پایان نامه: بررسی اثر اسیدهیومیک ، نیتروکسین و کود بارور-2 روی عملکرد کیفی و کمی مرکبات رقم والنسیا … |
2-2-2- گل.. 17
2-2-3- گل انگیزی.. 18
2-2-4- گرده افشانی.. 19
2-2-5- میوه. 19
2-3- گونه های مرکبات تحت کشت در ایران.. 20
2-3-1- پرتقال (Citrus sinensis) 20
2-3-2- نارنگی ها (C. reticulate) 21
2-3-3-گریپ فروت (C. paradise) 21
2-3-4- لیمو ترش (C. limon) 21
2-3-5- نارنج (C. aurantium) 22
2-4-………………………………………………………………………………………… ارزش غذایی و ترکیبات میوه. 24
2-5-…………………………………………………………………………………………………………… ازدیاد مرکبات.. 25
2-6-…………………………………………………………………………………………………. شرایط اقلیمی مركبات.. 26
2-7-…………………………………………………………………………………………………. تغذیه درختان مركبات.. 28
2-7-1- عناصر پرمصرف.. 29
2-7-1-1- ازت (نیتروژن) 29
2-7-1-2- فسفر. 30
2-7-1-3- پتاس… 31
2-7-1-4- کلسیم.. 31
2-7-1-5- منیزیم.. 32
2-7-2-عناصر كم مصرف.. 32
2-7-2-1- آهن.. 32
2-7-2-2- روی.. 33
2-7-2-3- منگنز. 34
2-7-2-4- مس…. 34
2-7-2-5- بر. 34
2-7-2-6- مولیبدن.. 35
2-7-3- تاثیر عناصر مختلف بر مرکبات و علایم کمبود آنها 36
2-7-4- میزان کود. 37
2-7-5- زمان و نحوه مصرف کودها 37
2-7-6-……………… کود حیوانی.. 38
2-7-7-…………….. کودهای زیستی.. 39
2-7-7-1- نیتروکسین ( ازتوباکتر – آزوسپیریلیوم) 42
2-7-7-2- کود فسفاته بارور-2. 45
2-7-7-3- هیومیک اسید. 48
فصل سوم: مواد و روش ها 53
3-1- شرایط انجام پژوهش…. 54
3-2- مواد گیاهی.. 54
3-3- تیمارهای آزمایشی.. 55
3-4- صفات مورد اندازه گیری.. 55
3-5- طرح آزمایشی و آنالیز آماری.. 58
فصل چهارم: نتـــایج.. 60
4-1- ویژگی های کمی عملکرد. 61
4-1-1- تعداد میوه. 62
4-1-2- عملکرد میوه. 63
4-1-3- اندازه میوه. 64
4-2- ویژگی های کیفی میوه…………….. 65
4-2-1- حجم آب میوه. 67
4-2-2- مواد جامد محلول میوه (TSS) 67
4-2-3- اسید میوه. 68
4-2-4- نسبت بریکس به اسید قابل تیتر. 69
4-2-5- رنگ میوه. 70
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری.. 75
5-1- ویژگی های کمی میوه. 76
تعداد میوه در درخت… 76
عملکرد درختان پرتقال.. 78
متوسط وزن و قطر میوه. 79
3-6- ویژگی های کیفی میوه. 80
جمع بندی.. 83
پیشنهادات.. 85
منابع.. 86
فهرست جدول ها
جدول 1-1- میزان تولید مركبات در كشورهای عمده جهان.. 6
جدول شماره 1-2. پراکندگی انواع مرکبات در استانهای کشور. 22
جدول شماره 2-2. مقدار مواد معدنی موجود در یک تن میوه پرتقال. 24
جدول 3-2. حداقل درجه حرارت قابل تحمل گونه های مختلف مركبات (برحسب سانتی گراد) 27
جدول 4-2- حد بهینه عناصر غذایی كم مصرف و پرمصرف در پرتقال. 38
جدول 1-3. ویژگی های فیزیکوشیمیایی خاک مورد استفاده. 54
جدول 1-4. نتایج تجزیه واریانس صفات کمی میوه درختان پرتقال والنسیا در پاسخ به کاربرد کودهای زیستی. 61
جدول 4-2- نتایج تجزیه واریانس صفات کیفی میوه درختان پرتقال والنسیا در پاسخ به کاربرد کودهای زیستی. 66
جدول 4-3- نتایج تجزیه واریانس شاخص های رنگ میوه درختان پرتقال والنسیا در پاسخ به کاربرد کودهای زیستی. 71
فهرست شکل ها
شکل 1-1- نواحی عمده کشت و کار مرکبات در ایران.. 7
شکل 1-2. نمایی از کود نیتروکسین مورد استفاده در این پژوهش، حاوی (ازتوباکتر و آزوسپیریلیوم) 45
شکل 2-2. نمایی از کود فسفاته بارور مورد استفاده در این پژوهش…. 48
شکل 3-2. نمایی از کود هیومیک اسید مورد استفاده در این پژوهش. 52
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 07:19:00 ق.ظ ]
|