3-5-2- افزایش وزن تر……………………………………………………………………………………………………………13

 

3-5-3- درصد ماده خشک………………………………………………………………………………………………………14

 

3-5-4- جذب آب………………………………………………………………………………………………………………….14

 

3-5-5- محتوای پروتئین گلبرگ……………………………………………………………………………………………….14

 

3-5-6- افزایش درجه بریکس (درصد ساکارز موجود در ساقه)……………………………………………………15

 

3-5-7- رنگیزه کاروتنویید گلبرگ…………………………………………………………………………………………….15

 

3-5-8- کلروفیل a، b و کل برگ……………………………………………………………………………………………..16

 

3-5-9- شاخص کاهش قطر گل ………………………………………………………………………………………………16

 

3-5-10- شمارش باکتری ساقه و محلول گلجا…………………………………………………………………………..17

 

3-5-11- پراکسیده شدن لیپیدها……………………………………………………………………………………………….17

 

3-5-12- آنزیم پراکسیداز POD……………………………………………………………………………………………..17

 

3-5-13- آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز SOD……………………………………………………………………………18

 

3-5- تجزیه و تحلیل داده ها…………………………………………………………………………………………………….18

 

فصل چهارم: نتایج و بحث………………………………………………………………………………………………………19

 

4-1- عمر گلجایی…………………………………………………………………………………………………………………..20

 

4-2- جذب آب………………………………………………………………………………………………………………………24

 

4-3- درصد ماده خشک…………………………………………………………………………………………………………..25

 

4-4- شاخص کاهش قطر گل ………………………………………………………………………………………………….26

 

4-5- افزایش درجه بریکس………………………………………………………………………………………………………28

 

4-6- افزایش وزن تر……………………………………………………………………………………………………………….29

 

4-7- کاروتنویید گلبرگ…………………………………………………………………………………………………………..31

 

4-8- پروتئین گلبرگ……………………………………………………………………………………………………………….32

 

4-9- کلروفیل a……………………………………………………………………………………………………………………..34

 

4-10- کلروفیل b……………………………………………………………………………………………………………………34

 

4-11- کلروفیل کل………………………………………………………………………………………………………………….35

 

4-12- شمارش باکتری ساقه و محلول گلجا……………………………………………………………………………….37

 

4-13- پراکسیداسیون لیپیدها MDA (میزان مالون دی آلدئید)……………………………………………………..39

 

4-14- آنزیم های آنتی اکسیدانی (سوپراکسید دیسموتاز و پرکسیداز)…………………………………………….42

 

نتیجه گیری کلی………………………………………………………………………………………………………………………45

پایان نامه و مقاله

 

 

پیشنهادها………………………………………………………………………………………………………………………………..46

 

منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………….47

 

 

 

فهرست جداول  

 

جدول 4-1- تجزیه واریانس اثر اسانس های مختلف بر صفات اندازه گیری شده…………………………….21

 

جدول 4-2- مقایسه میانگین اثر ژرانیوم، مورد و اکالیپتوس بر صفات اندازه گیری شده…………………..21

 

جدول 4-3- همبستگی صفات اندازه گیری شده…………………………………………………………………………22

 

جدول 4-4- تجزیه واریانس اثر اسانس های مختلف بر صفات اندازه گیری شده…………………………..39

 

جدول 4-5- مقایسه میانگین اثر ژرانیوم، مورد و اکالیپتوس بر صفات اندازه گیری شده…………………40

 

 

 

فهرست اشکال

 

شکل 1-1- گل داودی………………………………………………………………………………………………………………3

 

شکل 3-1- نحوه پیاده کردن طرح آزمایشی………………………………………………………………………………..11

 

شکل 3-2- روز اول عمر گلجایی……………………………………………………………………………………………..13

 

شکل 3-3- پایان عمر گلجایی………………………………………………………………………………………………….13

 

شکل 3-4- نحوه اندازه گیری پروتئین……………………………………………………………………………………….14

 

شکل 3-5- اندازه گیری درجه بریکس……………………………………………………………………………………….15

 

شکل 3-6- استخراج کلروفیل…………………………………………………………………………………………………..16

 

شکل 3-7- کشت باکتری…………………………………………………………………………………………………………17

 

شکل 4-1- اثر اسانس های مختلف بر روی عمر گلجایی……………………………………………………………..20

 

شکل 4-2- اثر اسانس های مختلف بر روی جذب آب…………………………………………………………………24

 

شکل 4-3- اثر اسانس های مختلف بر روی ماده خشک……………………………………………………………….26

 

شکل 4-4- اثر اسانس های مختلف بر روی شاخص کاهش قطر گل……………………………………………..27

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...