دانلود پایان نامه ارشد:بررسی اثرات سطوح مختلف ساکارومیسس سرویسیه بر شاخص های رشد و تغذیه و … |
hydrophila |
media |
sobria |
Aeromonas
haloplanktis
Alteromonas
oryzae
Aspergillus
subtilis |
licheniformis |
circulans |
Bacillus
bifidium |
thermophilum |
Bifidobacterium
divergens |
nhibens |
maltaromaticum |
piscicola |
Carnobacterium
hansenii
Debaryomyces
faecalis
Enterococcus
delbrueckii |
rhamnosus |
sakei |
Lactobacillus
johnsonii |
lactis |
Lactococcus
luteos
Micrococcus
acidilactici
Pediococcus
fluorescens
Pseudomonas,
boulardii |
cerevisiae |
Saccharomyces
faecium
Streptococcus
alginolyticus |
fluvialis |
Vibrio
–4-1انتخاب گونه مناسب به عنوان پروبیوتیک
ویژگیهای مورد نظر جهت انتخاب گونه مناسب پروبیوتیک به دو دسته ویژگی های ضروری1 و ویژگی های مطلوب2 قابل تقسیم بندی است (2010; Merrifield et al., 2008.(Gómez and Balcázar, بر این اساس ویژگی های ضروری شامل: برای میزبان، حیوانات آبزی و انسان پاتوژن نباشد، مقاومت در برابر صفرا وpH پایین دستگاه گوارش، فاقد پلازمیدهای حاوی ژن مقاوم در برابر آنتی بیوتیک باشد. همچنین ویژگی های مطلوب عبارتند از: توانایی مستقر شدن و رشد کردن درون موکوس روده، توانایی تشکیل کلونی در سطح مخاطی روده، به عنوان یک افزودنی غذایی ثبت شده باشد، قابلیت مقابله با یک یا چند پاتوژن را داشته باشد، تولید آنزیم های گوارشی خارج سلولی و یا ویتامین ها، جزء فلور طبیعی میزبان یا محیط پرورش باشد و در نهایت میزان بقای بالا و طولانی مدت در شرایط ذخیره سازی غیر عادی و فرایند های صنعتی تولید را داشته باشد.
5-1– مخمر ساكارومایسس سرویسیه
مخمر ساكارومایسس سرویسیه از نظر طبقه بندی جزو سلسله قارچ ها، شاخه آسكومایكوتا، رده ساکارومایستس، راسته ساکارومایستالس، خانواده ساكارومایستاسه آ، جنس ساكارومایسس و گونه سرویسیه می باشد. جدول 2-1 جایگاه سیستماتیک ساكارومایسس سرویسیه را نشان می دهد (1838, ).
1) Essential charactristics
2) Favourable charactristics
جدول 2-1 جایگاه سیستماتیک ساكارومایسس سرویسیه (1838, ).
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 02:04:00 ق.ظ ]
|