پایان نامه ارشد: مقایسه چهار نوع پریمکس تجاری ویتامینه و معدنی (سواد کوه، آمینه گستر، آوای کاسپین شمال و … |
2-4-9-سلنیوم………………………………………………………………………………………. 25
2-4-10-ید………………………………………………………………………………………….. 26
2-4-11-کروم………………………………………………………………………………………. 27
2-5-ویتامین های مورد نیاز………………………………………………………………………. 27
2-5-1- ویتامینA………………………………………………………………………………….. 28
2-5-2- ویتامینD3………………………………………………………………………………… 29
2-5-3- ویتامینE…………………………………………………………………………………… 30
2-5-4-ویتامینK……………………………………………………………………………………. 31
2-5-5ویتامین B……………………………………………………………………………………. 32
2-5-6- نیاسین……………………………………………………………………………………… 33
2-5-7-ویتامینB6………………………………………………………………………………….. 34
2-5-8-بیوتین……………………………………………………………………………………….. 35
2-5-9- فولاسین……………………………………………………………………………………. 36
2-5-10 -کولین…………………………………………………………………………………….. 37
2-5-11-ویتامینC………………………………………………………………………………….. 38
2-6-اسیدهای چرب ضروری……………………………………………………………………. 39
2-8-اسید های آمینه………………………………………………………………………………… 40
2-8-1- لیزینن………………………………………………………………………………………. 43
2-8-2-متیونین………………………………………………………………………………………. 43
2-8-3- تریپتوفان…………………………………………………………………………………… 44
2-8-4-آرژنین………………………………………………………………………………………. 44
2-8-5- ترئونین…………………………………………………………………………………….. 45
2-8-6-والین………………………………………………………………………………………… 46
فصل سوم : مواد و روش ها
3-1- موقعیت سالن پرورش ……………………………………………………………………. 49
3-2- روش انجام آزمایش………………………………………………………………………… 49
3-3- مدل آماری……………………………………………………………………………………. 50
3-4- جیره های غذایی……………………………………………………………………………. 51
3-5 – روش های اندازه گیری صفحات مختلف تولیدی…………………………………… 51
3-5-1- غذای مصرفی…………………………………………………………………………….. 51
3-5-2- افزایش وزن بدن………………………………………………………………………… 52
3-5-3- ضریب تبدیل غذایی……………………………………………………………………. 52
3-5- 4- هزینه غذا جهت 1 كیلوگرم افزایش وزن………………………………………….. 52
فصل چهارم : نتایج
4-1-1- عملكرد خوراك مصرفی……………………………………………………………….. 56
4-1-2- عملكرد افزایش وزن روزانه…………………………………………………………… 57
4-1-3- عملكرد ضریب تبدیل غذایی در دوره های مختلف و كل پرورش………….. 58
4-2- بررسی هزینه غذا جهت یک كیلوگرم افزایش وزن بدن در كل دوره …………… 59
فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری
5-1-بحث……………………………………………………………………………………………. 62
5-2-1-میانگین خوراک مصرفی روزانه……………………………………………………….. 62
5-2-2-میانگین افزایش وزن روزانه……………………………………………………………. 63
5-2-3- ضریب تبدیل غذایی……………………………………………………………………. 64
5-3-بررسی هزینه غذا جهت یک کیلو گرم افزایش وزن بدن در کل دوره……………. 65
نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………… 66
پیشنهادات…………………………………………………………………………………………….. 66
منابع……………………………………………………………………………………………………. 67
فهرست جداول
جدول 1-1-جمعیت مناطق مختلف جهان در بازه زمانی…………………………………… 4
جدول 1-2-تولیدات بخش دامداری و مرغداری…………………………………………….. 5
جدول 2-1-تنوع ترکیب شیمیایی 59 نمونه ذرت…………………………………………… 11
جدول 2-2- انرژی قابل متابولیسم، میزان پروتئین کنجاله سویا…………………………. 15
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 05:37:00 ق.ظ ]
|