- مصرف خوراك: ……………………………………………………………………………………………………………………………..50

 

4-1-2 – افزایش وزن روزانه: ……………………………………………………………………………………………………………………..50

 

4-1-3 – ضریب تبدیل خوراک……………………………………………………………………………………………………………………51

 

4-2- وزن لاشه و اندام­­های داخلی…………………………………………………………………………………………………………………51

 

4-3- تلفات در مراحل مختلف پرورش  ………………………………………………………………………………………………………..52

 

4-4- وزن ارگانهای مربوط به سیستم ایمنی بدن ……………………………………………………………………………………….52

 

4-5- اثر جیره­های آزمایشی بر پاسخ ایمنی همورال در مقابل بیماری نیوکاسل در جوجه­های گوشتی.....52

 

4-6-پارامتر­های خونی……………………………………………………………………………………………………………………………………..52

 

فصل پنجم  بحث …………………………………………………………………………………………59

 

5-1-  بحث مربوط به عملکرد………………………………………………………………………………………………………………………..60

 

5-1-1- مصرف خوراک…………………………………………………………………………………………………………………………………..60

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...