1-3-2-3- سطح تغذیه. 26

 

1-3-2-4- عوامل حیوانی.. 26

 

فصل دوم : مرور منابع

 

2-1- بررسی منابع 29

 

فصل سوم : مواد و روش ها

 

3-1- مواد وروشها 43

 

3-1-1- نمونهبرداری.. 43

 

3-1-2- مشخصات گیاهشناسی گونههای مرتعی مطالعه شده. 43

 

3-1-2-1- گونه مرتعی خلر(Lathyrus sativa ). 43

 

3-1-2-2-  گونه مرتعی  قدومه(Alyssum inflatum). 44

 

3-1-2-3-  گونه مرتعی گونه آبدوست (Carex comans  (. 44

 

3-1-3- تجزیه شیمیایی نمونهها 44

 

3-1-4 – دام مورد استفاده و نحوه آمادهسازی دام. 46

 

3-1-5- جایگاه حیوانات و مکان انجام آزمایش… 47

 

3-1-6- روش کیسه نایلونی.. 48

 

3-1-6-1- عملیات انجام شده پس از خروج کیسهها از داخل شکمبه. 49

 

3-1-7- روش تولید گاز. 50

 

3-1-7-1- مواد و دستگاههای لازم برای انجام آزمون گاز. 51

 

3-1-7-2- حیوان دهنده مایع شکمبه و ابزار گرفتن و آمادهسازی مایع شکمبه. 51

 

3-1-7-3-آماده سازی دستگاه. 52

 

3-1-7-4-آماده سازی خوراک… 53

 

3-1-7-5-آمادهسازی محلولها 53

 

3-1-7-6- آزمون گاز. 54

 

3-1-7-7- محاسبه پارامترهای هضم‌پذیری.. 55

 

3-1-8- روش طیف‌سنجی مادون قرمزنزدیک انعکاسی(NIRS). 56

 

3-1-8-1- تعیین شاخص‌های کیفیت با طیف‌ سنجی مادون قرمزنزدیک… 56

 

3-1-8-2- جست و جوی اتوماتیک فیلترها 56

 

3-1-8-3- تعیین معادلة‌رگرسیونی از فیلترهای انتخاب شده. 57

 

3-1-8-4-  بررسی صحت معادلات‌کالیبراسیون(هم‌سنجی). 57

 

3-2- تجزیه و تحلیل آماری داده‌ها 57

 

فصل چهارم : نتایج

 

4- 1- نتایج 60

 

4- 1- 1- نتایج آنالیز شیمیایی  و طیف سنجی مادون قرمز (NIR) صفات کیفی در گونههای مطالعه شده. 60

 

4-2-  نتایج روش تولید گاز 64

 

4-2-1- پارامترهای تولید گاز و قابلیت هضم در گونهها 66

پایان نامه

 

 

4-3- نتایج روش کیسه نایلونی 67

 

4-3-1- ناپدید شدن ماده خشک و پروتئین خام در دو گونه با روش (In-situ). 67

 

4-3 -2- ضرایب تجزیهپذیری ماده خشک و پروتئین گونههای مطالعه شده با روش In-situ. 70

 

4- 3- 3- تجزیهپذیری مؤثر ماده خشک و پروتئین گونههای مطالعه شده در سرعتهای عبور متفاوت با روش In-situ. 71

 

فصل پنجم : بحث

 

5- 1- نتایج تجزیه شیمیایی 87

 

5-2-آزمایشهای قابلیتهضم 91

 

5-3- نتیجه گیری کلی 96

 

5-4- پیشنهادات 96

 

منابع …………… 97
فهرست جداول

 

جدول 4- 1- مقایسه مقادیر ترکیب اجزا گونه های مطالعه شده در روش تجزیه شیمیایی و NIR (براساس ماده خشک)       61

 

جدول 4- 2- مقایسه  تیتست صفات دو روش تجزیه شیمیایی و NIR (براساس ماده خشک) در کل تیمارهای مطالعه شده   62

 

جدول 4- 3- مقادیر گاز تولید شده در زمانهای انکوباسیون گونههای مطالعه شده در روش تولید گاز 65

 

جدول 4-4 – مقایسه پارامترهای تولید گاز در گونههای مرتعی ……………………………………………………….. 67

 

جدول 4- 5-  تجزیهپذیری ماده خشک و پروتئین گونهها در زمانهای انکوباسیون روش کیسه نایلونی Insitu (درصد ماده خشک)   …………………………………………………………………………………………………………………………… 68

 

جدول 4- 6- مقایسه ضرایب تجزیه‎پذیری ماده خشک و پروتئین گونه‎ها در روش Insitu  (درصد ماده خشک)  71

 

جدول 4- 7- مقایسه تجزیهپذیری مؤثر ماده خشک و پروتئین گونهها در روش کیسه نایلونی  Insitu (درصد ماده خشک)  7

 

فهرست اشکال

 

شکل 3-1- مراحل فیستوله گذاری……………………………………………………………………………………….. 48

 

تصویر 4-1- نمودارمقادیر صفات اندازه‎گیری شده در روش شیمیایی در گونه‎های مطالعه شده…………….. 62

 

تصویر4-2– نمودار مقایسه میانگین کل تیمارها برای صفات مشترک در دو روش شیمیایی و

 

طیف‎سنجی……………………………………………………………………………………………………………………… 63

 

تصویر 4-3- نمودارهای همبستگی روش شیمیایی و طیف‎سنجی در کل تیمارها………………………………. 64

 

تصویر 4-4- نمودار روند تولید گاز در زمانهای انکوباسیون در گونه‎های مطالعه شده…………………………. 66

 

تصویر 4-5 – روند ناپدید شدن ماده خشک در روش کیسه نایلونی……………………………………………… 69

 

تصویر 4-6- روند تجزیه‎پذیری پروتئش کیسه نایلونی………………………………………………………………. 69

 

تصویر 4-7- نمودار همبستگی تجزیه ماده خشک و پروتئین میانگین تمام تیمارها در روش کیسه نایلونی

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………. 70

 

تصویر 4-8- نمودار روند تجزیه‎پذیری موثر ماده خشک(a) و پروتئین(b) در سرعتهای عبور متفاوت در روش کیسه نایلونی 73

 

تصویر 4-9- نمودار میزان همبستگی بین تجزیه‎پذیری ماده خشک و پروتئین روش کیسه نایلونی با میزان گاز تولید با انکوباسیون یکسان…………………………………………………………………………………………………………………………… 74

 

 

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...