تأثیر اسیدهای چرب ضروری بر وضعیت آنتی اکسیدانی…………… 31

 

فصل سوم: مواد و روش‌ها

 

3-1- مواد و روشهای مربوط به آزمایش اول………………………….. 34

 

3-1-1- مواد شیمیایی و محلولها ……………………………………..34

 

3-1-2-عصاره گیری از گیاهان دارویی………………………………… 34

 

3-1-3- اندازه گیری ترکیبات فنلی تام………………………………… 35

 

3-1-4- فعالیت زدودن رادیکالهای آزاد به روش DPPH………………..

 

3-1-5- اندازه گیری قدرت احیا کنندگی……………………………….. 35

 

3-1-6- انداز گیری ظرفیت تام آنتی اکسیدانی………………………. 36

 

3-1-7- اندازه گیری ممانعت پروکسیداسیون زرده تخم مرغ رقیق شده در بافر فسفات به روش تیوباربیتوریک اسید….36

 

3-1-8- محاسبات و آنالیز آماری……………………………………….. 36

 

3-2- مواد و روشهای مربوط به آزمایش دوم………………………….. 37

 

3-2-1- محل اجرای آزمایش، دامها، جیره و تیمارها…………………. 37

 

3-2-2- ثبت دادهها، نمونه برداری ها و آنالیزهای شیمیایی………… 38

 

3-2-3- کاتتر گذاری و انجام تست تحمل گلوکز……………………….. 39

 

3-2-4- آنالیز آماری……………………………………………………….. 40

 

3-3- مواد و روشهای مربوط به آزمایش سوم……………………………42

 

3-3-1- گاوها، جیره‌ها و طراحی آزمایش……………………………….. 42

 

3-3-2- ثبت داده‌ها، نمونه برداری ها و آنالیزهای شیمیایی…………. 43

 

3-3-3- شمار سلول های سوماتیک و تولید شیر………………………. 44

 

3-3-4- نمونه گیری از مایع شکمبه و خون……………………………… 44

 

3-3-5- آنالیز آماری………………………………………………………… 44

 

فصل چهارم: نتایج و بحث

پایان نامه و مقاله

 

 

4-1- تشریح اهداف پژوهش اول…………………………………………… 46

 

4-2- نتایج و بحث پژوهش اول…………………………………………….. 47

 

4-2-1- محتوای ترکیبات فنولی تام و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره‌های انفرادی توسط مدل‌های مختلف…..47

 

4-2-2- اثرات متقابل بین مخلوط‌های دوتایی عصاره‌های گیاهی…… 48

 

4-2-3- اثرات متقابل بین مخلوط‌های سه‌تایی و چهارتایی عصاره‌های گیاهی…..48

 

4-3- نتیجه گیری مربوط به پژوهش اول………………………………… 49

 

4-4- تشریح اهداف پژوهش دوم………………………………………… 52

 

4-5- نتایج و بحث پژوهش دوم…………………………………………….54

 

4-5-1- مصرف ماده خشک، تغییرات وزن بدن و نمره بدنی……………. 54

 

4-5-2- تولید شیر و ترکیبات آن………………………………………….. 55

 

4-5-3- قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای……………………………….. 56

 

4-5-4- متابولیت های خونی…………………………………………….. 58

 

4-5-5- وضعیت آنتی اکسیدانی…………………………………………… 60

 

4-5-6- تست تحمل گلوکز…………………………………………………. 61

 

4-6- نتیجه گیری مربوط به پژوهش دوم…………………………………… 63

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...