2-4-9-سلنیوم………………………………………………………………………………………. 25

 

2-4-10-ید………………………………………………………………………………………….. 26

 

2-4-11-کروم………………………………………………………………………………………. 27

 

2-5-ویتامین های مورد نیاز………………………………………………………………………. 27

 

2-5-1- ویتامینA………………………………………………………………………………….. 28

 

2-5-2- ویتامینD3………………………………………………………………………………… 29

 

2-5-3- ویتامینE…………………………………………………………………………………… 30

 

2-5-4-ویتامینK……………………………………………………………………………………. 31

 

2-5-5ویتامین B……………………………………………………………………………………. 32

 

2-5-6- نیاسین……………………………………………………………………………………… 33

 

2-5-7-ویتامینB6………………………………………………………………………………….. 34

 

2-5-8-بیوتین……………………………………………………………………………………….. 35

 

2-5-9- فولاسین……………………………………………………………………………………. 36

 

2-5-10 -کولین…………………………………………………………………………………….. 37

 

2-5-11-ویتامینC………………………………………………………………………………….. 38

 

2-6-اسیدهای چرب ضروری……………………………………………………………………. 39

 

2-8-اسید های آمینه………………………………………………………………………………… 40

 

2-8-1- لیزینن………………………………………………………………………………………. 43

 

2-8-2-متیونین………………………………………………………………………………………. 43

 

2-8-3- تریپتوفان…………………………………………………………………………………… 44

 

2-8-4-آرژنین………………………………………………………………………………………. 44

 

2-8-5- ترئونین…………………………………………………………………………………….. 45

 

2-8-6-والین………………………………………………………………………………………… 46

 

فصل سوم : مواد و روش ها

 

3-1- موقعیت سالن پرورش ……………………………………………………………………. 49

 

3-2- روش انجام آزمایش………………………………………………………………………… 49

 

3-3- مدل آماری……………………………………………………………………………………. 50

 

3-4- جیره های غذایی……………………………………………………………………………. 51

 

3-5 – روش های اندازه گیری صفحات مختلف تولیدی…………………………………… 51

پایان نامه و مقاله

 

 

3-5-1- غذای مصرفی…………………………………………………………………………….. 51

 

3-5-2- افزایش وزن بدن………………………………………………………………………… 52

 

3-5-3- ضریب تبدیل غذایی……………………………………………………………………. 52

 

3-5- 4- هزینه غذا جهت 1 كیلوگرم افزایش وزن………………………………………….. 52

 

فصل چهارم : نتایج

 

4-1-1- عملكرد خوراك مصرفی……………………………………………………………….. 56

 

4-1-2- عملكرد افزایش وزن روزانه…………………………………………………………… 57

 

4-1-3- عملكرد ضریب تبدیل غذایی در دوره های مختلف و كل پرورش………….. 58

 

4-2- بررسی هزینه غذا جهت یک كیلوگرم افزایش وزن بدن در كل دوره …………… 59

 

فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری

 

5-1-بحث……………………………………………………………………………………………. 62

 

5-2-1-میانگین خوراک مصرفی روزانه……………………………………………………….. 62

 

5-2-2-میانگین افزایش وزن روزانه……………………………………………………………. 63

 

5-2-3- ضریب تبدیل غذایی……………………………………………………………………. 64

 

5-3-بررسی هزینه غذا جهت یک کیلو گرم افزایش وزن بدن در کل دوره……………. 65

 

نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………… 66

 

پیشنهادات…………………………………………………………………………………………….. 66

 

منابع……………………………………………………………………………………………………. 67

 

فهرست جداول

 

جدول 1-1-جمعیت مناطق مختلف جهان در بازه زمانی…………………………………… 4

 

جدول 1-2-تولیدات بخش دامداری و مرغداری…………………………………………….. 5

 

جدول 2-1-تنوع ترکیب شیمیایی 59 نمونه ذرت…………………………………………… 11

 

جدول 2-2- انرژی قابل متابولیسم، میزان پروتئین  کنجاله سویا…………………………. 15

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...