1-11-2- بسته بندی پلاستیکی.. 30

 

1-11-3- مواد اولیه بسته بندی پلاستیکی.. 30

 

1-11-4- فیلم. 30

 

1-11-5- Sheet 30

 

1-11-6- لمینیت… 30

 

1-11-7- فیلمهای مرکب… 31

 

1-11-8- موارد استفاده بسته بندی پلاستیکی.. 31

 

1-11-9- جایگزین هایی جدید برای پلاستیک در صنعت بسته بندی.. 31

 

1-12- فیلمهای خوراکی.. 31

 

1-12-1- مواد ضد میکروبی در فیلم های خوراکی.. 32

 

1-12-2- فاکتورهای مهم در کاربرد بسته بندی های ضد میکروبی.. 34

 

1-12-3- انواع بستهبندی بر اساس نوع پلیمر. 36

 

1-12-4- بسته بندی های تجزیه ناپذیر. 37

 

1-12-5- بسته بندی های زیست تخریب پذیر. 43

 

1-13- سیب زمینی.. 46

 

1-13-1- تاریخچه تولید سیب زمینی.. 46

 

1-13-2- ارقام مختلف سیب زمینی.. 47

 

1-14- نشاسته. 48

 

1-14-1- ساختار شیمیایی نشاسته. 48

 

1-15- گیاه مریم نخودی.. 50

 

1-16- اهداف تحقیق.. 52

 

2- مروری بر تحقیقات پیشین.. 55

 

2-1- خواص ضد اکسایشی و ضد میکروبی چند گیاه دارویی در محیط آزمایشگاهی.. 55

 

2-2- استفاده از اسانس و عصاره گیاهان دارویی در نگهداری مواد غذایی.. 57

 

2-3- بررسی اثر عصاره در فیلمهای خوراکی.. 58

 

3- مواد و روشها 66

 

3-1- مواد. 66

 

3-2- دستگاها 66

 

3-3- روش تهیه عصاره ها 67

 

3-4- تولید فیلم نشاسته سیب زمینی.. 67

 

3-5- خصوصیات فیزیکی فیلمها 68

 

3-5-1- ضخامت فیلمها 68

 

3-5-2- حلالیت در آب… 68

 

3-5-3- رطوبت… 69

 

3-5-4- آزمون کشش…. 69

 

3-5-5- آزمون نفوذپدیری به رطوبت (WVP). 70

 

3-5-6- آزمون رنگ سنجی.. 70

 

3-6- آزمونهای میکروبی.. 71

 

3-6-1- تهیه سوسپانسیون باکتریایی.. 71

 

3-6-2- محیط کشت باکتری.. 71

 

3-6-3- تعین فعالیت ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه غازیاقی در محیط جامد (دیسک دیفیوژن). 71

مقالات و پایان نامه ارشد

 

 

3-7- آنالیز آماری.. 72

 

4- نتایج و بحث… 74

 

4-1- ضخامت فیلم بسته بندی.. 74

 

4-2- حلالیت فیلمهای نشاسته. 75

 

4-3- نفوذ پذیری به بخار آب… 77

 

4-4- نفوذپذیری به اکسیژن. 81

 

4-5- مقایسه فاکتور رنگ سنجی L.. 83

 

4-6- مقایسه فاکتور رنگ سنجی a. 86

 

4-7- مقایسه فاکتور رنگ سنجی b. 87

 

4-8- مقاومت کششی فیلم نشاسته. 89

 

4-9- کشش در نقطه پارگی.. 91

 

4-10 مدول یانگ… 94

 

4-11- FTIR.. 95

 

4-12- UV.. 98

 

4-13- خواص ضد میکروبی فیلمهای خوراکی.. 99

 

5منابع……………………………………………………………………………………………………….100

 

 

 

فهرست جداول

 

جدول ‏4‑1: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر ضخامت فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی.. 74

 

جدول ‏4‑2: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر حلالیت فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی.. 76

 

جدول ‏4‑3: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر نفوذ پذیری به بخار آب فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی   78

 

جدول ‏4‑4: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر  نفوذ پذیری به اکسیژن فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی   82

 

جدول ‏4‑5: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر فاکتور L فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی.. 84

 

جدول ‏4‑6: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر فاکتور a فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی.. 86

 

جدول ‏4‑7: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر فاکتور b فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی.. 88

 

جدول ‏4‑8: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر مقاومت کششی فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی   89

 

جدول ‏4‑9: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر کشش در نقطه پارگی فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی   91

 

جدول ‏4‑10: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر مدول یانگ فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی   94

 

فهرست اشکال

 

شکل  ‏1‑4: شكل مولكول پلی اتیلن با دانسیته پایین یا LDPE.. 39

 

شکل  ‏1‑5: شكل مولكول پلی اتیلن با دانسیته بالا HDPE یا 40

 

شکل  ‏1‑6: ساختار مولکول پلیپروپیلن.. 41

 

شکل  ‏1‑8: تقسیمبندی بیوپلیمرها 45

 

شکل ‏4‑1: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر ضخامت فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی.. 75

 

شکل ‏4‑2: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر حلالیت فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی.. 77

 

شکل ‏4‑4: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر  نفوذ پذیری به اکسیژن فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی   83

 

شکل ‏4‑5: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر فاکتور L فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی.. 85

 

شکل ‏4‑6: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر فاکتور a فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی.. 87

 

شکل ‏4‑7: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر فاکتور b فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی.. 88

 

شکل ‏4‑8: مقایسه غلضتهای مختلف عصاره مریم نخودی بر مقاومت کششی فیلم فیلمهای حاصل از نشاسته سیب زمینی   90

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...