1-2-6- غنی سازی ………………………………………………………………………10

 

1-2-6-1-  تکنیک های غنی سازی آرتمیا………………………………………………..11

 

1-2-6-1- 1- تکنیک غنی سازی انگلیسی……………………………………………..11

 

1-2-6-1-2-  تکنیک غنی سازی ژاپنی………………………………………………..12

 

1-2-6-1-3- تکنیک غنی سازی فرانسوی……………………………………………..12

 

1-2-6-1-4- تکنیک غنی سازی بلژیکی……………………………………………….13

 

1-2-6-2-  اهمیت غنی سازی…………………………………………………………..14

 

1-2-6-3- معایب غنی سازی……………………………………………………………14

 

1-2-6-4-  عوامل موثر بر میزان استفاده از ماده غنی سازی…………………………………15

 

1-2-6-5-  اساس غنی سازی خوب……………………………………………………..15

 

1-2-6-6-  انواع رژیم های غذایی برای غنی سازی اسیدهای چرب آرتمیا ……………………16

 

1-2-6-6- 1-  غنی سازی با امولسیون چربی و اسیدهای چرب……………………………17

 

1-2-6-6- 2-  فسفولیپیدها………………………………………………………….17

 

1-2-6-6- 3-  ویتامین ها……………………………………………………………17

 

عنوان                                                                                                                       صفحه

 

1-2-7- عوامل موثر در ترکیب اسیدهای چرب ناپلیوس آرتمیا…………………………………18

 

1-2-7-1- ژنتیک……………………………………………………………………..18

 

1-2-7-2-  عوامل محیطی (اختلافات تغذیه ای والدین) ……………………………………19

 

1-2-8- فرضیه های تحقیق……………………………………………………………….20

 

1-2-9- اهداف تحقیق……………………………………………………………………21

 

فصل دوم: مروری بر منابع

 

2-پیشینه تحقیق……………………………………………………………………………..23

 

2-1- تاریخچه غنی سازی با اسیدهای چرب……………………………………………………23

 

2-2- دلایل غنی سازی با اسیدهای چرب……………………………………………………..23

 

2-3- غنی سازی اسیدهای چرب ضروری در ناپلیوس آرتمیا……………………………………..24

 

2-4- مروری بر مطالعات گذشته……………………………………………………………..26

 

فصل سوم: مواد و روش ها

 

3- مواد و روش ها…………………………………………………………………………….35

 

3-1- مواد و وسایل استفاده شده……………………………………………………………..35

 

3-1-1- مواد مصرفی……………………………………………………………………..35

 

3-1-2- مواد غیر مصرفی………………………………………………………………….35

 

3-2- تهیه سیست آرتمیا و ضدعفونی آن………………………………………………………36

 

3-3- آماده سازی ظروف (زوگ های) غنی سازی……………………………………………….36

 

3-4- تخم گشایی سیست آرتمیا……………………………………………………………..37

 

3-5- جداسازی و شمارش لارو ها…………………………………………………………….38

 

3-6- غنی سازی ناپلیوس ها…………………………………………………………………39

 

3-7- تهیه محلول غنی سازی………………………………………………………………..40

 

3-8- نمونه برداری برای محاسبه میزان بقا و طول کل…………………………………………..41

 

3-9- نمونه برداری برای تعیین میزان اسیدهای چرب……………………………………………43

 

3-10- استخراج اسیدچرب…………………………………………………………………..43

 

3-11- آنالیز آماری…………………………………………………………………………45

پایان نامه و مقاله

 

 

فصل چهارم: نتایج

 

4-نتایج………………………………………………………………………………………47

 

عنوان                                                                                                                       صفحه

 

4-1- تغییرات میزان طول کل و درصد بقا در دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت………………………………….47

 

4-2- ترکیب اسیدهای چرب ناپلیوس آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا پیش از غنی سازی…………52

 

4-3- اسیدهای چرب LA، ALA و ARA دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت………………………………….53

 

4-4- میزان اسیدهای چرب EPA و DHA دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت………………………………….58

 

4-5- میزان PUFA، PUFA(n-6) و PUFA(n-3) دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت…………………………….63

 

4-6- میزان SFA،  MUFAو TFA دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت…………………………………………68

 

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

 

5-بحث و نتیجه گیری…………………………………………………………………………75

 

5-1- تاثیر غنی سازی با روغن کلزا بر طول کل و درصد بقا آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا……….75

 

5-2- ترکیب اسیدهای چرب مورد مطالعه در ناپلیوس آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا پیش از غنی سازی……………………………………………………………………………………..77

 

5-3- تاثیر غنی سازی با روغن کلزا بر میزان ARA، EPA و  DHAآرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا…………………………………………………………………………………….77

 

5-4- تاثیر غنی سازی با روغن کلزا بر میزان LA و  ALAآرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا…………………………………………………………………………………….81

 

5-5- تاثیر غنی سازی با روغن کلزا بر میزان PUFA کل ، PUFA (n-6)  و PUFA (n-3)  درناپلی آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا…………………………………………………………….84

 

5-6- تاثیر غنی سازی با روغن کلزا بر میزان SFA،  MUFAو TFA آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا…………………………………………………………………………………….86

 

5-7- مقایسه تیمارهای مختلف آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا به منظور انتخاب بهترین تیمار در هر گونه………………………………………………………………………………………87

 

5-8- مقایسه بهترین تیمارهای آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا………………………………..88

 

5-9- نتیجه گیری کلی……………………………………………………………………..89

 

5-10- پیشنهادات………………………………………………………………………….90

 

منابع………………………………………………………………………………………..93

 

فهرست جداول

 

عنوان                                                                                                                    صفحه

 

 

 

جدول 4-1- طول کل و درصد بقا در آرتمیا فرانسیسکانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار)………………………………………………………..48

 

جدول 4-2- طول کل و درصد بقا در آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار) …………………………………………………………50

 

جدول4-3- پروفیل اسیدهای چرب در ناپلیوس آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا پیش از غنی سازی…………………………………………………………………………………………….52

 

جدول 4-4-  میزان اسیدهای چرب LA، ALA و ARA (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا فرانسیسکانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار) …………………………………………………………………………………………..53

 

جدول 4-5- میزان اسیدهای چرب LA، ALA و ARA (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار)…………………………………………………………………………………………….56

 

جدول 4-6-  میزان اسیدهای چرب EPA و DHA (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا فرانسیسکانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار)……..58

 

جدول 4-7-  میزان اسیدهای چرب EPA و DHA (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار)…………..60

 

جدول 4-8- میزان اسیدهای چرب PUFA، PUFA(n-6) و PUFA(n-3) ( (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا فرانسیسکانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار) …………………………………………………………………………………. 63

 

جدول 4-9- میزان اسیدهای چرب PUFA، (n-6)PUFA و (n-3) PUFA (میلی گرم در گرم نمونه تر) در آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار) ………………………………………………………………………………………….. 65

 

عنوان                                                                                                                    صفحه

 

جدول 4-10- – میزان اسیدهای چرب SFA، MUFA و TFA (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا فرانسیسکانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار) …………………………………………………………………………………………….68

 

جدول 4-11- میزان اسیدهای چرب SFA، MUFA و TFA (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در 5 زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار) …. 71

 

فهرست اشکال

 

عنوان                                                                                                                    صفحه

 

شكل‌ 1-1: طرح‌ شماتیك‌ استفاده‌ از آرتمیا در نقش‌ یك‌ حامل(Van Stappen, 1996)……………………..10

 

شكل‌ 3-1. تخم گشایی سیست آرتمیا در زوگ های 7 لیتری………………………………………………..38

 

شكل‌ 3-2. جداسازی ناپلیوس ها از سیست ها و پوسته ها……………………………………………………39

 

شكل‌ 3-3. غنی سازی ناپلیوس ها با استفاده از امولسیون…………………………………………………….40

 

شكل‌ 3-4. شمارش ناپلیوس ها به منظور محاسبه درصد بقا………………………………………………….42

 

شكل‌ 3-5. کشیدن طول کل ناپلیوس ها با استریومیکروسکوپ ………………………………………………42

 

شكل‌ 3-6. نمونه برداری ناپلی برای اندازه گیری میزان اسیدهای چرب……………………………………….43

 

شكل‌ 3-7. دستگاه GC برای تعیین میزان اسیدهای چرب…………………………………………………..45

 

ضمائم

 

عنوان                                                                                                                    صفحه

 

ضمیمه 1- مقایسه بهترین تیمارهای آرتمیا فرانسیسکانا از لحاظ طول کل و درصد بقا و میزان اسیدهای چرب………………………………………………………………………………………………………1

 

ضمیمه 2- مقایسه بهترین تیمارهای آرتمیا ارومیانا از لحاظ طول کل و درصد بقا و میزان اسیدهای چرب………………………………………………………………………………………………………2

 

ضمیمه 3- مقایسه بهترین تیمارهای دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا از لحاظ طول کل و درصد بقا و میزان اسیدهای چرب………………………………………………………………………………………3

 

چکیده:

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...