1-5-12: تولید زئولیت در جهان   30

 

1-6: سالیسیلیك اسید (یك شبه هورمون گیاهی)   32

 

1-6-1: تاریخچه­ی شناخت سالیسیلیك اسید (SA) 32

 

1-6-2: سالیسیلیك اسید و نقش آن در گیاهان 33

 

1-6-3: نقش سالیسیلیك اسید در پیری برگ ها 34

 

1-6-4: سالیسیلیك اسید و تنظیم كنندگی رشد در شرایط تنش 35

 

فصل دوم (بررسی منابع)  . 37

 

2: بررسی منابع  . 38

 

2-1: تنش  . 38

 

2-1-1: انواع تنش های محیطی . 41

 

2-1-2: تنش خشكی (كمبود آب)  . 42

 

2-1-3: اثرات تنش آب بر ساختمان گیاه . 42

 

2-1-4: اثرات تنش آب بر رشد گیاه  . 43

 

2-1-5: پایداری غشاء و تنش . 44

 

2-1-6: تنش و متابولیسم كربن . 45

 

2-1-7: مكانیسم های مقاومت به خشكی . 47

 

2-1-8: اثرات تنش آب بر محتوای آب نسبی . 48

 

2-1-9: اثر تنش كمبود آب بر محتوای آب اولیه . 49

 

2-1-10: اثر تنش كمبود آب بر كمبود آب اشباع . 49

 

2-1-11: اثر تنش كمبود آب بر مقدار آب برگ… 50

 

2-1-12: اثر تنش كمبود آب بر صفات زراعی، عملكرد و اجزای عملكرد. 51

 

2-1-13: اثر تنش كمبود آب بر ارتفاع بوته . 52

 

2-1-14: اثر تنش كمبود آب بر ارتفاع شاخه دهی از سطح زمین . 53

 

2-1-15: اثر تنش كمبود آب بر تعداد شاخه­ی فرعی در بوته  . 54

 

2-1-16: اثر تنش كمبود آب بر قطر ساقه  . 55

 

2-1-17: اثر تنش كمبود آب بر عملكرد دانه  . 55

 

2-1-18: اثر تنش كمبود آب بر وزن هزار دانه . 58

 

2-1-19: اثر تنش كمبود آب بر عملكرد بیولوژیك  . 60

 

2-1-20: اثر تنش كمبود آب بر قطر غوزه . 61

 

2-1-21: اثر تنش كمبود آب بر شاخص برداشت . 61

 

2-1-22: اثر تنش كمبود آب بر تعداد غوزه در بوته . 63

 

2-1-23: اثر تنش كمبود آب بر تعداد دانه در غوزه . 64

 

2-1-24: اثر تنش كمبود آب بر تعداد غوزه­ی نابارور . 66

 

2-1-25: اثر تنش كمبود آب بر شاخص سطح برگ . 66

 

2-1-26: اثر تنش خشكی بر عملكرد روغن . 6

 

2-1-27: اثر تنش خشكی بر درصد روغن . 68

 

2-1-28: اثر تنش خشكی بر پروتئین ها. 69

 

2-1-29: اثر تنش خشكی بر چربی ها . 69

 

2-1-30: اثر تنش خشكی بر اولئیك اسید . 70

 

2-1-31: اثر تنش خشكی بر لینولئیك اسید.. 70

 

فصل سوم (مواد و روش ها) . 72

پایان نامه و مقاله

 

 

3: مواد و روش ها . 73

 

3-1: خصوصیات جغرافیایی و اقلیمی محل آزمایش . 73

 

3-2: انتخاب طرح آزمایشی . 75

 

3-3: خصوصیات رقم مورد استفاده . 75

 

3-4: آماده سازی زمین و عملیات زراعی . 77

 

3-5: اندازه گیری صفات . 78

 

3-5-1: عملكرد و اجزای عملكرد . 78

 

3-5-1-1: ارتفاع گیاه . 78

 

3-5-1-2: ارتفاع اولین شاخه­ی فرعی گیاه از سطح خاك . 78

 

3-5-1-3: قطر ساقه در قسمت تحتانی آن . 78

 

3-5-1-4: تعداد شاخه­ی فرعی.. 78

 

3-5-1-5: تعداد غوزه­ی نابارور در هر بوته . 78

 

3-5-1-6: قطر غوزه. 79

 

3-5-1-7: تعداد غوزه در بوته و تعداد دانه در غوزه . 79

 

3-5-1-8: عملكرد دانه. 79

 

3-5-1-9: وزن هزار دانه . 79

 

3-5-1-10: وزن هزار دانه­ی غوزه ها­ی اصلی و فرعی . 80

 

3-5-1-11: عملكرد بیولوژیك . 80

 

3-5-1-12: عملكرد بیولوژیك غوزه های اصلی و فرعی . 80

 

3-5-1-13: شاخص برداشت بوته . 80

 

3-5-1-14: شاخص برداشت غوزه های اصلی و فرعی . 81

 

3-5-2: شاخص های رشد . 81

 

3-5-2-1: شاخص سطح برگ (LAI) . 81

 

3-5-2-2: سرعت رشد محصول (CGR) . 81

 

3-5-2-3: سرعت رشد نسبی (RGR) . 81

 

3-5-2-4: سرعت جذب خالص (NAR) . 82

 

3-5-2-5: نسبت سطح برگ LAR) . 82

 

3-5-2-5-6: وزن خشك كل گیاه (TDW) . 83

 

3-5-3: درصد روغن . 83

 

3-5-4: عملكرد روغن . 83

 

3-5-5: سنجش اسید های چرب . 83

 

3-5-6: صفات فیزیولوژیك . 84

 

3-5-6-1: ناپایداری غشاء سیتوپلاسمی . 84

 

3-5-6-2: اندازه گیری محتوای رطوبت نسبی . 84

 

3-5-6-3: درصد آب برگ . 85

 

3-5-6-4: آب نهایی برگ . 85

 

3-5-6-5: محتوای آب اولیه. 86

 

3-5-6-6: كمبود آب اشباع . 86

 

3-5-6-7: سرعت از دست دادن آب . 86

 

3-6: تجزیه و تحلیل داده ها . 87

 

فصل چهارم (نتایج و بحث) . 88

 

4-1: ارتفاع گیاه . 89

 

4-2: ارتفاع اولین شاخه از سطح خاك… 90

 

4-3: قطر ساقه . 92

 

4-4: تعداد شاخه­ی فرعی . 93

 

4-5: تعداد غوزه در بوته . 100

 

4-6: تعداد غوزه­ی نابارور . 101

 

4-7: قطر غوزه­ی اصلی . 103

 

4-8: تعداد دانه در غوزه . 104

 

4-9: عملكرد دانه . 111

 

4-10: عملكرد دانه­ی غوزه­ی اصلی . 112

 

4-11: عملكرد دانه­ی غوزه های فرعی . 114

 

4-12: وزن هزار دانه . 116

 

4-13: وزن هزار دانه­ی غوزه­ی اصلی . 123

 

4-14: وزن هزار دانه­ی غوزه­ی فرعی . 124

 

4-15: عملكرد بیولوژیك . 126

 

4-16: عملكرد بیولوژیك غوزه­ی اصلی . 128

 

4-17: عملكرد بیولوژیك غوزه های فرعی . 134

 

4-18: شاخص برداشت بوته . 136

 

4-19: شاخص برداشت غوزه های اصلی . 137

 

4-20: شاخص برداشت غوزه های فرعی  . 138

 

4-21: روز تا رسیدگی  . 145

 

4-22: درصد روغن  . 146

 

4-23: عملكرد روغن  . 148

 

4-24: اولئیك اسید  . 150

 

4-25: لینولئیك اسید  . 156

 

4-26: ناپایداری غشاء سلولی  . 158

 

4-27: درصد آب برگ  . 160

 

4-28: محتوای آب اولیه  . 161

 

4-29: آب نهایی برگ  . 167

 

4-30: میزان آب نسبی  . 168

 

4-31: كمبود آب اشباع  . 169

 

4-32: سرعت از دست دادن آب  . 171

 

4-33: تجمع ماده­ی خشك (TDW)  . 178

 

4-34: شاخص سطح برگ (LAI)  . 180

 

4-35: سرعت رشد محصول (CGR)  . 182

 

4-36: سرعت رشد نسبی (RGR)  . 185

 

4-37: سرعت جذب خالص (NAR)  . 187

 

4-38: نسبت سطح برگ (LAR)  . 189

 

فصل پنجم (نتیجه گیری). 194

 

5-1 نتیجه گیری 195

 

5-2: پیشنهادات   197

 

منابع: 198

 

Abstract: 213

 

فهرست اشکال

 

شكل (1-1): مهمترین كشورهای تولید كننده­ی گلرنگ…. 5

 

شكل (3-1): نقشه­ی كشت­… 76

 

فهرست نمودارها

 

نمودار (4-1): وزن خشك كل گیاه تحت تأثیر تنش خشكی.. 178

 

نمودار (4-2): وزن خشك كل گیاه تحت تأثیر مصرف زئولیت­… 179

 

نمودار (4-3): وزن خشك كل گیاه تحت تأثیر مصرف سالیسیلیك اسید­.. 179

 

نمودار (4-4): شاخص سطح برگ تحت تأثیر تنش خشكی­.. 180

 

نمودار (4-5): شاخص سطح برگ تحت تأثیر مصرف زئولیت… 181

 

نمودار (4-6): شاخص سطح برگ تحت تأثیر مصرف سالیسیلیك اسید.. 181

 

نمودار (4-7): سرعت رشد محصول تحت تأثیر تنش خشكی­.. 182

 

نمودار (4-8): سرعت رشد محصول تحت تأثیر مصرف زئولیت ­. 183

 

نمودار (4-9): سرعت رشد محصول تحت تأثیر مصرف سالیسیلیك اسید­.. 184

 

نمودار (4-10): سرعت رشد نسبی تحت تأثیر تنش خشكی­.. 185

 

نمودار (4-11): سرعت رشد نسبی تحت تأثیر مصرف زئولیت­… 186

 

نمودار (4-12): سرعت رشد نسبی تحت تأثیر مصرف سالیسیلیك اسید­.. 186

 

نمودار (4-13): سرعت جذب خالص تحت تأثیر تنش خشكی­.. 188

 

نمودار (4-14): سرعت جذب خالص تحت تأثیر مصرف زئولیت… 188

 

نمودار (4-15): سرعت جذب خالص تحت تأثیر مصرف سالیسیلیك اسید­.. 189

 

نمودار (4-16): نسبت سطح برگ تحت تأثیر تنش خشكی­.. 190

 

نمودار (4-17): نسبت سطح برگ تحت تأثیر مصرف زئولیت­… 190

 

نمودار (4-18): نسبت سطح برگ تحت تأثیر مصرف سالیسیلیك اسید.. 191

 

فهرست جداول

 

جدول1-1: تولید جهانی گلرنگ…. 6

 

جدول1-2: سطح زیر كشت و عملكرد گلرنگ در آسیا و جهان.. 21

 

جدول3-1: آمار هواشناسی ایستگاه هواشناسی اراك در سال1390. 73

 

جدول3-2: خصوصیات خاك مزرعه­ی مورد آزمایش…. 74

 

جدول4-1: نتایج تجزیه واریانس صفات… 96

 

جدول4-2: مقایسه میانگین های اثرات اصلی صفات… 97

 

جدول4-3: مقایسه میانگین های اثرات متقابل دوگانه. 98

 

جدول4-4: مقایسه میانگین های اثرات سه گانه. 99

 

جدول4-5: نتایج تجزیه واریانس صفات… 107

 

جدول4-6: مقایسه میانگین های اثرات اصلی.. 108

 

جدول4-7: مقایسه میانگین اثرات متقابل دوگانه. 109

 

جدول4-8: مقایسه میانگین های اثرات سه گانه. 110

 

جدول4-9: نتایج تجزیه واریانس صفات… 119

 

جدول4-10: مقایسه میانگین های اثرات اصلی.. 120

 

جدول4-11: مقایسه میانگین های اثرات متقابل دوگانه. 121

 

جدول4-12: مقایسه میانگین های اثرات متقابل سه گانه. 122

 

جدول4-13: نتایج تجزیه واریانس صفات… 130

 

جدول4-14: مقایسه میانگین های اثرات اصلی.. 131

 

جدول4-15: مقایسه میانگین های اثرات متقابل دوگانه. 132

 

جدول4-16: مقایسه میانگین های اثرات متقابل سه گانه. 133

 

جدول4-17: نتایج تجزیه واریانس صفات… 141

 

جدول4-18: مقایسه میانگین های اثرات اصلی.. 142

 

جدول4-19: مقایسه میانگین های اثرات متقابل دوگانه. 143

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...