2-2-2- گل.. 17

 

2-2-3- گل انگیزی.. 18

 

2-2-4- گرده افشانی.. 19

 

2-2-5- میوه. 19

 

2-3- گونه های مرکبات تحت کشت در ایران.. 20

 

2-3-1- پرتقال (Citrus sinensis) 20

 

2-3-2- نارنگی ها (C. reticulate) 21

 

2-3-3-گریپ فروت (C. paradise) 21

 

2-3-4- لیمو ترش (C. limon) 21

 

2-3-5- نارنج (C. aurantium) 22

 

2-4-………………………………………………………………………………………… ارزش غذایی و ترکیبات میوه. 24

 

2-5-…………………………………………………………………………………………………………… ازدیاد مرکبات.. 25

 

2-6-…………………………………………………………………………………………………. شرایط اقلیمی مركبات.. 26

 

2-7-…………………………………………………………………………………………………. تغذیه درختان مركبات.. 28

 

2-7-1- عناصر پرمصرف.. 29

 

2-7-1-1- ازت (نیتروژن) 29

 

2-7-1-2- فسفر. 30

 

2-7-1-3- پتاس… 31

 

2-7-1-4- کلسیم.. 31

 

2-7-1-5- منیزیم.. 32

 

2-7-2-عناصر كم مصرف.. 32

 

2-7-2-1- آهن.. 32

 

2-7-2-2- روی.. 33

 

2-7-2-3- منگنز. 34

 

2-7-2-4- مس…. 34

 

2-7-2-5- بر. 34

 

2-7-2-6- مولیبدن.. 35

 

2-7-3- تاثیر عناصر مختلف بر مرکبات و علایم کمبود آنها 36

 

2-7-4- میزان کود. 37

 

2-7-5- زمان و نحوه‌ مصرف کودها 37

 

2-7-6-……………… کود حیوانی.. 38

 

2-7-7-…………….. کودهای زیستی.. 39

 

2-7-7-1-  نیتروکسین ( ازتوباکتر – آزوسپیریلیوم) 42

 

2-7-7-2-  کود فسفاته بارور-2. 45

 

2-7-7-3-  هیومیک اسید. 48

 

 

 

فصل سوم: مواد و روش ها 53

 

3-1- شرایط انجام پژوهش…. 54

 

3-2- مواد گیاهی.. 54

 

3-3- تیمارهای آزمایشی.. 55

 

3-4- صفات مورد اندازه گیری.. 55

مقالات و پایان نامه ارشد

 

 

3-5- طرح آزمایشی و آنالیز آماری.. 58

 

 

 

فصل چهارم: نتـــایج.. 60

 

4-1- ویژگی های کمی عملکرد. 61

 

4-1-1- تعداد میوه. 62

 

4-1-2- عملکرد میوه. 63

 

4-1-3- اندازه میوه. 64

 

4-2- ویژگی های کیفی میوه…………….. 65

 

4-2-1- حجم آب میوه. 67

 

4-2-2- مواد جامد محلول میوه (TSS) 67

 

4-2-3- اسید میوه. 68

 

4-2-4- نسبت بریکس به اسید قابل تیتر. 69

 

4-2-5- رنگ میوه. 70

 

 

 

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری.. 75

 

5-1- ویژگی های کمی میوه. 76

 

تعداد میوه در درخت… 76

 

عملکرد درختان پرتقال.. 78

 

متوسط وزن و قطر میوه. 79

 

3-6- ویژگی های کیفی میوه. 80

 

جمع بندی.. 83

 

پیشنهادات.. 85

 

 

 

منابع.. 86

 

فهرست جدول ها

 

جدول 1-1- میزان تولید مركبات در كشورهای عمده جهان.. 6

 

جدول شماره 1-2. پراکندگی انواع مرکبات در استانهای کشور. 22

 

جدول شماره 2-2. مقدار مواد معدنی موجود در یک تن میوه پرتقال. 24

 

جدول 3-2. حداقل درجه حرارت قابل تحمل گونه های مختلف مركبات (برحسب سانتی گراد) 27

 

جدول 4-2- حد بهینه عناصر غذایی كم مصرف و پرمصرف در پرتقال. 38

 

جدول 1-3. ویژگی های فیزیکوشیمیایی خاک مورد استفاده. 54

 

جدول 1-4. نتایج تجزیه واریانس صفات کمی میوه درختان پرتقال والنسیا در پاسخ به کاربرد کودهای زیستی. 61

 

جدول 4-2- نتایج تجزیه واریانس صفات کیفی میوه درختان پرتقال والنسیا در پاسخ به کاربرد کودهای زیستی. 66

 

جدول 4-3-  نتایج تجزیه واریانس شاخص های رنگ میوه درختان پرتقال والنسیا در پاسخ به کاربرد کودهای زیستی. 71

 

 

 

فهرست شکل ها

 

شکل 1-1- نواحی عمده کشت و کار مرکبات در ایران.. 7

 

شکل 1-2. نمایی از کود نیتروکسین مورد استفاده در این پژوهش، حاوی (ازتوباکتر و آزوسپیریلیوم) 45

 

شکل 2-2. نمایی از کود فسفاته بارور مورد استفاده در این پژوهش…. 48

 

شکل 3-2. نمایی از کود هیومیک اسید مورد استفاده در این پژوهش. 52

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...