(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

 

فهرست مطالب

 

سپاسگزاری.. ‌د
فهرست مطالب… ‌ه
فهرست اشکال.. ‌ط
فهرست جداول.. ‌ک
چکیده 1
فصل اول.. 2
1-1- مقدمه. 3
1-2- پیش زمینه. 5
1-3- بیان مسئله. 6
1-4- اهمیت موضوع. 8
1-5- اهداف تحقیق.. 11
1-5-1- هدف اصلی. 11
1-5-2- اهداف اختصاصی. 11
1-6- پرسشهای تحقیق.. 12
1-7- محدودیتهای تحقیق.. 12
1-8- نمودار تحقیق.. 12
فصل دوم. 14
2-1- معرفی نشاسته و نشاسته تاپیوکا 14
2-1-1- ترکیب و ساختار نشاسته. 14
2-1-2- نشاسته تاپیوکا 17
2-1-2-1- مرفولوژی گیاه کاساوا 18
2-1-2-2- فرآوری و تبدیل کاساوا 20
2-2- نانو تکنولوژی.. 21
2-3- بایو نانو تکنولوژی.. 22
2-4- کامپوزیت.. 23
کامپوزیت‌های سبز(کامپوزیت‌های زیست‌تجزیه‌پذیر) 23
2-5- تعریف نانو کامپوزیت.. 24
2-6- تعریف بایو نانو کامپوزیت.. 24
2-7- فلز تیتانیوم. 25
2-7-1- نانو دی اکسید تیتانیوم 26
2-8-  فیلم های خوراکی. 26
2-9- پوشش ها و فیلم های خوراكی. 27
2-10- بسته بندی فعال. 29
2-11- بسته بندی نانو. 30
2-12- بسته بندی ضد میكروبی. 31
2-12-1- انواع بسته بندی های ضد میكروبی. 32
2-12-2- مزایای استفاده از بسته بندی های ضد میكروبی. 32
2-12-3- معایب استفاده از بسته بندی های ضد میكروبی. 33
2-13- پلاستی سایزرها 33
2-14- روشهای تولید فیلم. 34
2-15- ارزیابی خواص فیلم های خوراکی. 35
2-15-1- خواص ممانعتی. 35
2-15-2- خواص مکانیکی. 37
2-16- خواص ضد میکروبی. 39
فصل سوم. 44
3-1- مواد 46
3-2- روش تهیه فیلمهای نانو بایوکامپوزیتی. 47
3-3 – ضخامت فیلم. 48
3-4- آنالیز فیلم. 48

پایان نامه

 


3-4-1- ویژگی های مکانیکی. 49
3-4-2- رنگ سنجی. 50
3-4-3- نفوذ پذیری بخار آب (WVP) 51
3-4-4- حلالیت فیلم ها 52
3-4-5- ظرفیت جذب آب (WAC) 52
3-4-6- نفوذ پذیری به اکسیژن. 53
3-4-7- خاصیت ضد میکروبی. 53
3-5- تجزیه و تحلیل آماری.. 54
فصل چهارم. 55
4-1- ارزیابی کیفی فیلم زیست تخریب پذیر خوراکی. 56
4-1- 1- بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر خواص ظاهری فیلمهای نشاسته تاپیوکا 56
4-1-2- بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر ضخامت فیلمهای نشاسته تاپیوکا 56
4-2- بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر خواص مکانیکی فیلمهای نشاسته تاپیوکا 57
4-3- بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم  بر خواص فیزیکوشیمیایی فیلمهای تاپیوکا 60
4-3-1- قابلیت میزان جذب آب.. 60
4-3-2-  حلالیت در آب.. 61
4-4- بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر خواص ممانعتی فیلمهای تاپیوکا 63
4-3-1- تعیین میزان نفوذ پذیری به بخار آب.. 63
4-4-2- نفوذ پذیری نسبت به بخار اکسیژن. 64
4-5- مشخصه های رنگی. 66
4-6- بررسی اثر نانو ذرات بر خواص ضد میکروبی فیلمهای نشاسته تاپیوکا 67
فصل پنجم. 70
5-1- نتیجه گیری.. 71
5-2- پیشنهادات.. 71
منابع و مراجع. 73
English abstract 81
فهرست اشکال
شکل 1- 1:  نمودار فرآیند تحقیق.. 13
شکل 2- 1: ساختمان شیمیایی نشاسته. 16
شکل 2- 2: ریشه کاساوا 18
شکل 4- 1: رنگ فیلمهای نشاسته تاپیوکا با غلظت های متفاوت ( %0 و 5%) نانو دی اکسید تیتانیوم. 56
شکل 4- 2:  نمودار مقاومت به کشش فیلمهای نشاسته تاپیوکا با غلظتهای مختلف نانو دی اکسید تیتانیوم. 59
شکل 4- 3:  نمودار درصد کشیدگی فیلمهای نشاسته تاپیوکا با  غلظتهای مختلف نانو دی اکسید تیتانیوم. 59

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...