رساله دکترای علوم دامی: پاسخهای فیزیولوژیک و عملکردی گاوهای هلشتاین در دوره انتقال به مخلوطی از … |
تأثیر اسیدهای چرب ضروری بر وضعیت آنتی اکسیدانی…………… 31
فصل سوم: مواد و روشها
3-1- مواد و روشهای مربوط به آزمایش اول………………………….. 34
3-1-1- مواد شیمیایی و محلولها ……………………………………..34
3-1-2-عصاره گیری از گیاهان دارویی………………………………… 34
3-1-3- اندازه گیری ترکیبات فنلی تام………………………………… 35
3-1-4- فعالیت زدودن رادیکالهای آزاد به روش DPPH………………..
3-1-5- اندازه گیری قدرت احیا کنندگی……………………………….. 35
3-1-6- انداز گیری ظرفیت تام آنتی اکسیدانی………………………. 36
3-1-7- اندازه گیری ممانعت پروکسیداسیون زرده تخم مرغ رقیق شده در بافر فسفات به روش تیوباربیتوریک اسید….36
3-1-8- محاسبات و آنالیز آماری……………………………………….. 36
3-2- مواد و روشهای مربوط به آزمایش دوم………………………….. 37
3-2-1- محل اجرای آزمایش، دامها، جیره و تیمارها…………………. 37
3-2-2- ثبت دادهها، نمونه برداری ها و آنالیزهای شیمیایی………… 38
3-2-3- کاتتر گذاری و انجام تست تحمل گلوکز……………………….. 39
3-2-4- آنالیز آماری……………………………………………………….. 40
3-3- مواد و روشهای مربوط به آزمایش سوم……………………………42
3-3-1- گاوها، جیرهها و طراحی آزمایش……………………………….. 42
3-3-2- ثبت دادهها، نمونه برداری ها و آنالیزهای شیمیایی…………. 43
3-3-3- شمار سلول های سوماتیک و تولید شیر………………………. 44
3-3-4- نمونه گیری از مایع شکمبه و خون……………………………… 44
3-3-5- آنالیز آماری………………………………………………………… 44
فصل چهارم: نتایج و بحث
4-1- تشریح اهداف پژوهش اول…………………………………………… 46
4-2- نتایج و بحث پژوهش اول…………………………………………….. 47
4-2-1- محتوای ترکیبات فنولی تام و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصارههای انفرادی توسط مدلهای مختلف…..47
4-2-2- اثرات متقابل بین مخلوطهای دوتایی عصارههای گیاهی…… 48
4-2-3- اثرات متقابل بین مخلوطهای سهتایی و چهارتایی عصارههای گیاهی…..48
4-3- نتیجه گیری مربوط به پژوهش اول………………………………… 49
4-4- تشریح اهداف پژوهش دوم………………………………………… 52
4-5- نتایج و بحث پژوهش دوم…………………………………………….54
4-5-1- مصرف ماده خشک، تغییرات وزن بدن و نمره بدنی……………. 54
4-5-2- تولید شیر و ترکیبات آن………………………………………….. 55
4-5-3- قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای……………………………….. 56
4-5-4- متابولیت های خونی…………………………………………….. 58
4-5-5- وضعیت آنتی اکسیدانی…………………………………………… 60
4-5-6- تست تحمل گلوکز…………………………………………………. 61
4-6- نتیجه گیری مربوط به پژوهش دوم…………………………………… 63
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 07:39:00 ق.ظ ]
|