دانلود پایان نامه ارشد : تولید ماست فراسودمند با افزودن جوانه گندم |
1-10-5-…………………………………………………………………………………………………………………. 16
1-10-6- ضرورت غنی سازی غذاها باجوانه گندم…………………………………………………………………….. 16
2- بررسی منابع………………………………………………………………………………………………….. 18
2-1- مروری بر تحقیقات انجام شده در رابطه با جوانه گندم…………………………………………………………. 19
2-2- مروری بر تحقیقات انجام شده در زمینه غنی سازی مواد غذایی………………………………………………. 22
3- مواد و روشها………………………………………………………………………………………………………………… 24
3-1- مواد مورد استفاده………………………………………………………………………………………………………. 24
3-1-1- مواد اولیه…………………………………………………………………………………………………………….. 24
3-1-2- مواد شیمیایی و محیطهای کشت مورد استفاده………………………………………………………………… 24
3-1-3- لوازم آزمایشگاهی…………………………………………………………………………………………………. 24
3-2- محل انجام پژوهش…………………………………………………………………………………………………….. 25
3-3- مراحل انجام پژوهش………………………………………………………………………………………………….. 25
3-4- نمونهبرداری…………………………………………………………………………………………………………….. 26
3-5 آزمایشهای مربوط به ماست حاوی جوانه گندم…………………………………………………………………….. 26
3-5-1 آزمایشهای فیزیکی شیمیایی ماست حاوی جوانه گندم……………………………………………………….. 26
3-5-1-1 اندازه گیری pH………………………………………………………………………………………………… 26
3-5-1-2 اندازه گیری اسیدیته……………………………………………………………………………………………… 27
3-5-1-3 اندازه گیری ماده خشک……………………………………………………………………………………….. 27
3-5-1-4 اندازه گیری چربی………………………………………………………………………………………………. 28
3-5-1-5 اندازه گیری پروتئین…………………………………………………………………………………………….. 28
3-5-2 آزمایشهای میکروبی ماست………………………………………………………………………………………… 28
3-5-2-1 شمارش استرپتوکوکوس ترموفیلوس…………………………………………………………………………. 29
3-5-2-2 شمارش لاکتوباسیلوس بولگاریکوس………………………………………………………………………… 29
3-5-2-3 شمارش کپک و مخمر…………………………………………………………………………………………. 29
3-5-3 آزمونهای خواص بافتی……………………………………………………………………………………………… 29
3-5-3-1 ارزیابی سینرسیس……………………………………………………………………………………………….. 29
3-5-3-2 اندازه گیری ویسکوزیته…………………………………………………………………………………………. 29
3-5-4 ارزیابی ویژگی های حسی ماست…………………………………………………………………………………. 30
3-6- مدل آماری مورد استفاده……………………………………………………………………………………………… 32
4- نتایج و بحث………………………………………………………………………………………………………………… 34
4-1- ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و بافتی………………………………………………………………………………. 36
4-1-1- بررسی تغییرات پروتئین…………………………………………………………………………………………… 36
4-1-2- بررسی تغییرات ماده خشک……………………………………………………………………………………… 36
4-1-3- بررسی تغییرات ویسکوزیته………………………………………………………………………………………. 37
4-1-4- بررسی تغییرات pH………………………………………………………………………………………………. 38
4-1-5- بررسی تغییرات اسیدیته…………………………………………………………………………………………… 39
4-1-6- بررسی تغییرات سینرزیس………………………………………………………………………………………… 40
4-1-6- بررسی تغییرات رطوبت…………………………………………………………………………………………… 41
4-2- ویژگیهای میکروبیولوژیکی………………………………………………………………………………………….. 42
4-2-1 تاثیر تیمار و زمان نگهداری بر شمارش لاکتوباسیلوس بولگاریوس………………………………………… 44
4-3-2- تاثیر تیمار و زمان نگهداری بر شمارش استرپتوکوکوس ترموفیلوس…………………………………….. 45
4-3-3- تاثیر تیمار و زمان نگهداری بر شمارش کپک و مخمر……………………………………………………… 46
4-4- ارزیابی پارامترهای حسی………………………………………………………………………………………. 46
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 07:49:00 ق.ظ ]
|