پایان نامه: مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بیفیدو باكتر بیفیدوم ، استرپتوكوكوس ترموفیلوس و لاكتو باسیلوس بولگاریكوس … |
1-11- مقایسه درصد کاهش آفلاتوکسین. 13
1-12- تفاوت رشد باکتری ها، تغییرات pH، زمان تخمیر و روند رشد باکتری طی زمان نگهداری در نبود آفلاتوکسین 15
1-13- تأثیر افزودن چربی بر کاهش آفلاتوکسین. 16
1- 14- باکتری های آغازگر. 16
1-15- قارچ آسپرژیلوس.. 17
1-15-1- آفلاتوکسین ها 17
1-15-1-1- آفلاتوکسین M1 : 17
1-16- روش های سنجش آفلاتوکسین ها 19
1-17- روش های حذف آفلاتوکسین ها 19
1-17-1- روش های بیولوژیکی. 19
1-17-2- سمیت زدایی آفلاتوکسین M1 از شیر. 22
1-18- ماست.. 23
1-18-1- خاصیت ضد میکروبی ماست.. 23
1-19- دوغ. 24
1-19-1- تولید دوغ. 24
فصل دوم. 26
سابقه و پیشینه تحقیق. 26
2-1- مروری بر تحقیقات پیشین. 27
فصل سوم. 39
مواد و روش ها 39
3-1- مواد و تجهیزات مورد نیاز جهت اندازه گیری آفلاتوکسین M1: 40
3-1-1- تجهیزات و دستگاه های مورد استفاده 40
3-1-2- محلول سازی. 41
3-1-3- ملاحظههای ایمنی و احتیاطات.. 41
3-2- مواد مصرفی و تجهیزات مورد نیاز جهت آزمون های میکروبی. 42
3-2-1- مواد مصرفی. 42
3-3- شاخص های اصلی طرح. 42
3-4- شمای کلی مراحل انجام طرح. 43
3-4-1- انجام مرحله اول پژوهش… 43
1-3-4-1-1 استخراج. 45
3-4-1-2- آماده سازی ستون ایمونوافینیتی. 45
3-4-1-3- تخلیص… 45
3-4-1-4- اسپایک گذاری. 46
3-4-1-5- تفسیر. 46
3-4-1-6- آزمایش ها انجام شده در این مرحله از پژوهش… 47
3-4-1-7- محاسبات.. 47
3-4-2- اندازه گیری آفلاتوکسین M1 در ماست.. 47
3-4-2-1- آماده سازی و تهیه نمونه: 47
3-4-3-انجام مرحله سوم پژوهش… 47
3-4-3-1- آماده سازی و فرایند طراحی نمونه ها 47
3-4-3-2- فراوری نمونه ها 48
3-4-4- آنالیزهای مورد استفاده در این فاز پژوهش: 48
3-4-4-1- اندازه گیری pH: 48
3-4-4-2- آزمون اسیدیته: 48
3-4-4-3-شمارش میکروبی: 48
3-4-5-انجام مرحله چهارم پژوهش… 49
3-4-5-1- آنالیزهای این مرحله از پژوهش… 49
فصل چهارم. 50
بحث ونتیجه گیری. 50
4-1- غلظت آفلاتوکسین. 51
4-1-1- مقایسه غلظت های آفلاتوکسین درماست و دوغ05 /0 و 1/0 مایکرولیتر. 51
4-2- اثر تیمار های آزمایش بر تعداد باکتری لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس و بیفیدو باکتر بیفیدوم 52
4-2-1- مقایسه تعداد باکتری لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در تیمار های مختلف شیر. 52
4-2-2 – مقایسه میانگین تیمار در ساعت های مختلف تخمیر در استرپتوکوکوس ترموفیلوس.. 52
4-2-3 – مقایسه تعداد باکتری های لاکتو باسیلوس در هفته های مختلف نگهداری دوغ. 53
4-2-4 – مقایسه تعداد باکتری استرپتو كوكوس در هفته های مختلف نگهداری دوغ. 54
4-2-5 – روند تغییرات باکتری بیفیدو باکتر بیفیدوم در طی زمان تخمیر. 54
4-2-6 – روند تغییرات باکتری بیفیدو باکتر بیفیدوم در طی زمان نگهداری. 55
4-3- اثرتیمارهای آزمایش بر pH و اسیدیته 55
4-3-1- مقایسه میانگین تیمار در ساعت های مختلف تخمیر برای pH واسیدیته 55
4-3-2 – مقایسه اثر تیمار بر pH در هفته های مختلف نگهداری دوغ. 56
4-3-3- مقایسه اثر تیمار بر اسیدیته در هفته های مختلف نگهداری دوغ. 57
4-3-4 – مقایسه اثر تیمارهای مختلف در هفته های مختلف نگهداری دوغ برای pH و اسیدیته 58
4-4- مقایسه صفات مورد بررسی در دوغ ساده و دوغ حاوی بیفیدو باکتر بیفیدوم 59
4-5- بررسی روند تغییرات آفلاتوکسین در طی زمان تخمیر تا انتهای زمان نگهداری دوغ. 60
4-6- بررسی اثر آفلاتوکسین بر روی تعداد باکتری های لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس 62
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 05:41:00 ق.ظ ]
|