2-1-7-3-خاک……………………………17                                                                                                    

 

2-1-8- زمان مناسب برداشت محصول………………………17                                                                 

 

2-1-9-شیوه های برداشت گردو…………………………………..19                                                                           

 

2-1-10-خشک کردن گردو………………………………………20                                                                               

 

2-1-11-ارزش غذایی گردوی ایرانی……………………………….21                          

 

بخش دوم: لیپید

 

2-2-1معرفی…………………………………………………….22                                                                                                     

 

2-2-2-اسیدهای چرب………………………………………22                                                                                           

 

2-2-2-1- اسیدهای چرب اشباع………………………………..22                                                                              

 

2-2-2-2-اسیدهای چرب غیراشباع………………………….23                                                                           

 

2-3-3- اسیدهای چرب ضروری………………………………………………….24                                                                             

 

2-2-4- فواید روغن مغزگردو………………………………………………..25                                                                               

 

بخش سوم: پروتئین

 

2-3-1معرفی……………………………………………………………..27                                                                                                    

 

2-3-2-آمینواسیدهای ضروری……………………………….27                                                                               

 

2-3-3-آمینواسیدهای مغزگردو………………………………………28                                                                              

 

2-3-4-پروتئین های مغزگردو………………………………………………..29                                                                             

 

2-3-5-فواید واثرات پروتئین مغزگردو…………………………………………….29                                                                   

 

بخش چهارم: فیبر

 

2-4-1معرفی…………………………………………….31    

 

2-4-2-فواید فیبر……………………………………………..32                                                                                                                                   بخش پنجم: فلزات                                                       

 

2-5-1کلسیم………………………………………..33                                                                                                      

 

2-5-2-پتاسیم……………………………………………….34                                                                                                      

 

2-5-3-آهن……………………………………………………..35                                                                                                        

 

2-5-4-مس……………………………………………………….36                                                                                                       

 

2-5-5-روی……………………………………………..38                                                                                                      

 

2-6-2-مرور منابع خارجی…………………………………..41                                                                                    

 

فصل سوم : مواد و روش ها

 

بخش اول: معرفی مناطق مورد مطالعه                                                                                    

 

3-1-معرفی مناطق مورد مطالعه……………………………45                                                                             

 

3-3-1- موقعیت و وسعت مناطق مورد بررسی…………………………………..45                                                                                                           3-1-1-1-موقعیت و وسعت منطقه باغستان……………….45                                                              

 

3-1-1-2.موقعیت و وسعت مناطق روستای ارنگه………………………46                                                     

 

3-1-2.تاریخچه مناطق موردمطالعه……………………………………..47                                                                     

 

3-1-2-1.تاریخچه شهر باغستان…………………………………..47                                                                          

 

3-1-2-2.تاریخچه روستای ارنگه…………………………………………47                                                                        

 

3-1-3. بررسی عوامل اقلیمی………………………………………..48                                                                             

 

3-1-3-1.آب و هوای استان تهران و شهر شهریار……………………48     

 

3-1-3-2.درجه حرارت در استان تهران و شهر شهریار……………………….49  

 

3-1-3-3.بارندگی در استان تهران و شهرشهریار……………………………….50

 

3-1-3-4.جهت وزش باد غالب در استان تهران………………………………51                                                      

 

3-1-3-5.آب و هوای شهرستان کرج……………………………..51                                                                   

مقالات و پایان نامه ارشد

 

 

3-1-3-6.درجه حرارت شهرستان کرج…………………………52                                                                                  

 

3-1-3-7.بارندگی در شهرستان کرج……………………………53                                                                  

 

3-1-3-8.توده های هوا و سیستم های هواشناسی موثر بر استان البرز…………………….53                           

 

بخش دوم: روش های انجام آزمون

 

3-2-1.روش نمونه برداری……………………………………55                                                                               

 

3-2-1-1.روش نمونه برداری از خاک………………………….55                                                                 

 

3-2-1-2.روش نمونه گیری ازگردو…………………….55                                                                   

 

3-2-1-3.روش نمونه گیری از آب………………………………………56                                                                      

 

3-2-2.آماده سازی نمونه ها………………………………………..56                                                                               

 

3-2-3.روش انجام آزمون ها………………………………….57                                                                              

 

3-2-3-1.تجزیه و تحلیل های فیزیکی……………………………….57                                                                   

 

3-2-3-1-1.برآورد اندازه و وزن گردو………………………………………57                                                                 

 

3-2-3-2.تجزیه و تحلیل های شیمیایی…………………………….57                                                                 

 

3-2-3-2-1.برآورد میزان فیبر خام درگردو……………………………..57                                                          

 

3-2-3-2-2.برآورد میزان پروتئین خام درگردو………………………….59                                                     

 

3-2-3-2-3.برآورد میزان روغن درگردو………………………………….61                                                       

 

3-2-3-2-4.تجزیه روغن…………………………………………….61  

 

3-2-3-2-4-1.آماده سازی نمونه…………………………………………….61                                                                         

 

3-2-3-2-4-2.دستگاه کروماتوگرافی گازی……………………………62                                                           

 

3-2-3-2-5.برآورد غلظت فلزات درمغزگردو…………………………………………….63                                                        

 

3-2-3-2-5-1.هضم خشک………………………………….63                                                                                 

 

3-2-3-2-5-2.هضم مرطوب………………………….63                                                                              

 

3-2-3-2-5-3.دستگاه جذب اتمی……………………………64                                                                         

 

3-2-3-2-5-4.دستگاه فلیم فتومتربرای اندازه گیری غلظت پتاسیم…………………………65                                  

 

3-2-3-2-6.برآورد غلظت فلزات درخاک………………………..65                                                                

 

3-2-3-2-6-1.اندازه گیری غلظت آهن، مس وروی…………………………..65                                                   

 

3-2-3-2-6-2.اندازه گیری غلظت کلسیم وپتاسیم……………………………66                                                       

 

3-2-3-2-7.برآورد میزان pH و Ec آب………………………………………..66                                                                 

 

3-2-4.تجزیه تحلیل داده ها……………………………………67                                                                                   

 

فصل چهارم : نتایج

 

4-1 میانگین های بدست آمده از تجزیه و تحلیل های شیمیایی باغستان تهران……………………..69                     

 

4-2 میانگین های بدست آمده از تجزیه و تحلیل های شیمیایی ارنگه کرج………………..70                          

 

4-3 نتایج بدست آمده از تجزیه و تحلیل های فیزیکی……………………………………….72                                                   

 

4-3-1 نتایج حاصل از اندازه و وزن گردوها……………………72                                                             

 

4-4 نتایج بدست آمده از تجزیه و تحلیل های شیمیایی……………….73                                                   

 

4-4-1 نتایج مربوط به آب…………………………………..73                                                                                    

 

4-4-1-1 نتایج مربوط به هدایت الکتریکی آب در دو منطقه موردمطالعه……………………..73                         

 

4-4-1-2 نتایج مربوط به اسیدیته آب در دو منطقه موردمطالعه……………………………….74    

 

4-4-2 نتایج مربوط به خاک…………………………………….74                                                                                 

 

4-4-2-1نتایج مربوط به کلسیم خاک در دو منطقه موردمطالعه……………………………….74                                     

 

4-4-2-2 نتایج مربوط به پتاسیم خاک در دو منطقه مورد مطالعه………………………………………………………..75                                    

 

4-4-2-3 نتایج مربوط به آهن خاک در دومنطقه موردمطالعه…………………………………………………………….75                                      

 

4-4-2-4 نتایج مربوط به مس خاک در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………………………76                                      

 

4-4-2-5 نتایج مربوط به روی خاک در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………………………76                                     

 

4-4-3 نتایج مربوط به گردو……………………………………………77                                                                                  

 

4-4-3-1 نتایج مربوط به کلسیم گردو در دو منطقه موردمطالعه………………………………………………………….77                                    

 

4-4-3-2 نتایج مربوط به پتاسیم گردو در دو منطقه موردمطالعه…………………………………………………………77                                   

 

4-4-3-3 نتایج مربوط به آهن گردو در دو منطقه موردمطالعه…………………………………………………………….78                                      

 

4-4-3-4 نتایج مربوط به مس گردو در دو منطقه مورد مطالعه……………………………………………………………78                                                           

 

4-4-3-5 نتایج مربوط به روی گردو در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………………………79                                    

 

4-4-3-6 نتایج مربوط به فیبر خام گردو در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………………….79                               

 

4-4-3-7 نتایج مربوط به پروتئین گردو در دو منطقه مورد مطالعه……………………………………………………….80                                

 

4-4-3-8 نتایج مربوط به روغن گردو در دو منطقه موردمطالعه………………………………………………………….80                                  

 

4-4-3-9 نتایج مربوط به پالمیتیک اسید گردو در دو منطقه موردمطالعه………………………………………………81                    

 

4-4-3-10 نتایج مربوط به استئاریک اسید گردو در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………81                      

 

4-4-3-11 نتایج مربوط به اولئیک اسید گردو در دو منطقه مورد مطالعه………………………………………………82                       

 

 4-4-3-12 نتایج مربوط به لینولئیک اسید گردو در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………82                       

 

4 -4-3-13 نتایج مربوط به لینولنیک اسید گردو در دو منطقه موردمطالعه……………………………………………83                           

 

 4 -5. نمودارهای مقایسه ای حاصل از داده های دو منطقه مورد مطالعه………………………………………………83         

 

فصل پنجم: بحث و پیشنهادات

 

5-1 مقایسه برخی از عوامل محیطی دو منطقه مورد مطالعه (تهران وکرج)……………………………………………87                     

 

5-2 مقایسه محتوای روغن،اسیدهای چرب،پروتئین، فیبرخام و پنج عنصر معدنی در دو منطقه مورد مطالعه (تهران وکرج)…………….88                                                                                                    

 

5-3مقایسه خصوصیات آب…………..89                                                                               

 

5-3-1هدایت الکتریکی(Ec)……………………………….89                                                                               

 

5-3-2اسیدیته آب(pH)……………………………….90                                                                                       

 

5-4مقایسه خصوصیات خاک…………………..91                                                                               

 

5-4-1کلسیم خاک(Ca)………………………….91                                                                                     

 

5-4-2پتاسیم خاک (K)………………………………………92                                                                                    

 

5-4-3آهن خاک(Fe)………………………………………………92                                                                                      

 

5-4-4مس(Cu)………………………………………93                                                                                             

 

5-4-5روی(Zn)…………………………………….93                                                                                            

 

5-5بحث بر روی خصوصیات فیزیکی گردو……………………………94                                                          

 

5-5-1مقایسه اندازه و وزن گردو…………………………………………..94                                                                         

 

5-6 بحث بر روی خصوصیات شیمیایی گردو……………………………………95                                                        

 

5-6-1مقایسه وارزیابی درصدروغن……………………………..95                                                                   

 

5-6-2مقایسه وارزیابی درصد اسیدهای چرب………………………………96                                                         

 

5-6-2-1پالمیتیک اسید………………………………………….96                                                                                     

 

5-6-2-2استئاریک اسید…………………………………..96                                                                                    

 

5-6-2-3لینولئیک اسید………………………………………………………97

 

5-6-2-4اولئیک اسید…………………………………………………………………………………………..98

 

5-6-2-5لینولنیک اسید……………………………………………………………………………………………………………….98

 

5-6-3مقایسه وارزیابی درصدپروتئین…………………………………………………………………………………………….99

 

5-6-4مقایسه وارزیابی درصدفیبرخام………………………………………………………………………………………….100

 

5-6-5مقایسه ارزیابی فلزات………………………………………………………………………………………………………101

 

5-6-5-1.کلسیم………………………………………………………………………………………………………………………101

 

5-6-5-2پتاسیم……………………………………………………………………………………………………………………….102

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...