3

 

 

1-1-1- گیاه‌شناسی و پراکنش اکولوژیکی گل رز

 

 

 

3

 

 

1-1-2- اهمیت اقتصادی و سطح زیر کشت گل رز

 

 

 

3

 

 

1-1-3- عوامل موثر در کاهش عمر پس از برداشت گل بریده رز

 

 

 

4

 

 

1-2- گل داودی

 

 

 

4

 

 

1-2-1- گیاه‌شناسی و پراکنش اکولوژیکی گل داودی

 

 

 

4

 

 

1-2-2- اهمیت اقتصادی و سطح زیر کشت گل داودی

 

 

 

5

 

 

1-2-3- عوامل موثر در کاهش عمر پس از برداشت گل بریده داودی

 

 

 

5

 

 

1-3- گل ژربرا

 

 

 

5

 

 

1-3-1- گیاه‌شناسی و پراکنش اکولوژیکی گل ژربرا

 

 

 

5

 

 

1-3-2- اهمیت اقتصادی و سطح زیر کشت گل ژربرا

 

 

 

6

 

 

1-3-3- عوامل موثر در کاهش عمر پس از برداشت گل بریده ژربرا

 

 

 

6

 

پایان نامه و مقاله

 

 

1-4- بیان مسئله و هدف از انجام تحقیق

 

 

 

7

 

 

فصل دوم: بررسی منابع

 

 

 

8

 

 

2-1- شرایط دوام گل

 

 

 

8

 

 

2-1-1- تامین آب

 

 

 

9

 

 

2-1-2- انسداد آوندی

 

 

 

9

 

 

2-1-2-1- انسداد آوندها توسط هوا

 

 

 

10

 

 

2-1-2-2- انسداد آوندها توسط میکروارگانیسم‌ها

 

 

 

10

 

 

2-2- تیمار با ترکیبات تمدید کننده عمر گلجایی گل‌های بریده

 

 

 

10

 

 

2-2-1- آب

 

 

 

11

 

 

2-2-2- آب آشامیدنی (شهری)

 

 

 

11

 

 

2-2-3- آب دیونیزه

 

 

 

12

 

 

2-2-4- آب مقطر

 

 

 

12

 

 

2-2-5- آب مغناطیسی

 

 

 

13

 

 

2-3- تحقیقات انجام شده در زمینه تاثیر آب‌های مختلف روی عمر گلجایی و خصوصیات کیفی گل‌های بریده

 

 

 

14

 

 

فصل سوم: مواد و روش‌ها

 

 

 

15

 

 

15

 

3-1- مواد گیاهی

 

 

3-2- پیاده کردن طرح آزمایشی

 

 

15

 

 

3-3- سنجش و اندازه‌گیری عناصر آب

 

 

 

16

 

 

3-4- نحوه‌ی آماده‌سازی محلول‌ها و انجام تیمارها

 

 

 

16

 

 

3-5- ارزیابی صفات

 

 

 

16

 

 

3-5-1- عمر گلجایی

 

 

 

16

 

 

3-5-2- ماده خشک

 

 

 

17

 

 

3-5-3- روند تغییرات جذب آب

 

 

 

17

 

 

3-5-4-  روند تغییرات وزن تر

 

 

 

18

 

 

3-5-5- کاهش درجه بریکس (درصد ساکارز موجود در ساقه)

 

 

 

18

 

 

3-5-6- کاروتنوئید گلبرگ

 

 

 

18

 

 

3-5-7- اندازه‌گیری کلروفیل a، b  و کل

 

 

 

18

 

 

3-5-8- پروتئین گلبرگ

 

 

 

19

 

 

3-5-9- فعالیت آنزیم پراکسیداز

 

 

 

19

 

 

3-5-10- پراکسیده شدن لیپیدها (مالون‌دی‌آلدئید)

 

 

 

19

 

 

3-6- تجزیه و تحلیل داده‌ها

 

 

 

20

 

 

فصل چهارم: نتایج و بحث

 

 

 

21

 

 

4-1- عمر گلجایی

 

 

 

26

 

 

4-2- روند تغییرات جذب آب روز سوم، ششم و آخر

 

 

 

27

 

 

4-3- روند تغییرات وزن تر روز اول، سوم، ششم و آخر

 

 

 

28

 

 

4-4- کاهش وزن تر

 

 

 

29

 

 

4-5- درصد ماده خشک

 

 

 

30

 

 

4-6- کاهش درجه بریکس

 

 

 

31

 

 

4-7- کاروتنوئید گلبرگ

 

 

 

32

 

 

4-8- شاخص کلروفیل b, a و کل

 

 

 

34

 

 

4-9- پروتئین گلبرگ

 

 

 

35

 

 

4-10- آنزیم پراکسیداز

 

 

 

36

 

 

4-11- مالون دی آلدئید

 

 

 

36

 

 

بحث

 

 

 

39

 

 

نتیجه‌گیری نهایی

 

 

 

39

 

 

پیشنهادها

 

 

 

40

 

 

منابع

 

 

 

 

فهرست شکل‌ها

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
شکل 1-1- گل بریده رز 3
شکل 1-2- گل بریده داودی 4
شکل 1-3- گل بریده ژربرا 5
شکل 2-1- سیستم تهیه آب دیونیزه 11
شکل 2-2- سیستم تهیه آب مقطر 12
شکل 2-3- سیستم تهیه آب مغناطیسی 12
شکل 3-1- قرار دادن گل‌های بریده در محلول گلجا پس از بازبرش 15
شکل 3-2- انتقال محلول استوک به گلجاها 16
شکل 3-3 – اندازه‌گیری وزن‌ تر 17
شکل 3-4- اندازه‌گیری درجه بریکس 18
شکل 3-5- دستگاه اندازه‌گیری پروتئین 19
شکل 4-1- تاثیر تیمارهای مختلف روی عمر گلجایی 21
شکل 4-2- تاثیر تیمارهای مختلف روی روند تغییرات  جذب آب روز سوم، ششم و آخر 27
شکل 4-3- تاثیر تیمارهای مختلف روی روند تغییرات وزن‌تر روز اول، سوم، ششم و آخر 28
شکل 4-4- تاثیر تیمارهای مختلف روی کاهش وزن تر 29
شکل 4-5- تاثیر تیمارهای مختلف روی ماده خشک 30
شکل 4-6- تاثیر تیمارهای مختلف روی کاهش درجه بریکس 31
شکل 4-7- تاثیر تیمارهای مختلف روی کاروتنوئید گلبرگ 32
شکل 4-8- تاثیر تیمارهای مختلف روی کلروفیل a 33
شکل 4-9- تاثیر تیمارهای مختلف روی کلروفیل b 33
شکل 4-10- تاثیر تیمارهای مختلف روی کلروفیل کل 34
شکل 4-11- تاثیر تیمارهای مختلف روی پروتئین گلبرگ 35
شکل 4-12- تاثیر تیمارهای مختلف روی فعالیت آنزیم پراکسیداز 35
شکل 4-13- تاثیر تیمارهای مختلف روی مقدار مالون‌دی‌آلدئید 36

 

فهرست جدول‌ها

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...