2-4- مقایسه اقتصادی روشهای کنترل بیماری بلاست برنج.. 25-29

 

فصل سوم مواد و روشهای تحقیق

 

3-1- منطقه مورد مطالعه. 31-33

 

3-1-1- معرفی استان گیلان. 31-32

 

3-1-2- برنج در استان گیلان. 32

 

3-2-1- شهرستانهای استان گیلان. 32

 

3-2-2- شهرستان لنگرود. 32-33

 

3-3 – روش تحقیق. 33

 

3-4- جامعه و نمونه آماری.. 33

 

3-5- ابزار گردآوری داده­ها 34

 

3-5-1- ابزار پژوهش… 34-35

 

3-6- روایی و پایایی ابزار اندازه­گیری.. 35-36

 

3-6-1- روایی. 35

 

3-6-2- پایایی.. 36

 

3-7 – متغیرهای تحقیق و تعاریف عملیاتی.. 36-37

 

3-7-1- متغیر مستقل. 36

 

3-7-1-1- ویژگی­های فردی. 36

 

3-7-1-2- ویژگی­های نظام زراعی.. 36

 

3-7-1-3- ویژگی­های اقتصادی.. 36

 

3-7-1-4- دانش کنترل بلاست برنج.. 37

 

3-7-1-5- نفوذپذیری اجتماعی.. 37

 

3-7-1-6-  مشارکت اجتماعی.. 37

 

3-7-1-7- فعالیتهای آموزشی- ترویجی.. 37

 

3-7-1-8- دانش فنی. 37

 

3-7-1-9- اثرات زیست­محیطی کنترل بیماری بلاست برنج. 37

 

3-7-2- متغیر وابسته. 37

 

3-8- فرضیه­های تحقیق. 38

 

3-9 – روش تجزیه تحلیل داده­ها. 38-39

 

3-9-1- آمار توصیفی. 38

 

3-9-2- آمار استنباطی. 39

 

فصل چهارم: تجزیه تحلیل داده­ها

 

4-1- مقدمه. 41

 

4-2- یافته­های توصیفی 41-57

 

4-2-1- ویژگیهای فردی 41-42

 

4-2-2- ویژگیهای نظام زراعی 43

 

4-2-3- ویژگیهای اقتصادی 44

 

4-2-4- دانش کنترل بلاست برنج 45-53

 

4-2-4-1- دانش کنترل شیمیابی بلاست برنج.. 45-47

 

4-2-4-2- دانش کنترل زراعی برنج 48-53

 

4-2-5- نفوذپذیری اجتماعی 53-54

 

4-2-6- مشارکت اجتماعی 54

پایان نامه

 

 

4-2-7- فعالیتهای آموزشی- ترویجی 55

 

4-2-8- دانش فنی 56-56

 

4-2-9- اثرات زیست­محیطی کنترل بلاست برنج 56-57

 

4-3- آمار استنباطی 57-60

 

4-3-1- مقایسه ویژگیهای فردی، زراعی و اقتصادی کشاورزان دوگروه با استفاده از آزمون کای­دو 57

 

4-4- مقایسه هزینه­های کنترل شیمیایی با کنترل زراعی 60-61

 

فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری و پیشنهادات

 

5-1- مرور کلی بر تحقیق 63-64

 

5-1-1- مقدمه 63

 

5-1-2- اهداف تحقیق. 64

 

5-1-3- محدوده تحقیق. 64

 

5-1-4- محدودیت تحقیق 64

 

5-1-5- روش و نوع تحقیق 64

 

5-1-6- متغیرهای تحقیق. 64-65

 

5-1-7- فرضیه­های تحقیق 65

 

5-2- نتیجه­گیری 65-73

 

5-2-1- یافته­های توصیفی 65-70

 

5-2-2- یافته­های استنباطی 70-71

 

5-2-2- مقایسه هزینه­های کنترل زراعی و شیمیایی.. 71

 

5-3- بحث 71-73

 

5-4- پیشنهادها 74-75

 

5-4-1- پیشنهادهای پژوهش حاضر 74

 

5-4-2- پیشنهادهایی برای پژوهشهای آینده 74-75

 

منابع. 76-84

 

پیوستها 85-96

 

چکیده انگلیسی 97

 

صفحه عنوان انگلیسی 98

 

فهرست جداول

 

جدول 1-1- تولید برنج در کشورهای اصلی صادر­……………….………………………………………..5

 

جدول  2-1- سرانه مصرف برنج در آفریقا و برخی کشورهای در حال توسعه………………………..11

 

جدول  3-1- ارزشهای عددی گویه های پرسشنامه…………….……..…………………………………35

 

جدول  3-2- ارزشهای عددی گویه های پرسشنامه………………………….……………………………35

 

جدول  3-3- ارزشهای عددی گویه های پرسشنامه………….……………..……………………………35

 

جدول 3-4- میزان اعتماد (پایایی) پرسشنامه با استفاده از روش آلفای كرونباخ………….…..……….36

 

جدول 4-1- توزیع فراوانی ویژگیهای فردی شالیکاران (320=n)….…………..………………….41-42

 

جدول 4-2- توزیع فراوانی ویژگیهای نظام زراعی شالیکاران……………………….……………………43

 

جدول 4-3- توزیع فراوانی ویژگیهای اقتصادی شالیکاران……………………………………………….44

 

جدول 4-4- توزیع فراوانی شالیکاران و کارشناسان براساس دانش کنترل بلاست برنج………….……46

 

جدول 4-5- توزیع فراوانی شالیکاران براساس دانش کنترل شیمیایی بلاست ر برنج…………….46-47

 

جدول 4-6- توزیع فراوانی شالیکاران براساس دانش کنترل زراعی بلاست ر برنج……………….49-53

 

جدول 4-7- میزان نفوذپذیری اجتماعی شالیکاران به ترتیب اهمیت موضوع (367n= )…..………..53

 

جدول 4-8- توزیع فراوانی شالیکاران مورد مطالعه برحسب میزان نفوذپذیری اجتماعی (367 =…( n 54

 

جدول 4-9- میزان مشارکت اجتماعی شالیکاران به ترتیب اهمیت موضوع (367n= )………..……..54

 

جدول 4-10- توزیع فراوانی شالیکاران مورد مطالعه بر حسب میزان مشارکت اجتماع.………………54

 

جدول 4-11- میزان فعالیتهای آموزشی- ترویجی شالیکاران به ترتیب اهمیت موضوع (367n= )…..55

 

جدول 4-12- توزیع فراوانی شالیکاران مورد مطالعه بر حسب میزان فعالیتهای آموزشی (367n= )….55

 

جدول 4-13- میزان دانش فنی شالیکاران به ترتیب اهمیت موضوع (367n= )…………….…………56

 

جدول 4-14- توزیع فراوانی شالیکاران مورد مطالعه بر حسب میزان دانش فنی………….……………56

 

جدول 4-15- اثرات زیست­محیطی کنترل بلاست برنج به ترتیب اهمیت موضوع (367n= )….……56

 

جدول 4-16- توزیع فراوانی شالیکاران مورد مطالعه بر حسب میزان اثرات زیست­حیطی…..………..57

 

جدول 4-17-مقایسه ویژگی فردی، زراعی واقتصادی کشاورزان دو گروه بااستفاده ازآزمون کای­دو…60

 

جدول 4-18- مقایسه ویژگی فردی، زراعی و اقتصادی کشاورزان……………………………………………….60

 

جدول 4-19- محاسبه هزینه های کنترل زراعی و شیمیایی…………………………………………………………61

 

جدول 4-20- مقایسه اقتصادی روش کنترل زراعی و شیمیایی بر اساس نسبت منافع به هزینه­ها……..61

 

جدول الف- 1- نفوذ­پذیری اجتماعی………………………………………………………………………………………90

 

جدول الف- 2-. مشارکت اجتماعی………………………………………………………………………………………..90

 

جدول الف-3- فعالیت­های آموزشی-ترویجی …………………………………………………………………………91

 

جدول الف- 4- دانش فنی……………………………………………………………………………………………………..91

 

جدول الف- 5- اثرات زیست­محیطی کنترل بلاست برنج…………………………………………………………..92

 

 

 

فهرست تصاویر

 

شکل 1- 1 تولید برنج در آسیا-  آمار سازمان خوار و بار جهانی سال ٢٠١٣……….………….…………………….4

 

شکل 3- 1 نقشه استان گیلان……..………………………………………………………………………………31

 

شکل 4- 1 توزیع فراوانی شالیکاران بر اساس روش کنترل بیماری…………………….…………………45

 

 

 

چکیده

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...