پایان نامه کارشناسی ارشد: مقایسه اقتصادی روشهای کنترل بیماری بلاست برنج از دیدگاه کارشناسان و کشاورزان شهرستان … |
2-4- مقایسه اقتصادی روشهای کنترل بیماری بلاست برنج.. 25-29
فصل سوم مواد و روشهای تحقیق
3-1- منطقه مورد مطالعه. 31-33
3-1-1- معرفی استان گیلان. 31-32
3-1-2- برنج در استان گیلان. 32
3-2-1- شهرستانهای استان گیلان. 32
3-2-2- شهرستان لنگرود. 32-33
3-3 – روش تحقیق. 33
3-4- جامعه و نمونه آماری.. 33
3-5- ابزار گردآوری دادهها 34
3-5-1- ابزار پژوهش… 34-35
3-6- روایی و پایایی ابزار اندازهگیری.. 35-36
3-6-1- روایی. 35
3-6-2- پایایی.. 36
3-7 – متغیرهای تحقیق و تعاریف عملیاتی.. 36-37
3-7-1- متغیر مستقل. 36
3-7-1-1- ویژگیهای فردی. 36
3-7-1-2- ویژگیهای نظام زراعی.. 36
3-7-1-3- ویژگیهای اقتصادی.. 36
3-7-1-4- دانش کنترل بلاست برنج.. 37
3-7-1-5- نفوذپذیری اجتماعی.. 37
3-7-1-6- مشارکت اجتماعی.. 37
3-7-1-7- فعالیتهای آموزشی- ترویجی.. 37
3-7-1-8- دانش فنی. 37
3-7-1-9- اثرات زیستمحیطی کنترل بیماری بلاست برنج. 37
3-7-2- متغیر وابسته. 37
3-8- فرضیههای تحقیق. 38
3-9 – روش تجزیه تحلیل دادهها. 38-39
3-9-1- آمار توصیفی. 38
3-9-2- آمار استنباطی. 39
فصل چهارم: تجزیه تحلیل دادهها
4-1- مقدمه. 41
4-2- یافتههای توصیفی 41-57
4-2-1- ویژگیهای فردی 41-42
4-2-2- ویژگیهای نظام زراعی 43
4-2-3- ویژگیهای اقتصادی 44
4-2-4- دانش کنترل بلاست برنج 45-53
4-2-4-1- دانش کنترل شیمیابی بلاست برنج.. 45-47
4-2-4-2- دانش کنترل زراعی برنج 48-53
4-2-5- نفوذپذیری اجتماعی 53-54
4-2-6- مشارکت اجتماعی 54
4-2-7- فعالیتهای آموزشی- ترویجی 55
4-2-8- دانش فنی 56-56
4-2-9- اثرات زیستمحیطی کنترل بلاست برنج 56-57
4-3- آمار استنباطی 57-60
4-3-1- مقایسه ویژگیهای فردی، زراعی و اقتصادی کشاورزان دوگروه با استفاده از آزمون کایدو 57
4-4- مقایسه هزینههای کنترل شیمیایی با کنترل زراعی 60-61
فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری و پیشنهادات
5-1- مرور کلی بر تحقیق 63-64
5-1-1- مقدمه 63
5-1-2- اهداف تحقیق. 64
5-1-3- محدوده تحقیق. 64
5-1-4- محدودیت تحقیق 64
5-1-5- روش و نوع تحقیق 64
5-1-6- متغیرهای تحقیق. 64-65
5-1-7- فرضیههای تحقیق 65
5-2- نتیجهگیری 65-73
5-2-1- یافتههای توصیفی 65-70
5-2-2- یافتههای استنباطی 70-71
5-2-2- مقایسه هزینههای کنترل زراعی و شیمیایی.. 71
5-3- بحث 71-73
5-4- پیشنهادها 74-75
5-4-1- پیشنهادهای پژوهش حاضر 74
5-4-2- پیشنهادهایی برای پژوهشهای آینده 74-75
منابع. 76-84
پیوستها 85-96
چکیده انگلیسی 97
صفحه عنوان انگلیسی 98
فهرست جداول
جدول 1-1- تولید برنج در کشورهای اصلی صادر……………….………………………………………..5
جدول 2-1- سرانه مصرف برنج در آفریقا و برخی کشورهای در حال توسعه………………………..11
جدول 3-1- ارزشهای عددی گویه های پرسشنامه…………….……..…………………………………35
جدول 3-2- ارزشهای عددی گویه های پرسشنامه………………………….……………………………35
جدول 3-3- ارزشهای عددی گویه های پرسشنامه………….……………..……………………………35
جدول 3-4- میزان اعتماد (پایایی) پرسشنامه با استفاده از روش آلفای كرونباخ………….…..……….36
جدول 4-1- توزیع فراوانی ویژگیهای فردی شالیکاران (320=n)….…………..………………….41-42
جدول 4-2- توزیع فراوانی ویژگیهای نظام زراعی شالیکاران……………………….……………………43
جدول 4-3- توزیع فراوانی ویژگیهای اقتصادی شالیکاران……………………………………………….44
جدول 4-4- توزیع فراوانی شالیکاران و کارشناسان براساس دانش کنترل بلاست برنج………….……46
جدول 4-5- توزیع فراوانی شالیکاران براساس دانش کنترل شیمیایی بلاست ر برنج…………….46-47
جدول 4-6- توزیع فراوانی شالیکاران براساس دانش کنترل زراعی بلاست ر برنج……………….49-53
جدول 4-7- میزان نفوذپذیری اجتماعی شالیکاران به ترتیب اهمیت موضوع (367n= )…..………..53
جدول 4-8- توزیع فراوانی شالیکاران مورد مطالعه برحسب میزان نفوذپذیری اجتماعی (367 =…( n 54
جدول 4-9- میزان مشارکت اجتماعی شالیکاران به ترتیب اهمیت موضوع (367n= )………..……..54
جدول 4-10- توزیع فراوانی شالیکاران مورد مطالعه بر حسب میزان مشارکت اجتماع.………………54
جدول 4-11- میزان فعالیتهای آموزشی- ترویجی شالیکاران به ترتیب اهمیت موضوع (367n= )…..55
جدول 4-12- توزیع فراوانی شالیکاران مورد مطالعه بر حسب میزان فعالیتهای آموزشی (367n= )….55
جدول 4-13- میزان دانش فنی شالیکاران به ترتیب اهمیت موضوع (367n= )…………….…………56
جدول 4-14- توزیع فراوانی شالیکاران مورد مطالعه بر حسب میزان دانش فنی………….……………56
جدول 4-15- اثرات زیستمحیطی کنترل بلاست برنج به ترتیب اهمیت موضوع (367n= )….……56
جدول 4-16- توزیع فراوانی شالیکاران مورد مطالعه بر حسب میزان اثرات زیستحیطی…..………..57
جدول 4-17-مقایسه ویژگی فردی، زراعی واقتصادی کشاورزان دو گروه بااستفاده ازآزمون کایدو…60
جدول 4-18- مقایسه ویژگی فردی، زراعی و اقتصادی کشاورزان……………………………………………….60
جدول 4-19- محاسبه هزینه های کنترل زراعی و شیمیایی…………………………………………………………61
جدول 4-20- مقایسه اقتصادی روش کنترل زراعی و شیمیایی بر اساس نسبت منافع به هزینهها……..61
جدول الف- 1- نفوذپذیری اجتماعی………………………………………………………………………………………90
جدول الف- 2-. مشارکت اجتماعی………………………………………………………………………………………..90
جدول الف-3- فعالیتهای آموزشی-ترویجی …………………………………………………………………………91
جدول الف- 4- دانش فنی……………………………………………………………………………………………………..91
جدول الف- 5- اثرات زیستمحیطی کنترل بلاست برنج…………………………………………………………..92
فهرست تصاویر
شکل 1- 1 تولید برنج در آسیا- آمار سازمان خوار و بار جهانی سال ٢٠١٣……….………….…………………….4
شکل 3- 1 نقشه استان گیلان……..………………………………………………………………………………31
شکل 4- 1 توزیع فراوانی شالیکاران بر اساس روش کنترل بیماری…………………….…………………45
چکیده
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 05:38:00 ق.ظ ]
|