1-5: درجه حرارت و آب و هوای عمومی.. 15

 

1-6 : مفهوم کلی کیفیت برگ توتون. 16

 

1-6-1: ویژگیهای فیزیکی شامل.. 17

 

1-6-2 : ویژگیهای شیمیایی.. 17

 

1-6-3 : ویژگیهای فیزیکی برگ… 17

 

1-7 : عطر توتون ( aroma )یا بوی توتون ( odor ) 20

 

1-7-1 :  مزه یا طعم ( taste ) 21

 

1-7-2 :  عطر و طعم ( Flavour ) 21

 

1-8:  ویژگی های شیمیایی توتون. 21

 

1-8-1:  آب… 21

 

1-8-2 : مواد خشک و خاکستر. 22

 

1-8-3 : ترکیبات معدنی.. 23

 

1-8-4 : ترکیبهای آلی: کربوهیدراتها 24

 

1-8-5 :  سلولز و لیگنین.. 24

 

1-8-6 :  همی سلولز. 24

 

1-8-7 : ترکیبهای ازتی(nitrogenous compunds) 25

 

1-8-8:  ازت: کل (total nitrogen) 25

 

1-8-9:  پروتئین ها 25

 

1-8-10 : ازت آلفل آمین.. 25

 

1-8-11: آلکالوئیدها 25

 

1-8-12: بازهای فرار کل (  tvb) total volatile basis. 26

 

1-9: توزیع نیکوتین در سطح برگ… 26

 

1-9-1:  اترهای نفتی قابل استخراج.. 26

 

1-10:  عوامل مختلفی که بر کیفیت برگ توتون موثرند. 27

 

1-11: انواع توتون و محل برگ روی ساقه. 27

 

1-12: اثر عوامل محیطی و زراعی مؤثر برروی کیفیت برگ توتون. 29

 

1-12-1: تأثیر آب و هوا 29

 

1-12-2: تأثیر مواد غذایی روی کیفیت برگ توتون. 30

 

1-12-3 :  فسفر. 31

 

1-12-4:  پتاسیم. 31

 

1-12-5:  گلزنی و کنترل جوانههای جانبی روی کیفیّت توتون برگ… 31

 

1-12-6 :  کلر. 31

 

1-13 :  نقش عوامل زراعی روی کیفیت برگ توتون. 32

 

1-14 : آماده سازی خاک برای کاشت توتون. 32

 

1-15: كنترل جوانه های جانبی.. 33

 

1-16 :  برداشت، عمل آوری، جور و دسته بندی و خرید توتون ویرجینیا 36

 

1ـ16ـ1:  اصول برداشت توتون ویرجینیا: 36

 

1 ـ16 ـ 2: علایم رسیدگی برگ های ویرجینیا: 37

 

1ـ16ـ3 : زمان برداشت و عملیات سوزن زنی و یا كاست زنی: (Racking  ) 37

 

1ـ 17 :  عمل آوری توتون ویرجینیا: 39

 

1ـ17ـ1:  تأسیسات عمل آوری: 39

مقالات و پایان نامه ارشد

 

 

1ـ17 ـ2 : گرمخانه سنتی: 39

 

1ـ17ـ3 : گرمخانه نیمه مدرن: 39

 

1ـ17 ـ4 :  گرمخانه مدرن: 39

 

فصل دوم. 41

 

بررسی منابع. 41

 

2-1-عملکرد و اجزای عملكرد گیاه توتون. 42

 

2-2- خصوصیات کیفی برگها 42

 

2-6-1- چین.. 43

 

2-6-2- رسیدگی برگ و برداشت… 44

 

فصل سوم. 48

 

مواد و روشها 48

 

3-1. مشخصات محل اجرای آزمایش… 49

 

3-2- اطلاعات هواشناسی منطقه آزمایش… 49

 

3-3-خصوصیات خاک محل انجام آزمایش… 51

 

3-4- طرح آزمایشی.. 52

 

3-5-نحوه اجرای آزمایش… 52

 

3-6 روش نمونه برداری.. 53

 

3-7- خصوصیات مورد بررسی.. 53

 

3-7-1- تعداد برگ کل.. 53

 

3 – 7-2- تعداد برگ مورد استفاده  در صنعت تجاری.. 53

 

3-7-3- قطر ساقه. 53

 

3-7-4- ارتفاع بوته. 53

 

3-7-5-تاریخ گلدهی.. 53

 

3-7-6- طول وعرض پا برگ… 54

 

3-7-7-طول و عرض کمر برگ… 54

 

3-7-8- طول وعرض لچه برگ… 54

 

3-7-9- عملکرد برگ خشک… 54

 

3-7-10- عملکرد اقتصادی(عملكرد برگ سبز و خشك) 54

 

3-7-11- میزان عدد SPAD برگها 54

 

3-8- روشهای اندازه گیری قند احیاء ،نیکوتین،کلر. 55

 

3-8-1-  قند احیاء : 55

 

3-8-2- نیكوتین.. 55

 

3-8-3- کلر. 57

 

3-9-محاسبات آماری.. 57

 

فصل چهارم. 58

 

نتایج وبحث… 58

 

4-1 نتایج وبحث اثر میزان رسیدگی برگ توتون وتعداد چین برداشتی بر خصوصیات مورفولوژیکی گیاه توتون به شرح زیر می باشد. 59

 

4-1-1 تعداد برگ قابل برداشت… 59

 

4-1-2 طول برگ توتون. 59

 

4-1-3 عرض برگ توتون. 60

 

4-1-4- قطر ساقه توتون. 60

 

4-1-5- ارتفاع ساقه توتون. 61

 

4-1-6- سطح برگ توتون. 61

 

4-2- اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر وزن تر برگ توتون. 64

 

4-3 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر وزن خشک برگ توتون(عملکرد) 65

 

4-4 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر قیمت متوسط یک کیلوگرم  توتون خشک… 66

 

4-5 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی برعملکرد اقتصادی.. 67

 

4-6 صفات کیفی.. 71

 

4-6-1 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی برمقدار نیکوتین برگ توتون. 71

 

4-6-2 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی برمقدار قند برگ توتون. 72

 

4-6-3  اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر عدد SPAD  پا برگ گیاه توتون. 73

 

پیشنهادات… 78

 

منابع. 79

 

فهرست منابع: 80

 

 

 

فهرست جداول

 

جدول 1-1 …………………………………………………………………………………………………………………………  7

 

جدول 1-2 …………………………………………………………………………………………………………………………. 7

 

جدول 1-3 ………………………………………………………………………………………………………………………….29

 

جدول 3-1 ………………………………………………………………………………………………………………………… 51

 

جدول 4-1 ………………………………………………………………………………………………………………………..  63

 

جدول 4-2 ………………………………………………………………………………………………………………………… 68

 

جدول 4-3 ……………………………………………………………………………………………………………………….  76

 

فهرست نمودارها/اشکال

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...